Köszöntöm a kedves Hölgyeket Nőnap alkalmából!
Köszöntöm a kedves Hölgyeket Nőnap alkalmából!
Boldog Nőnapot a Debreceni Csajoknak!
Sziasztok!
Bögyös Krisztiről tudtok vmi infót?
Köszi!
Sziasztok!
Klaudia (27)-ről tud valaki valami infót?
Köszi!
Jaja, Boldog Nőnapot minden kaposvári hölgynek!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
HELLO csatlakoznék az előttem szolokhoz BOLDOG HOMOKOS NŐNAPOT a két st***onak ja és neked is NORIKA de azért utolso sorban mert egy ***moderálva *** vagy.
Nagyon kedves vagy! Köszönöm :)
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Fater
Én a helyedben elkerülném balatonkeresztúrt és környékét.Ha elkap az a két agyag edény ki tudja hogy mi lesz :)
Szia wjdks!
Helénán már korábban is gondolkoztam, megmondod milyen környéken rendel? Mert szerintem az sem mindegy. Megérné foglalkozni egyébként az infrastruktúrával is, már mint a hölgyeknek, mert igenis nem mindegy a környezet. Ha egy kicsit, már akinek van rá lehetősége (nekem van) kimozdulunk kis megyénkből és utazgatunk, akkor teljesen más kép tárul elénk, ezen a téren is. Mondhatnám, új értelmet nyer, hogy mi az, hogy igényes környezetben fogadják a betévett vándort.... ami azért ad egyfajta alap hangulatot.
Teljesen egyetértek veled Sherlock! Sajnos tényleg egy ideje már eléggé értelmevesztett ez a fórum. Több hasonló kellene,mint a te beszámolód,megfogalmazásod. A teniszes hasonlat különösen pöpec. :) Klaudiáról és Nóriról nem tudok sajnos neked mit mondani,náluk még nem voltam. Ha most hirtelen mondanom kellene egy lányt,akit ajánlanék és elsőre eszembe jut..hát szerintem a Heléna. Értelmes,kedves és jól néz ki. Nem mondom,hogy a legnagyobb átéléssel csinálja,de nem is fadarab,valahol a kettő közt. De mondom mindenképpen ajánlom neked,mert igényes,értelmes,szép és sztem ez a három tulajdonság igencsak fontos. A beleélés meg sztem nála is biztosan változó,napfüggő,mert ők is emberek. A beszámolód alapján kíváncsi lettem a Lindára. Elképzelhető,hogy felkeresem pár napon belül.
Kedves Kispasi!
Hölgytársaim nevében is köszönöm a nőnapi köszöntést, és a jó kívánságokat!!!!!!!!
Végre valaki, aki a lányok ócsárolása helyett egy kedves, ideillő szöveget ütött be!!!!! Minden tiszteletem a Tiéd!!!! :):) További szép napot Neked!! :)
Hölgyek!! Boldog Nőnapot kívánok nektek!Probléma mentes munkát,kedves kuncsaftokat,kitartást és sok-sok jókedvet!
Hölgyek!! Boldog Nőnapot kívánok nektek!Probléma mentes munkát,kedves kuncsaftokat,kitartást és sok-sok jókedvet!
Próbálom megérteni hogy a vendégek jórésze idővel újhúsra is vágyik,de az utazólányok már eleve magukkal hordozzák az átverés hazugság lehetőségét,amivel nekünk folyamatosan helyben dolgozóknak rontják el a renoménkat.Mert mi soha nem tennénk meg hogy meglopunk,átverünk valakit hiszen az ilyen hírek gyorsan terjednek mi pedig itt is élünk.Szerencsére a vendégek zöme pont ezért választja a már bejáratott helyeket kolleganőket,mert bennünk legalább nem csalódnak.
Annyira jólmehet nekik hogy magánrepülőjük lehet :)
Ó és mégeggy baki Cinti baba a föoldalon egyenlő az apróba hírdetö Szabine dombóvár hogyis tud a hölgy kéthelyen rendelni nagyon ügyike. Szemétség amit a kaposvári kuncsaftokkal müvelnek. Bizalom elszáll szinte már nulla. aki meg rendes már annak sem hisznek. Ó Vagy minden órában ingababa a hőlgy?
Kiváncsi lennék arra az önigazolásra fiúk hiszen a linkek teljesen ugyanezeket a képeket mutatják. Le a kalappal a lány előtt ha egyszerre tud Olaszban, Németben, és Magyarországon is dolgozni. Értem én hogy fizetett nektek de ez még nem menti ki a tisztességtelen piaci magatartása alól. Csinálok én nektek CS6-val olyan képet hogy az angol királynő is fotógaranciás hirdetést adhatna fel nálatok :D
Minden kedves már megismert,és leendö hölgy ismerösömnek BOLDOG NÖNAPOT KIVÁNOK!!!!!
EZ MÁR LEJÀRATÁS!!DE MOST ÉN JÖVÖK!CUPP-CUPP