Petra jó csaj nagyon tudja mi kell és olyan mint a képeken vagy még jobb is nekem nagyon a zsánerem ezért nem tartott sokáig a dolog de megyek még hozzá :-) !
Petra jó csaj nagyon tudja mi kell és olyan mint a képeken vagy még jobb is nekem nagyon a zsánerem ezért nem tartott sokáig a dolog de megyek még hozzá :-) !
Sziasztok!
Napsugár vagy Bia a jobb?
Megegyeznek a képen látottakkal?
December 14-e Dark Angel lázadása Győrben.
Angel, nem kellett volna most tényleg, ugye?
Ebben ugyanis Te pont nem voltál megint érintett,
de csak nem tudod szó nélkül hagyni.
Bocs, ha zavar (még egy picit), hogy hozzá nem értők járatják le
még jobban a masszőr szakmát és nem mindig hagyom szó nélkül.
Tudod, mint tyúk az ABC-hez, de beleírja h szakképzett, csak az alapvető
dolgokat sem tudja pl. mikor TILOS (ami neki undorról szól).
Attól még, hogy egy ügyvéd szereti a nőket, a popószexet, ügyvéd marad. :D
Egy kis negatívum,a mosolya nem volt tökéletes,ezt irtad az egyik hirdetőről.Ezt nevezed beszámolónak?Megkérdezhetem tőled hogy neked tökéletes a mosolyod.Az ilyen fajta beszámolóidat úgye tesem gondolod komolyan?
Kit érdekel egy ilyen apróság!Am ilko szerintem ért engem,de neked magas ez a dolog.:)
Szia! :)
Tök másról írtam, mint te, de nem baj, van, aki érti.
Nem én játszom az álszentet, de vízvezetékszerelést se hirdetek.
Amúgy látom az se tűnt fel, hogy már rég nem lázadok, csak néha
iderittyentek egy kis igazságot, amit fel se fognak (még)...de van, aki. :)
A Te lázadásod nem értem most, pont nem a csajokról volt szó.
Sziasztok.Bianka(23)-ról lehet tudni valamit?köszönöm
Szia Penetrátor!
Megkaptad a levelem?
Nehezen igazodok el ezen a privát oldalon.
Luffy, köszönöm de nem őt keresem, decemberben kezdett Nelly19 Újlány talán így volt elérhető
Sziasztok!
Tud esetleg Nelly19ről valaki valamit? Eltűnt! Nagyon imádtam.....
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy van olyan oldal, ahol 1 hónapnál régebbi élményekről nem lehet írni. Szerinted ennek mi az oka? Ha végiggondolod, biztos rá fogsz jönni...
Nem értem a lázadásod de te tudod :)
Sztem senkinek sem kellene savanykásnak lennie a "szájában" annak a bizonyos szőlőnek :P :D
Bocs Linda de rólad se csak a masszázsról olvastam véleményt anno mégis lenyeltél keresztbe mikor mondtam minket akik nem maszírozunk talán nem kellene lenézni :)
Na de nem vita keltés mer am meg csípem a buksid és ezt is tudod jól szal csak ügyesen és vigyázva mindenki mindent :)
A beszámolóknak örülni kéne szerintem, és nem leszólni...
Jé, úgy látszik, h vannak még kulturált emberek akik ízlésesen szedik sorokba a szavakat !!
Ezeket lehet értékelni így is úgy is ( ezzel a Hölgyek koraira gondoltam, h idősebbeket vagy a fiatalabbakat látogassuk-e meg ?). De szerintem ez a férfiak életkorától is függ, h milyen partnert keres. Mondhatom, h teljesen egyetértek az úriemberrel aki ezt a pár sort írta.
A véleményem szerint azok a jó helyek, akiknek már van múltja is. Az a hirdető hölgy, legyen fiatal vagy 30 feletti, évek óta fent van egy telefonszámmal, egy névvel, az már tudja, h hogy kell hozzáállni ezekhez a dolgokhoz, mivel az érdekei ezt diktálják és fontos neki, h korrekt legyen. Nem engedheti meg magának a kamu fotót, vagy azt, h " saját lakás..", közben pedig egy lepukkant albérlet. Higiénia 0, kifogásolható és gumi nélküli dolgokat, mivel sokáig talpon akar maradni. Ezeket a dolgokat és sok mást nem engedhet meg magának. Ők, ha valamit megbeszélsz velük, tartják a szavukat, nincs utólagos változtatás.
Nem mondom azt, h a korral és a kilókkal nem manipulálnak, de nem mértem még le senkit, senkinek nem láttam az iratait, h mikor született. Nagyobb cégek is füllentenek a reklámjaikkal, vagy esetleg a szórólapjaikkal.
De, szerintem ami nagyon fontos, h vannak egyesek alpári módon és ízléstelen szavakkal nyilatkoznak egyes lányokról. Lejáratják, bemocskolják egymást, ugyanakkor gyakorlatilag koll..ák és egy követ fújnak. Bizonyára tudják, h mit miért tesznek és milyen előnyük származik ebből.
Szerintem nagyon sok ember jár ezeken az oldalakon, annak 70%-a nem ír csak olvas, esetenként röhög az egészen, h egy bizonyos kör szurkálja a másikat.
Rengeteget lehetne írni erről az egészről, de nézőpont kérdése az egész. Az a kérdés, h ki milyen szempontból nézi és melyik oldalon áll. Lányoknak is biztos van véleménye.... Véleményem szerint sok negatívummal, csak nem írják ki magukból ( sajnos ).
Én azért továbbra is igyekszem olyan helyre járni, a magánéletben is, aminek már múltja is van. Van valami referencia része és tudni lehet róla valamit. Legyen az 30 év alatti vagy feletti. Csak jól érezzem vele magam. Legyen higiénikus, valamilyen szintem kulturált helyet biztosítson és amit megbeszélünk ahhoz tartsa magát.
Remélem, nem sértettem meg senkit ezzel a pár sorral. Attól elnézést, talán nem kerül moderálásra sem.
A Lyna neven hirdeto leanyzo, az nem a valaha Szepseg neven hirteto csaj?
BRIGI????!!!! Mintha illegális ügynökkel lenne dolgod!Ide menj!Ha ott leszel akkor hívj!Akkor meg most gyere ide!!!S ha ott vagy hívj megint!!!
Akkor meg ha már ott állsz a kapu előtt!!!Nem veszi fel a mobilt!Egy kis nyomázás után!Mert már nagyon érdekelt ki az aki ennyire konspirál!
Egy olyan bűn "ronda csoroszlya" nyitott ajtót!Elmentem rögtön!Na nem Tőle!Hanem a lakás elől!De rögtön!Szóval szerintem ez a nő szivatós!
De ha valaki az ellenkezőjét tapasztalta!?Akkor írja meg!Köszi!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
sziasztok. Voltam Niki 25-nél egy igazi bombázó, aki teheti az látogassa meg. Szép test, szép arc, a képeken tényleg ő van. Korrekt árak tiszta lakás. Nálam 10/10.
Regény író vagy?Legközelebb marcus80-nal közösen irjatok már egy regényt,és utánna fogjatok kezet:)):)Tudok jó kiadókat is ha érdekel?De én azt mondom jobb ha az ember nem protekcióval...........:)
Köszönöm a tippet, azon se tudlak elérni...............
Voltam Petránál.....Lakás ok.Test ok.De a hozzállás nem igazán:(
Nem ajánlott.
Vagy inkább hátrányaival :D áááá sok az ismerős debibe pedig a menü elég választékos,kicsit sajnálom is .Estére már fülön vok fogva nap közbe meg necces, így marad a kikűldetés :)