aki vállal sos franciát ami kb 10-15 perc ott megúszhatod ennyiből, itt is szokott hirdetni több lány is aki vállal ilyesmit.
aki vállal sos franciát ami kb 10-15 perc ott megúszhatod ennyiből, itt is szokott hirdetni több lány is aki vállal ilyesmit.
Szia nem vetted észre,hogy a Vicky 25 és a Daniella száma egy és ugyan az!!!Az egyik oldalon szőke és fényképgaranciás, a *** moderálva *** pedig barna!!!!Akkor,hogy is van ez???De sok sikert hozzá!!!!Ja és az egyik oldalon 25???a másikon 35??Akkor most mennyi??
Kedves Függő!
Én csak néha járok Debi környékén, de azért szeretném megköszönni neked a kimerítő besziket. Hidd el, ami engem illet pontosan tudom az írásod alapján, hogy melyik általad említett hölgyhöz érdemes ellátogatnom ha legközelebb arra járok , és melyikhez nem. Szóval kössz mégegyszer!:)
Üdv
ilko
PS: Hiába a stílus maga az ember!:D
Nem reklámnak szántam kedves Elvira, de aki kedvet kapott ettől remélem felkeres téged. Én pedig köszönöm hogy volt hozzád szerencsém. szép estét!
Vicky 25 a városban van, most hivtam, holnap megyek. Valami info róla????
Sziasztok érdeklődnék kit ajánlanátok nkekem szombathelyen lányt 28-35 között akit szerintetek érdemes meglátogatni Rubint hiába hivogatom egyszerüen nem érem el.. esetleg valaki Petráról valami infót tudna adni a klépek alapján érdemes lehet. előre is köszi jöhet priviben is.
:-)
Látod, hogy semmi értelme, mert jön a kétségbeesett támadás? :)
Elvira,
én is búcsúzóul üzenem, hogy nekem nem savanykás. :)
Én ezen a környéken már elég ismert vagyok, ennnyi, tehát lassan búcsúzom.
Te maradsz, de én Veled itt végeztem, értelme semmi.
Tudod, 3 és fél év alatt már aki akart...Mások is mentek pont ezért.
A kör itt bezárul egy idő után, de megvan.
Tudod mit? Ha akarod, áttolok egy kis ízelítőt.
Ez még E.sz 1.sz.
De ezt is átírta már, mert valami nem úgy történt.
Szia,
egyre szebb, megint átírta, E.sz. 3.sz. :)
Én már a végét is tudom, na az már soha...
*kár!
Gabriellára gondolsz? Érte bizony nagy kér!
Waaaaa :) Miacskaval en is befurodtem rendesen 1x.. meg a multban.. Ezek a fotok amik itt vannak egyatalan nem tukrozik a valosagot / bar ez jopar honapja volt - javitsatok ki ha tevedek / Es igen ezert erdemes olyan lanyhoz menni akinek nincsenek a kepei agyon shoppolva !
Beszamolo! Vandacskahoz volt szerencsem nemreg :D Nem irok elejetol a vegeig regenyt, csak a lenyeget. A lenyeg az hogy BRUTALIS !! :) Iszonyatosan jo teste van, mosolygos - vekony - olyan popsi ami no minden bokorban - kedves es telyesen magara hangol, vagy hogy kell ezt mondani :) Egyeztetes konnyu a belvarosban van, lakas tiptop....stb csupa pozitivum!!...csak az a kurva agy nem lenne ilyen kenyelmetlen :D 10/7,5... 10/10es no nincs !
Ja, genau, aber für mich nicht egal, wer... :)
Amúgy ja, csak sokan nem vevők a humorra, pedig pont ma van igazán szükség rá.
A sírás-rívástól csak még rosszabbul érzi magát, aki ezt teszi.
Többen másban élik ki magukat (nem sorolom), de ezoda vezet h még rosszabbul érzik magukat
a bőrükben, mert előbb-utóbb már senki sem szereti őket. Tudod, kikre gondolok.
Engem is érdekel Vanda 19 -ről infó..
Jó persze a kecót nem lehet összehasonlítani ZSÓFIÉVAL! Nálam eddig az vitte a prímet! :D
Csocsi. Tenap nyiregyi mazsolázásom során felhívtam Lottit de sajna nem tudtunk időpontot egyeztetni,mert kevés volt az időm ,de nagyon kedves volt telefonba asszem nem fogom kihagyni következőre.Második választásom Barby 23 volt gyors egyeztetés után 20 perc és már zuhanyoztam is :) Kecó full a kisjány is full nagyon csinos csajos csaj,szép arc,kedves,pont jó cickó simán fűzné bárki egy dicskóba :D teljesen veszélytelen nagyon ajánlott. Szandival (24) rendel mint az beszélgetésünkből ki derűlt,így valsz ő is ajánlott kat. Jó mazsolázást :)
kicsit bovebben????
Üdv!
Lotti 20 és Heléna -már, ha együttrendelnek :)- merre találhatók meg?