Rendben köszönöm szépen!
"...van tiszta, normális, tisztelettudó roma..." - hát persze, fehér holló is van.
Sziasztok. Ilyen info engem is erdekelne! Koszi
Sziasztok!
Elnézést kérek de nem fogok ma menni!
Legközelebb 18
Szép hetet kîvánok !
Puszi Zita
Kedved Jackz kb.1 hét múlva februártól. Neked is szép napot kívánok puszi :)
Üdv Mindenkinek! Van-e valakinek megosztható véleménye Milf Maya 38-ról. Ne tartsa magába! Kösz
Sziasztok!
20-as éveiben járó Hölgyek közül kit ajánlanátok, aki tényleg szívvel-lélekkel-élvezettel vesz részt a játékban és alaposan “odateszi” magát? Nem bújós cicát keresek, inkább egy kicsit merészebbet, vadabbat.
Születésnapi ajándék lenne, köszi előre is a válaszokat akár privátban is.
Na Uraim nem pozitív véleményt szeretnék megosztani!
Brigi 25 kerüljétek!!!!
Életem egyik legrosszabb fél óráján vagyok túl
Pénz kidobás idő pocsékolás aki tehet kerülje el! Egy órára mentem de az első aktus után esküszöm beadta a szerszám az unalmas amit még soha nem tapasztaltam pedig pár hölgyben jártam már. Azt hiszem ez mindent elárul de ha nem elég folytatom! Nem épp illatos sem flegma is ráadásul! Mondtam neki ha már ennyi rózsa szállat vittem neki akkor legalább legyen kedves megmaszirozni és a főszereplő kiszállt a buliból. Na ez tette be a kaput mivel nem vagyok madár felöltöztem és el jöttem
Hihetetlen nagyon dühös vagyok!! Ui: Hirdeti a viber elérhetőséget de többedszerre sem olvassa el az üzenetem. Nem járt illemórákra!!
Sziasztok! Vanda31-röl valakinek egy kis szösszenet esetleg? Várom, akár privátba is jöhet!
Nem hiszem, hogy az igényesség definíciója az volna, hogy valaki nem fogad romákat! Biztos vagyok benne, hogy van tiszta normális tisztelettudó roma, úgy ahogy létezik tapló koszos nem roma!
Utána előreláthatólag mikor leszel újra? További szép napot!
Zita27 valakinek infó?
Nándi · Őstag · Egy panaszos hozzászólás margójára!
De nem csak a szerzőhöz szólva:
Uraim gondoljátok már végig milyen odaadást és beleélést vártok várhattok el, egy itt hirdető olyan lánytól, aki élete „szerelmébe” totálisan bele van szeretve!?
De hogy ezt a „szerelmet” Ő maga megtudja vásárolni!!
Szüksége van az általatok összehordott rózsaszálakra!
Szóval ne „vakon” tegyétek meg tétjeiteket, biztosan kevesebbet fogtok veszíteni!
Keddig vagyok elérhető. Szép napot kívánok mindenkinek :)
Kedves Urak holnaptól újra!
Szeretettel várok mindenkit
Én is tavaly voltam nála augusztusban nagyon jól torkozik, meg a cickói is jó nagyok, lehet dugni rendesen
Sziasztok!
Debrecenben vagy környékén keresnék búvóhelyet, de mivel nem vagyok járatos arrafelé így kérném a segítségeteket. Diszkrét és általatok már ismert vagy megbízható lakást keresnék órákra. Privárban várom a tanácsokat. Persze én is meg tudom nézni neten, de hogy melyik a jó és megbízható azt remélhetőleg Ti tudjátok majd megmondani. Köszönöm előre is!
"...alkohol drog ill roma származású akat nem fogadok.." - ez abszolút pozitívum, igényesség jele a hölgy részéről.
staffi · Őstag · Autos kaland majd most következik a lakásra viszem....😉