Szia!
Ő fizetős lány, vagy körbe kell udvaropni? Van valani elérhetősége?
Szia!
Ő fizetős lány, vagy körbe kell udvaropni? Van valani elérhetősége?
Csilla 48
Pár napja jártam a hölgynél.
Nagyon kedves aranyos szolgáltató.
Érkezés után fürdés után bejutottam a szobába.
Először alaposan átgyurta a hátam és a lábaimat, majd a combomon néha elkalandoztak az ujjai.
Fordulás után áttért a mellkasomra, majd az ágyékomat vette kezelésbe. Prosztata masszázst is kértem amit nagyon finoman készített elő. Eleinte csak egy ujjal, ahigy tágultam kettővel dolgozott bennem. Nagyon jo érzés volt. Közben végig figyelte a reakcióimat, ami nagyon jól esett.
A szeansz végé kaptam egy nagy adag sikositót, majd huncut mosollyal a száján előhuzta a rózsaszin vibrit. Finoman, de határozottan használta és amikor látta hogy nem okoz gondot, csak annyit mondott, "Most véged lesz" és már éreztem is a kék gyönyörrudat. Elsőre különös érzés volt ahogy kitöltött, de ahogy masszirozta a farkam és ahogy ingerelt a vibrivel pár másodperc alatt hatalmasat élveztem. Egész a jobb vállamig lőttem. Pillanatra belekostoltam a nedümbe, de amikor meglátta nem lepődött meg, hanem kélyes mosoly közepette lenyalatta a kezét velem. Nagyszerű élmény volt.
Utána még egy gyors tisztálkodás, beszélgettünk pár percet és az időt bőven túlhaladva távoztam.
Jó volt, megyek máskor is.
Ugyanez, mint előző ,,Hanna” (22) és ,,Kiara” (21) ugyanat néven van más felületen , váltogatja a nevét , retusált kép , roma csaj , barátnőjével ígér mindent max francia lesz belőle de minden extrát felszámít és nem szinte semmit. Kerüljétek jó messzire.
!!! Vigyázzatok!!! Most Győrben vannak ,,Kiara“ (21) és ,,Bianka” (21) . Feltehetőleg Debrecenben is szoktak lenni de ez nem biztos. Vigyázzatok velük, képeik retusáltak de Bianka amúgy elég csinos . Roma lányok, rábeszélik hármasra magukat 1 órára, le sem vetkőznek rendesen de kibeszélik az emberből a pénzt, ígérnek fűt fát . Fél óra francia és mást nem hajlandóak. Kamusiak , rafkósak!!!
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy a Dóra (24) Gaby (30) páros hová tűnt?
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Szeretettel várlak máskor is
Hahó srácok! A fórumon szépen gyülö negatívumokat és kérdöjeleket ellensúllyoznám egy igen pozitiv élménnyel. A múlt héten meglátogattam Zita (29)-et. Hihetetlen jó élmény volt! Végig kedves és közvetlen volt, a profi franciája közben a szép arcát bámúltam, mig háttulról a gyönyörü kerek popoját markoltam... Bátran ajánlom minden úriembernek 😋
Csatlakozom. Egyeztetes. Találkozó
előtt hívás. Persze nem veszi fel. Ez kétszer eljátszva. Na köszi. Felejtsük gyorsan el!
Nabuuk · Újonc · Üdv.
Anna 31 ről Vikinek tapasztalat?
Köszönöm
Sziasztok! Győrben újra elérhető vagyok párnapig !
Bővitett izgalmas szervízzel! Keressetek bátran! A pláza mellet vagyok megtalálható! Puszi
Sziasztok! Győrben újra elérhető vagyok párnapig !
Bővitett izgalmas szervízzel! Keressetek bátran! A pláza mellet vagyok megtalálható! P
DEBRECEN
Sziasztok lányok!
Csapatbővítés céljából keressünk dekoratív, dolgozni akaró, igényes kolléganőnket!
(20-40 közötti hölgyek jelentkezését várjuk)
A lakás igényes, légkondicionált, könnyű parkolás.
Bővebb információkért érdeklődj 20/4225671-es telefonszámon.
Köszi a kedves sorokat, jól látod a Tradicionális lingamot nagyon félre értelmezik mint az Urak/Hirdetők. Sajnos *divat*lett..gyors kézimunkának titulálni. .
Nyugi Rád mindig lesz időm ☺sőt megsúgom egyre többet vagyok itt..leginkább Törzs Vendégeimnek.
Csodás Napot 😊😘
Ez a Mónika39 egy rejtély nekem. Valaki írhatna róla. Annyira nem tűnik rossznak fotók alapján. 🙄
Kitti(38) masszőznél járt már valaki? Vélemény? Megéri?
Szia. Biztos felejthetetlen élményt nyújtanál mkvrl ilyen csodasz ilyen csodaszép hölgy vagy! Szívesen mennék is hozzád sőt minden vágyam az! Sajnos hétvégén és napközben nekem nem jó mivel nem vagyok egyedülálló! Mindig a hajnali órákban szoktam lányokhoz járni sajnos akkor van szabadidőm. Szerintem még páran vagyunk így. Olvastam a bemutatkozó szövegedet is, nem nagyon látni ilyet a hirdetők között aki ilyen intelligenciával rendelkezik, és még hibátlan is.
Csenge 33-ról valaki tud valamit?
Szandra (54) vélemény?
Valaki járt már nála?
Alexan · Újonc · Voltam nála még tavaly.Teste szuper,karbantartott.Jo cicik,jó popsi.Franciája nyálcsorgatós.szex is jó vele.A masszázsa meg profi.
Sziasztok! Nati37-nél járt már valaki?