A Dia (20) nevu hirdetonek akkor most ***moderálva*** a hata, v csak szarul tuntettek el a tetkoit? Jo lenne tudni, mert nagyon nem mindegy.....
Amugy csinos.....
A Dia (20) nevu hirdetonek akkor most ***moderálva*** a hata, v csak szarul tuntettek el a tetkoit? Jo lenne tudni, mert nagyon nem mindegy.....
Amugy csinos.....
:)
szia Fanny. nem tudom szokod e olvasni a forumot remélem igen.. kicsit ismerjük egymást, nem írom honnan..de ha kíváncsi vagy elárulom. eltöltenék veled egy estét, érdekelne h mikor vagy Győrben és hogy ott tudunk e találkozni?
Szia Mr. men!
Vissza jelöltél a privát üzenet után, viszont nem kaptam még tőled információt. Ha van időd, írnál majd nekem kicsit bővebben Anikóról. Ha gondolod, akkor megadom az e-mail elérhetőségemet. Előre is köszönöm.
Magamat biztos nem reklámozom. Viszont akinél jól éreztem magam, azt igen. :)
Ez minden csajra elmondható.Itt Nyíregyházán kb 40-50 hirdetés van,de ez kb 20-25 személy valójában,4-5 lakásban ***moderálva***
Tegnap este néztem a TV-ben,hogy sitt jár azért,ha vki kimondottan ilyen célra adja bérbe a lakását.
***moderálva***
Kingus! Amikor a laci_1996 hsz.-ét olvastam, akkor felvettelek a listámra, akikhez a közeljövőben menni tervezek. A tegnapi hsz.-edet olvasva, le is húztalak. Te sem érted, hogy az ilyen balf*aszok írása éppen az ellenkezőjét generálja a potenciális ***moderálva*** felé. Viszont az ilyen Jeanne d'Arc-os dolgok visszatetszőek. Ráadásul a veséidet is belezagyválod... Ahhoz meg kinek mi köze???
Persze részemről ez szubjektív vélemény.
üdv.
He kifog egy ***moderálva**** akikkel megvan az összhang és a kölcsönös szimpátia akkor nem olyan vészes. Persze akkor is akadhat időnként egy egyszeri látogató aki tapló módon viselkedik. Van több olyan lány aki már nem hirdet itt meg máshol sem, de a bejáratott ***moderálva*** tudja a számát és csak őket fogadja. Ehhez viszont sok elégedett ***moderálva*** :)
Kedves eddaIngridBarbyDia vagy akárhány néven is létezel!
Tudod az a baj, hogy alapból az itt jelenlévő Úriemberek - köztük én is - a sok névváltoztatást, módosítgatást, nem nagyon szeretjük. Az az állltalános álláspont, hogy ha valaki sokat kavar, az nem megbízható.
Vegyük a Te példádat:
Valaki elkezdett Veled ( Barby (22) -vel ) kötekedni. Úgy gondolom, hogy alapból meg kell tudni magad "védeni" egy ilyen szituációban. Egy darabig próbáltad is hárítani a "támadásokat", de miután túl sokat szerepelt a neved a fórumon mit csináltál? Átnevezted magad, két évet "megöregedtél" egy nap alatt, csináltatok egy új fotósorozatot és visszakerültél a lányok közé. Ugyanakkor mindenki tudta, hogy Te továbbra is Barby ( 22 ) vagy! Ez innentől kezdve nem mondható túl sikeres kísérletnek.
Ez az én véleményem erről a kialakult helyzetről és most halljuk a Te verziódat is!
Üdv: Thomika
jajj nem unjátok már ezt az önreklámozást
Kedves Kingus (20),
Nagyon szép lány vagy, nagyon jók a fotóid, de azt hiszem nem neked ***moderálva***. Szerintem egyáltalán nem könnyű ezt csinálni, és csak frusztrálod vele magad, és lelkileg komolyan megsérülsz. ***moderálva***. Minden jót. Üdv.: N.
Mindkét hozzászólásodra szeretnék most válaszolni.Én férfi vagyok és nem keszthelyi. Ezenkívül az előbbi hozzászólásod minden szavával egyetértek.Nagyon fontos dolgokat fogalmaztál meg.A másodikra: ha arra járok kipróbálom és a végén beszélgetünk egyet, kíváncsivá tettél. szai
Szia!
Sonja ***moderálva***ajánlom. Javasolom a kereső használatát.
Tisztelt "utazótársaim"!
KIRA és BIANKA partnerhölgyekről van-e valakinek élménye/tapasztalata?
Még annyit,masszőr 69!igazad van,hogy a tantra masszázs kifejezés egy életfilozófiát takar,és ezzel együtt bizonyos rituálékat is be kellene tartani,a legtöbb vendég nem feltétlenül erre vágyik,viszont hozzám nagyon közel áll,ezért vegyi'tettem a kettőt,ha figyelmes lettél volna,a tantra kifejezést ezért nem is használtam sokáig,hiszen a masszázs,amit csinálok több masszázsfajta vegyi'tése,ha elolvastad volna,ezt le is i'rtam a bemutatkozó szövegben,viszont amikor megfordul a vendég, a lingam masszázs teljesen szabályos,és valóban tanultam,a légkör,amiben dolgozom legjobban mégis a tantra masszázs légköréhez hasonli't.Mindenki,aki el talál hozzám,ezt tapasztalja.
Sziasztok! Van1 kérdésem...Zsaklin20 vagy Bianka18 ?! Kíváncsi volnék a tapasztalatokra! Köszönet
Vikit nehezen lehet elérni,de ha kitartóan próbálkozol akkor sikrül.Finom,puha,feszes és illatos a bőre.A natur franciája az valami isteni.
Üdv! Kit ajánlanátok egy szűz srác számára? Ki vállal ilyen eseteket? A válaszokat előre ism köszönöm.
Édes pici lány és Anita sem vállal kölcsönös franciát így nálam kiestek.
Angelinát viszont tudom ajánlani, nála voltam, barátnő filing.