Köszönöm szépen a segítséget! Szép napot.
Köszönöm szépen a segítséget! Szép napot.
Anna 29-et én kihagynám így elsőre...igaz nem voltam nála. Popsira keresd Izabella26-ot, de készítsd a rózsákat mert nagyon extra....
Mi ez az új módi hogy a lányok előre kérnek pénzt taxira és a legtöbb ide se ér a címre??
Sziasztok. Anna 29 tudni róla valamit? És egy másik kérdés popsi szexre kit ajánlotok,aki higénikus és jó vele? Köszönöm.
Köszönöm
2 évvel ezelőttiek a képei, azóta azért felszedett, de nagyon kedves, figyelmes. Barátnő feeling, ajánlom.
Miért ne lehetne? Voltam olyan magyar csajnál, hogy az ajtót kinyitotta és egyből eljottem, és voltam olyan cigánylánynál, hogy a 10 ujjadat megnyalnád utána😉!
Sziasztok.Bianka 23 ról valakinek van infó köszönöm
Hétfőtől újra városotokban!
Szeretettel várok mindenkit!
Üdv: Zita
Engem is érdekelne :)
Ezt amúgy én sem vágom😅
Egyszerűen nem ertem ezeket a kislikeokat. Valaki csak úgy poénból rányom vagy valós infoja van. Mert ha az utóbbi akkor megoszthatná velünk :)
😘😘😘😘
Üdv mindenkinek! Roma származású hölgyekket. Tudna nekem ajánlani valaki? Köszönöm ha segítesz. Akkor privátban is jöhet a válasz.
Na kéremszépen, egy régi jó ismerősöm kért meg, aki már elég régen nem fórumtag, hogy írjam meg két látogatásának tapasztalásait, ezeket fogom idézni:
Nati24: már a képek is sejtették, hogy egy kivételes hölgyről van szó, de a valóságban még ütősebb, mondhatni erősen várakozáson felüli volt a látvány, és maga az egész légyott. Mosolygós, tele energiával és pozitív kisugárzással. Emellett intelligens és nagyon kommunikatív, ami nem megjátszott. Mindent hibátlanul teljesített, csillagos 5ösre, és olyan tempót diktált, hogy rendesen kifullasztott, alig bírtam szusszal.Több éve nem találkoztam ilyen korrekt hozzáállású és mentalitású fiatal hölggyel, úgyhogy kéretik megbecsülni. Egy igazi kis gyöngyszem, majdnem elhoztam magammal....annyira megkedveltem😁
Liza21: szintén aranyos kishölgy, ugyanott rendel ahol a Nati. Ő is korrekt, amit vállal azt teljsíti is, semmi zsákbamacska, semmi lehúzás efelől mindenki megnyugodhat. Bár annyira nem volt kommunikatív, mint a Nati, de nem vagyunk egyformák, sok múlik nyilván a szimpátián is, meg a pillanatnyi lelkiállapoton. Vigyázzatok rá is...😉
Van valakinek bármiféle tapasztalata Naomival ?
Nem veszít vele senki sem ha kihagyja. Franciája gyenge, szex az sem nagy eresztés!!
Szia Zénó! Ha még aktuális, akkor szívesen ajánlom a Randikuckót. Itt az oldalon is megtalálható a hirdetés. Elérhetőségek: Gábor :06204652286
Betti: 06202155452
Szia! A Randikuckóba szívesen látunk, ha szeretnéd, nézd meg a hirdetést itt az oldalon.
Elérhetőségem : Gábor: 06204652286
vagy Betti: 06202155452
Hali!
Valaki megosztaná a tapasztalatát Kira(23)-ról? :)