Valami kedves csinos , szexi oda adó hölgyet tudtok ajánlani ? Kösz
Valami kedves csinos , szexi oda adó hölgyet tudtok ajánlani ? Kösz
Itt nincs Unalom !
Hali ! Iza 24 Csak ajánlani Tudom !!
Üdv.!Valaki megírhatná nekem privibe hogy Nicol27 most éppen hol rendel.Nagyon szívesen meglátogatnám,de ha ott ahol régen akkor nem.Előre is köszi a segítséget!
Köszi, revesz79.
Hali Emberek !
Ma ismét meglátogattam Lottit ! Nem fogok túlzásokba esni : Köszönöm Lotti !!!
Milla, masszázs.
Remélem nem értettél félre! Én tényleg nem zrikából kértem a csajok nevét, hanem mert valóban kipróbáltam volna azt hogy milyen az ami jobb mint Rebeca
Azért azt sajnálom, hogy a csajok 1-töl 1-ig fantomok :-(
Igy marad Rebeka :-)
A Pláza közelében tudnátok megbízható lányt ajánlani? Előre is köszi!
Sziasztok.
Dórinál volt már valaki? Milyen véleménnyel vagytok róla? Mennyire megbízható? ( Dóri 23 éves )
Voltál már nála ?
Sziasztok
Én voltam Anettnál söt a héten is megyek hozzá mert nagyon elégedett vagyok vele nagyon is ;)
Lolitánál én is eltöltöttem egy fél órát. A sexre nincs panasz 4 es, viszont beszélgetésre, barátnő feelingre alkalmatlan, és az arca sem üti nálam a 3 ast, bár izlések és pofonok én szeretem ha egy nő nőként néz ki. Ettől függetlenül középkategória
Ma már ismét aktiv, ha jól láttam a hitdetését.
Egyébként örülnék,ha többen megosztanák a véleményüket!
Mert akik jók,azok megérdemlik,hogy szóba kerüljenek.
S a negatív vélemény ,vélemény!Márpedig sokan a lehúzásra mennek!
Már a telefon válaszból,ki lehet deríteni!Ki!Milyen!?
S akinek már a telefon hangja,unott,fáradt!
Akkor annál én már semmire sem számíthatok!
Oda nem is megyek!
Mert egy percig lehet ,hazudni és áltatni bárkit!
De ha erre sem képes,akkor mire lehet képes a többiben?
Semmire!
Az egyik a Sziszi volt!Eltünt!Régen nem látom!
A másik Molly volt!Ő sincs mostanában erre!
Sőt van egy harmadik a Floren!
Elmondhatom,hogy sohse gondoltam volna,hogy egy ilyen ***moderálva*** ennyire jó tud lenni!
Ezért kerestem a Rebekát!S továbbra is hangsúlyozom!Nagyon szép,és csinos lány!
De ezek szerint én nem jöttem be Neki!
Ez a fórum azért van,hogy megosszuk a véleményeket!Senkit nem szidtam!Te nagy fogalom zavarban vagy akkor!!Sokat dicsértem!Részletekbe nem megyek bele!
Mert tudnék mesélni,nagyon sok pozitív példát,ami azt jelenti,hogy nem bennem van a hiba!!De ezt azért nem tudom bizonyítani,mert akkor a lányok inkognítóját fedném fel.
Meg nem is kiívánok ezzel élni!A lényeg,hogy aki jó,annál törzsvendég vagyok.Más!
***moderálva***!***moderálva***!Aki meg van elégedve!
Tehát elvárható lenne,hogy ugyanazt kapjam mint a többi.Természetesen,személyes szimpátia nagy befolyásoló tényező!
De akkor meg küldjön el a hölgy,mert nekem hajlandó azt nyujtani mint bárki mással megteszi!
S akkor nincs egy negatív vélemény sem!
Mia is egy kamu úgy ahogy van...
Valaki tudna Barcikán kertvárosban jó nőt? Panel nem érdekel.
Josibarát!
Kérlek írd má meg annak a 2 lánynak a nevét aki jobb szerinted Rebekánál (Istokzicsikipróbálomőket)