hat kitti tenyleg csinos de kedvesnek nem mondanam ellentetben korinaval nikollal
hat kitti tenyleg csinos de kedvesnek nem mondanam ellentetben korinaval nikollal
Sziasztok! Szombaton meglátogattam Bogi30-at! Már a telefonba is nagyon kedves volt és mikor ajtót nyitott és megláttam már tudtam hogy jól választottam! Fantasztikus idomai vannak, pillantásai nagyon izgatóak.Akik nem szeretnek csontokkal játszani azoknak ajánlott! Olyan igazi NŐ! Maga az együttlét nagyon jó volt, az eddigi legjobb akikkel együtt voltam, olyan igazi barátnő feelinges és nem mellékesen nyitott mindenre! Biztos hogy megyek még hozzá.
Angelina bevállalós csaj.
Újra vagyok a Szőlő utcában,de még a hírdetésem nincs fent.***moderálva***
sziasztok!
natalia (22)-rol vam valakinek tapasztalata? a tenyszeru adatokat mar tudom, de szemelyes tapasztalat erdekelne.
koszi.
(bocs, se nagybetuket, se ekezeteket nem enged a rendszer valamiert)
Josibarat......ahogy olvasgatom a kommentjeidet,neked egyik lány sem jön be igazán,mindegyiket szidod!Nem lehet hogy valami veled nem stimmel?? Voltam én is olyan csajnál aki nem ny*jtott valami sokat,hozzá többet nem megyek és ennyi.....
A múlt héten voltam először nála.
A Linda témához hozzászólva: Régebben jártam nála többször is még a Ferenc körúton. Kinézetre rendben van (csinos csaj), beszélgetőpartnernek, személyiségre annyira nem bejövős. Szerintem eléggé hangulatember, ha jó napot fog ki akkor nagyon *lvezetes vele a dolog, ha viszont rossz napja van akkor nem valami jó vele.
anett gyerek :(((( !!!!!!!!!
Ez Nyiregyháza nem??
Puncicának..
Sziasztok!
Vigyázzatok, voltam Debrecenben a Helga 40 nevű lánynál, nem is olyan az arca mint amivel hirdet,
nem is azt a szolgáltatást kaptam mint amit megbeszéltünk, meg amit szerettem volnahát azt nem nevezném m*lytoroknak amit ő nyújtott,és még ***moderálva**** is volt, szerintem nem is tusolt pedig az alap lenne!
Egyébként a Székesfehérvái Saci nevű hirdetővel egyezik Helga 40 arca.
Viszont Kamillát csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon aranyos szexi, bementünk üdítővel kínált,
Ő nem csak beszél meg is csinálja amit megbeszéltünk telefonon,
a f*rk*m még jóval az együttlét után is bizsergett. És képzeljétek el, olyan lánynál se voltam még
aki előbb megadja amit kérek majd utána***moderálva***.
Csak ajánlani tudom!!
aha aha aha minden héten megláttogatod :D :D Nagyon uncsi már!!!
Sziasztok!
Nemrég ismét Nyireghäzän töltöttem egy kellemes hetet, ami alatt meglätogattam Anettet, a läny nagyon jól "szerepelt", kellemes tärsasäg és mosolygós läny, fr*ncia finom, sz*retkezés igen csak kiväló! Mikor végeztünk meglättam azt az elbüvölöen aranyos arcú Lolita Tinilänyt, muszäly volt kipróbälnom Öt is, a Nf tökéletes, az *ktus kiväló!
Aztän voltam Lottinäl is, Nf kivälo sex 10/ 8 :) ajänlott kategória mindhärom! :)
A múlt héten az itt olvasott kedvező beszámolók hatására a Puncica néven hirdető leányzónál jártam. Külsőre nagyon csinos, formás, 20 év körüli mosolygós lány nyitott ajtót, kellemesen nagy cicikkel, feszes p*psival. Pár perces feszültségoldó-ismerkedő beszélgetés után belekezdtünk a dologba. Tetszett, hogy az egész olyan természetesen ment, mintha már több éve ismernénk egymást és kedvességének, odaadásának köszönhetően eléggé el tudtam engedni magam, pedig eléggé izgulós típus vagyok. Végigcsókolta a felsőtestem, majd érzékien, változatosan bűvölte a szájával a sz*rsz*mom és közben éreztem, hogy ő is egyre jobban nedvesedik. Ápolt, igényes lány, akinek igazán élvezetes ny*lni a p*nciját. Érezhetően nagyon beleéli magát a dologba és szereti, amit csinál. Kellemesen szűk p*ncija van és minden pózt szívesen kipróbál. Miután végeztünk sem sürgetett, hanem még közösen lezuhanyoztunk és utána 2-3 percet beszélgettünk. Mind az ágyban, mind az ágyon kívül nagyon jó volt vele. Friss, lelkes, közvetlen és szereti, amit csinál.
Hatas
Elérhető vagyok,csak ha foglalt vagyok,nem veszm fel a telefont.
5ig hívhatsz nyugodtan...
Ja és nem bántok senkit,nyugi :)
én már jártam úgy, hogy telefonban egy tök unott csaj vette fel és elhadarta mi merre, a helyszínen meg teljesen más, egy kellemes hangú lány fogadott. sajnos van amikor a ***moderálva*** elég mufurc, de ez még ne vegye el a kedved :)
Üdv mindenkinek!
Még ilyen pangást mint itt!!!
Voltam az itt hírdető Virágnál és egy kicsit később a barátnőjét is meglátogattam.
Hát nem semmi ez a két lány!!!
Náluk szinte minden benne van az ***moderálva***. a p*pón kívül.
És a mi nem mellékes piszok jól néznek ki! Vékony hosszzú combú lány mind a kettő a 20-as éveik elején.
De csak annak ajánlott aki a kis mellű nőket szereti! Nekem nagyon bejött az is ,mert én azt szeretem, ha egy nő melle akkora, hogy belefér a tenyerembe :)
Virágnál csak annyi a probléma, hogy nagyon sz*k! Egyszerűen nem bírtam neki b*tenni, de minek van nekem ekkora! :)
Mindegy megoldottuk, kölcsönös teljes natúr fr*ncia és egyéb finomságok után szépen a hasán ***moderálva***! :)
Egy , két dolgot mondtam neki, hogy min kellene változtatni. Mikor a barátnőjénél voltam már tapasztaltam a javulást.
Ajánlott kategória mind a kettő!
Reméljük senki nem ***moderálva***:)
Sziasztok!
Réka szex(árd) - ról van valakinek valim infója? Érdemes meglátogatni?
Köszi az infót előre is!!
Figyu Angel!
aki ***moderálva*** áll, az ezzel számoljon!
bocs.