A "másik Henit" viszont részemről csak ajánlani tudom...
A "másik Henit" viszont részemről csak ajánlani tudom...
Szia Gina!
Visszatértél?Akkor hát újra egy hajóban evezünk?Bár én is csak később kezdek itt,majd hívlak.C.(pegazus)
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
sziasztok Úrak tudom a jálani pécs en lakik ö egyedüli hirdetö az apron pasi igényes diszkrét vidám mindent meg tesze a teljes kikap csólódást érdekebén .. és nem nézi az idödt javaslom menyeték el hozzá bátran ajálom
Sziasztok!
Szidi (28)-nél voltam ma.
Nagyon kellemes csalódás volt. Kedves, közvetlen, nagyon izgató teste van. Ráadásul ő van a képeken is :), ez nálam már önmagában is nagy piros pont!
Soproni viszonylatban erősen ajánlott, akinek képek alapján bejön, nem fog benne csalódni.
Másrészt tisztelettel szeretnék megkérni mindenkit, ne csak kérdezzen a fórumon. Vegyétek a fáradtságot, legalább két mondtaban írjatok véleményt.
Hali .... új husik a láthatáron XDD valaki infot az ujakrol tudd mondani ???
Tisztelt VL. szerkesztőség!
2 (kettö) db levelet is írtam az általatok direkt erre a célra fentartott belső/szerkesztői levelező fórumra.
Ezt kifejezetten Ti kértétek/ajánottátok használatunkra.
Napok óta nem kapok választ. Ok, sok a dolgotok...,stb. akceptálom,
DE MÉG MEG SE NYITOTTÁTOK....!!!
Értetlenséggel vegyes "türelemmel" ...v..á...r...o...k
Szeretnék én is élni a véleményalkotás jogával Puncicáról:
Mivel nagyon sokan ajánlottátok, ezért látogatást tettem nála. Számomra is jó szolgáltatást nyújtott a csaj. Nekem az arca átlagos kategóriába tartozik, szerintem nem nagy szám. Egyedül az volt zavaró tényező a számomra, hogy a dohányzás következtében sárgák a fogai. Érdekesnek találom, hogy erről korábban senki nem tett említést. Lehet, hogy nem is vettétek észre. Ettől eltekintve tényleg minden rendben volt vele, tehát, aki meglátogatja, biztos lehet benne, hogy nem dob ki p*nzt az ablakon.
Kérek tőletek információt Szandy (24) és Barby (23) hölgyekről. Melyiket érdemes választani? Ki a szebb, jobb közülük?
Hello.
Tudomásom szerint, Ivett áttette székhelyét Debrecen városába. Keress rá itt az oldalon és meglátod.
Sziasztok!
Ivettről tud valaki valamit? nem tudom elérni és már a hírdetése sincs fent :S
Szia! Bocsánat a pontatlanságért, természetesen a volt Lövöldés Heninél voltam, aki most a Budai úton van. Mindenki kerülje el nagy ívben!
Ennek semmi köze a beszámolókhoz,mivel csomó dolog ami tőled kijött,az már szerepel itt,valós beszámolókban.Szóval nem volt nehéz összetarhálni.
De úgy érdekességképpen megjegyezném,hogy voltam egy lánynál,oszt perfekt elmondta a 4.rotor dupla turbó müködési elvét!Na az nagyon ajánlott...
Debreceni hirdetések között van egy "választhatsz" nevezetű hirdetés is?
Azokról a lányokról mit kell tudni, mik a tapasztalatok?
Szia, biztos nem nálad, mert aki kicsit is tájékozott az tudja hogy melyik Heniről van szó és hogy ki is ő. A Lövöldés hamisképes lányok egyike, akik tovaköltöztek onnan a Budai útra.
:)
Sziasztok tudtok olyanokat ajánlani akik popót is vállalnak?
Süt róla a pr szöveg. Hányszor fogsz még regisztrálni hogy ezt közöld? Vagy az egyik csaj vagy, vagy esetleg manager? :D Kicsit se feltűnő hogy most regisztrált mind a 2 dícsérő emberke egymás után és első hozzászólások... ülj le 1-es :)
sziasztok én is osztom a véleményt Debora és Dorinárol kedvesek suépek és csak én voltam nálluk a középpont szoval ajánlanám öket
sziasztok debreceni srác vagyok és sok lánynál voltam mar de nagyon sok csak a telefonba rendes ha ott vagy meg csak a p*nzre hajtanak az mar nem érdekli öket hogy nekem mi a jo de debora meg dorina ök viszont nagyon rendesek és öket csak az én érdekeim érdeklik és nem csak a p*nz ha tehetitek akkor látogassatok el hozzájuk nekem elég normálisak és odaadoak
Hali.Tud valaki információval szolgálni Kleopátráról?
Zuzu igazad volt a Léda nevű lánnyal ,mert én is meglátogattam és teljesen oda tette magát ahogy kell. Szép tiszta lakásban élvezhettem a félórás tervemből 1 órás lett.
Nem csalódtam és a kávéja is betalált :)))
Köszi a tippet ,máskor is megejtem a látit. Csá mindenkinek...