értem köszönöm szépen!!!!
értem köszönöm szépen!!!!
Ezeket az országba nem kellett volna beengedni nem lenne velük ennyi gond.:(
apulátt az égbül
Rákattintasz a nevére és ott ki van írva hogy HIRDETŐ vagy LÁTOGATÓ.
Az én hozzászólásom után nincs pont.
Egy barna bőrű valaki írogat a nevemben.
Gondolom egy szolgáltató akiről megmondtam az őszinte véleményemet....
Nem! kamus!
Rövid bemutatkozás:
19 éves, egzotikus, félvér spanyol lány vagyok, magyarul beszélő! Minden kedves vendégeim figyelmét felhívnám egy kicsit ara, hogy én egy tiszta, ápolt, tejesen higiénikus, formásan vékony csajszi vagyok és garantálom, hogy egy teltebb hölgy alatt nem lesz akkora orgazmusotok, mint egy formásan vékony, enni való hölgy alatt. A példa én lenék! És ne az alapján válasszatok magatoknak megfelelő partnert, hogy bevállalós legyen egy hölgy, mert annak sajna meg van a veszélye hogy fertőzött és hordozó ez az én véleményem erről!!! Nálam garantálom ilyen nem áll fent veszélyének, mert én csak óvszerrel végzem el a sz*lg*ltatást és tiszta, ápolt, tejes borotvált vagyok. Nálam a tisztaság nagyon fontos! üdv lidia XD csak roma nő nem spanyol:D! és a helyeSÍRása :D
ÚGY LÁTOM KÉT SÖRHAS ÍROGAT MEGÚGYIS,HOGY EZT NEM LÁTJA SENKI
Marcal I.
Köszönöm az infót!
Akinek van friss élménye, ossza meg! :-)
Virág-ról is olvashatnánk egy beszámolót?
qkac
Ennél a Marcali Szilvinél én is voltam, többször is, igaz régebben (kb egy éve). Szopni jól tudott úgy rémlik :). Akkoriban még kocsiban ***moderálva*** . Velem mindig korrekt volt. Aztán valóban később abban a Dózsa utcai házban kezdett dolgozni. Ott egyszer voltam, de a hely nem valami bizalomgerjesztő az tény. De régen más gond nem volt vele, ezek szerint már nem megy biznisz ha ilyeneket csinál. :D
Ezzel a putrival szemben viszont van egy társasház abban dolgozott több lány is, volt akkoriban egy fiatal diáklány, Gigi azt hiszem, róla nem tud valaki valamit? Ő nagyon kedves volt, csak eltűnt. :(
nem engem kell tiltani utána kell nézni ki írta
ezt más írta
lehet,hogy csak én látom ezt
Nincs senki?
az legalább ingyenes hahahaha
én is szoktam recskázni nem szégyen
akkor marad a miss kézi:))))))))))
Elena30: Ő is ugyanott rendel, mint Nagycicis Nórika, kb 1 hónapja látogattam meg.
Chézi néven is szerepelt már anno. Akkor is jártam nála, de most sokkal jobban tetszett.
Igazi dögös nő, pontosan tudja a dolgát, erősen ajánlott!
Már egyszer voltam nem nagy élmény,de nincs más a környéken sajna
Hi
Én alig egy hete jártam Nagycicis Nórikánál. A Malompark környékén rendel, a kecó okés.
Szerintem nagyon kívánatos a leányzó. Kifejezetten szép az arca is, kedves is, jól irányítható.
A csók finom volt, a franciája jó, de kaptam már jobbat is, nem mondhatom maximálisan, hogy
barátnőfeeling, de ....... na, de jóóóó vót!!! :DDD
Nekem tetszik a csaj! :)
Alig várom, hogy ismét eljussak hozzá, egy próbát mindenképpen megér.
Tsá