Turul! Ismét elküldtem.
Turul! Ismét elküldtem.
Szia! Nincs semmi az üzeneteim között :o
szia én voltam nála .
sziasztok
Hahó magyarturul és vagyok! Írtam priviben.
A Hella nagyon jó kis Milf oda-adó finom Hölgy!
A Viki 35 egy igazi izmos nőcske szerintem Bomba szuper és nagyon korrekt!!
Klaudia35 az már egy más világ de nem olyan rossz!
De a Viki 35 ő a legjobb Pécsen szerintem!
A Klau22ről tudvalaki véleményt???
Dehogy. Csak a genotropintól állandóan áll...
Sziasztok!
Barby -ról van valakinek infója? Előre is köszi.
Kdeves Fütyülős!
Sajnos a limót még senki sem próbálta, lehet az lehet az oka, h mindenkinek ez az első gondolata h "drága v lehúzás". Ilyenről szó sincs a limuzin is ***moderálva***. Sajnálom, h egyből a rossz dolgok jutnak az eszedbe, de lenne egy jó tippem, sztem próbáljuk ki! :)
Sziasztok!
Az aprók között hírdet Amanda.
Tapasztalat róla valakinek?
Megkérem a tisztelt moderátort, ne törölje ki a boxvilágbajnok beírásait. Jó szolgálatot tesz vele a fórum látogatóinak, mert nagyon tanulságosak.
"Egész éjaszakára is", limuzin, több csaj, meg pezsgő!?
Városnézés közben huncutkodás?
Ezt már próbálta valaki?
Mert ez vagy lehúzás, vagy kib@szott dr*ga!!!!
Hola!
Az apróban " Sex! " név alatt hirdető vlakinek, nem működik az általa megadott szám!( átirányítottat jelez nekem és automatikusan leáll )
A mottóm " soha ne add fel......csak ha tettél rá bélyeget !
Köszi szépen esetleg ha megtudtál valamit akkor küldhetnél egy privátüzenetet.
Pillanatnyilag nem tom kik futnak profin a városban de utánakérdek. Nem írok nevet de vannak taxisok akik otthon vannak a csajokban!
szia igen én csak ovszeres vagyok
Sziasztok..
infó kéne a következö lányokrol ??...
anett23 evelin24 és linda 23 rol....
Érdekes olvasni az itt leírtakat kicsit megijedtem hogy ez a kaposvári színvonal...És ahogy nézem elég egy valaki aki lehúzza az egészet és ha valaki ezeket elolvassa akkor már igen csak elmegy a kedve.Ahogy olvasom a hozzászólásokat megprobálom elképzelni milyen lehet az a ember aki írja jelen esetben "taibox" amit igazából thaiboxnak kéne írni többiről nem is beszélve ez a stilus és helyes írás megszünt létezni nála.Attól tartok kaposvári lányok színvonala ez egy ismerősi körrel beszéltünk róla hogy néha jó lenne egy ilyenféle kikapolódási forma de lehet inkább másik város felé nézünk ami utba esik munka közben.
De azért bátorkodom megkérdezni apróhirdetésben szereplő Lilinél járt esetleg valaki? lehet ő szerepel "Magasbarnaként" is a hírdetések között ,futtatja őt valami nagyfejű kopasz vagy ami szimpatikusabb hogy egy maga dolgozik? 200%os discréció remélem fontos neki is.
Üdv
Valaki hirdető, illetve akárki lány a konkurenciából kérem jelezze már hogy mi mikor engedtünk meg ilyen hangot és stílust vele szemben? Mikor ócsároltunk, fenyegettünk, hoztunk nyilvánosságra bárkiről bármit is?
Le style, c'est l'homme - a stílus maga az ember!
És ilyen viselkedéssel vár valaki vendégeket!? Mindenkinek a mondandója annyit ér, mint ő maga..
Nem szájkaratézunk tovább, semmi értelme. Aki tudja az igazságot úgysem ül fel holmi érthetetlen írású arroganciának. Részünkről itt vége!
Belvárosban rendel és (ahogy a képeken látszik) nagyon jó, hamvas kis teste van. Csinálja a dolgát rendesen, de nagyon lejön hogy csak a pénzért csinálja. Én tuti nem megyek már hozzá, de ízlés dolga. Amúgy kipróbálni 1-2 patron erejéig megéri.