fak Ingridre nem is gyanakodtam volna. Mi a taktikád honnan vágtad le? :) Vandáról valaki valamit?
fak Ingridre nem is gyanakodtam volna. Mi a taktikád honnan vágtad le? :) Vandáról valaki valamit?
Én nem látom hol van?
Melinda-Ingrid-Prischilla-100% Gyula a lehuzós füstös képü Csáó!!!!!!!!
Hali!
Vanda (19) és Ingrid(24) gyula e?
Aki már egy kicsit is hasonlít Melinda(19) vagy éppen gyula aktuális nevéhez ahoz már nem mer az ember elmenni a sorozatos lehúzások miatt.
Senkinek sem jó ez :(
Klaudia 26-ról szeretnék infót kérni ha volt már valaki nála! Kíváncsivá tettek a képek. Anikóról annyit mondanék,hogy nagyon megbízható szép cicikkel rendelkező ami nem kicsi :-) szép fenekü szenvedélyes nő! Ajánlott kategória nagyon. Érti a dolgát és nem az időt nézi,hanem a partnerével foglalkozik! Helló mindenkinek.
Nem hiszem hogy Kitti bármelyik vendégével is bunkón viselkedne akár személyesen vagy a telefonban!!! Én akárhányszor hívtam, mindig kedves és aranyos volt. Sőt sokszor vissza is csörgetett később, ha nem tudtam elérni..:)
Koszonom! Megmentettel!
Sziasztok. Egy-Két pécsi leányzót szívesen fogadnánk sopronban is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok Anikóról kérnék infókat ha tudtok segiteni. Köszi szépen.
Dia(20) Nagyon nem ajánlott szerintem. Kertiben rendel,bagó szaga van,a lakás nem egy tipp-topp Fura voltok vannak a hátán de van tetkója is.Egy patront megér én fél órát voltam nála de 20 perc után az utcán voltam.Fürdés luxusszámba megy nála.
Keresd mondjuk Barbie Dollst ha ezt a korosztályt keresed.
Békuci irásához szeretnék még irni a képei Biankának hogy retusálva vannak,de viszont öt ábrázolják!
Tényleg jo a franciája de viszont a szexbe van még mit tanulnia! Kedves, a lakás kis egyszerü de tisztaság van!
Láttátok?Gyula felrakott olyan képet amin látszik az a kis mozdonyszőke pofája!
az a baj Bianka18 összevissza rendel :S
Adyvàros
Szano a legkirályabb.
Sziasztok!
Én is érdeklődnék a kis Bettyről. Valakinek van (fel)használható tapasztalata? Jó lenne, ha a korábban megszokott szempont rendszer szerint értékelné valaki, aki volt már nála és megbízható forumozó. Remélem mindenki érti. Köszönöm.
Én voltam tegnap Biankánál szölö utcába dolgozik! Kedves volt, franclája nagyon jó volt és a sex látszik hogy még tanulnia kell hogy jó szolgáltató legyen, de egyépként nem volt vele probléma.
Srácok,(vagy lányok) :D Betty kezdőt még senki nem kívánta meg ??? :)
Volt már valaki sofi és ancsánál?
Köszi szépen!!!