Igaz, nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Bátran elmehetsz hozzá, korrekt, jó szolgáltató. Nem fogsz csalódni.
Véleményem szerint szoli.
Igaz, nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Bátran elmehetsz hozzá, korrekt, jó szolgáltató. Nem fogsz csalódni.
Véleményem szerint szoli.
Tisztelt Urak! Az apróban hírdető Klaudia 24 érdekelne engem. Van róla valamilyen tapasztalat?
Tisztelt Urak! Nelly 38 érdekelne engem. Van róla valamilyen tapasztalat?
Szia Gina,
csatlakozom az előttem szólóhoz, remélem sikerül bejutni... :D
Üdv: Bencec
Régen hirdetett az aproba egy Ági 48 és most megjelent megint.Ki tud valami infot rola?
Kedves mogyi202! Én nem reklámoztam senkit, csak ahogy már többször is megtettem itt - különböző városok fórumain - most is megosztottam a tapasztalataimat. Voltam már pár lánynál, nem csak Keszthelyen, és számomra meglepő volt a hely, és nekem ez bejött. Szerintem diszkrétebb egy üzletsor, mint egy társasházi lépcsőház. Nekem amúgy nem tűnt fel a spiritusz hiánya sem, de ezt döntse el mindenki maga ha elmegy hozzá! Viszont ami feltűnt az az hogy neked ez volt az első hozzászólásod. Vajon miért van olyan érzésem hogy a konkurenciát képviseled? :D Persze ez szíved joga, de szerintem erre nem ez megfelelő mód...
bocs szelina néven megy az ork bazár !! gusztustalan hely már nagyon megbántam !! hogy az egyik délutánomat így elrontottam!
a seléna nevü hirdeöt senkinek nem ajánlom egyrész orkok nem egyedül van és nem nyugodtak a körülmények lepusztult keco szar hely !!!!! akit viszont ajánlok mindenkinek klaudia,Viki,Hella,Virág!!! ők kedvesek nem nézzik az időt !!
Sörhas!
Úgy látom te vágod itt a témát. A napokban az apróban hírdetett egy Éva nevű hölgy.
Régebben már láttam a hírdetését, de akkoriban nem jártam Bcsabára. Most viszont pár nap után lekerült a hírdetése, még a számot sem írtam fel, pedig meglátogatnám.
Kérdésem: Jártál-e már nála? Milyen szolgáltató? Szoli vagy roma?
Előre is köszi a választ. Illetve más is válaszolhat akinek van infója.
Fene tudja.Voltam már két növel egyszerre nem nagy szám.
Szia és melyik Heninél voltál?Mivel 2 heni is van Székesfehérváron?Kérlek Tisztázd,hogy kinél is voltál,mert ha esetleg a másik leányzonál akkor engem is a gödörbe rángatsz!
Köszönöm!
Üdv.:Heni
Voltál már nála? *rban milyen? Mire lehet számítani?
Esetleg ha üzenetben le tudnád írni az egész folyamatot, megköszönném.
Luca/Csini Milf élménybeszámoló
Sporttársak ! Meglátogattam Lucát. Egyik szemem sír a másik meg üveg :)
A hang kedves, az egyeztetés problémamnetes éltevedni nem lehet. A kéjlak panel, de rendezett és tiszta, tusfürdő többféle is van. A törcsi elég nagy nedvszívó képessége is oké. Kettő a kislány, ezért kellett némi logisztika, de ez távolról se zavaró. A hölgy csinos, szerintem jobb is mint a képeken. Klasszis, sportos popsi, kézbevaló milfcicik, szóval igazán elkapnivaló kis szexi anyuka. Előttem írta egy sporttárs, hogy utána fordulna az utcán. Egyetértek vele azzal a kiegészítéssel, hogy valószínűleg rá is mozdulnék, ha találnék hirtelen egy legalább közepes ürügyet :) Csak franciára neveztem, ami nem lett a legpárnábasüppesztőbben zseniális, de rossz sem, valahol a kettő közt. Amit sajnálok, hogy valahogy az elejétől érződött, hogy kémia nem tombolt köztünk. Ez utóbbi teljesen szubjektív dolog, de sajnos megkerülhetetlen.
Az érett nők kedvelőinek szerintem megér egy látogatást !
Orvosi papírt kértek mindig?
Bocsánat mindenkitől, aki próbált hívni az elmúlt napokban! Véletlenül aktíváltam magam. Kb. február 20-tól viszont már valóban elérhető leszek. Puszillak benneteket!! Szép estét mindenkinek!! Gina
Szia! Szerintem Milla isteni! Minden tekintetben ajánlom Neked!
Sziasztok!
Van-e a városban olyan Hölgy, aki a lingam masszázst tényleg jól csinálja... Tapasztalatok?
Kezdö75.Azért kerül moderálásra mert itt csak révuszokban lehet beszélni!%!!!Szóval négyé miinden létezö zugot bejárhatsz.:-)
kitty 24 éves debreceni lányról mik a tapasztalatok?
Toxiban! Köszönöm ,egyenlőre csak tervezem: gonbdoltam hátha tudja valaki mit jelent a 4é mindent kifejező név :P Ja biztos ezt is moderálásra kerül, de miért azt nem értem???????