fater
a te helyedben nem csak keresztúrt hanem a balaton egész déli oldalát el kerülném mer ha ezek elkapnak akkor tényleg sex lessz :)
fater
a te helyedben nem csak keresztúrt hanem a balaton egész déli oldalát el kerülném mer ha ezek elkapnak akkor tényleg sex lessz :)
Ciluskám a Tudlyákot pontos j-vel illik írni. Szexben lehet, hogy jó vagy, de helyesírásban segítségre szorulsz. Jelentkezz mielőbb boksz világbajnokunknál, nyelvtani korrepetálásra.
Néztem az előbb Alexa 40 képeit. Ledöbbentem hogy ezért még zsét mer kérni. Mit mondjak? Önbizalma az van!
Szia!
Ez a hét vicce.Ahogy Karmen minősíti a két új lányt.Meg a srác , aki a csajokról érdeklődik,azt maga is hirdető
jobb hetet. Üdv.
Kerol (22)-höz ne menjetek. Aki szépséget is akar a p*nzéért máshoz menjen!
Bugajakab és Sherlock Holmes! Már sok szót ejtünk Helénáról,már várom mikor írja be vki,hogy reklám vagy hogy három gyulaa. :))))
Nedves Nőnapot! ;)
Boldog nőnapot minden kedves hölgynek !
Sherlock, ne gondolkozz sokat Helénán, vágj bele :) A környéket már említették, amikor én voltam ***moderálva***. Az infrastruktúra szerintem rendben van, de az én véleményem nem mérvadó, kolis voltam középsuliban is, meg az egyetemen is, nem akadok fent apróságokon, nekem olyan volt, mint egy főiskolás albérlet :)
Üdv Vadásztársak. Meglátogattam városotokat és elszomorító a helyzet. Felkerestem 24, Barby 23, márt a telefonban kedvem szegték gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Nem szoktam hozzá ehhez a stílushoz. „Ezek" Bp-n éhendöglenének (elnézést a kifelyezésért). Veronika 30 kedves de sajnos nem volt a repertoárban amit kerestem. Laura 23 UNOTT nem tudtunk megegyezni mikor mennyek pedig ráért de biztos a kedvenc sorozata ment. Gina 25, Bia 22, rendelési időn kívül érkeztem. Gina 39 ahogy az előttem szólók írták nem érhető el(nem veszi). Végezetül 2-3 óra időpocsékolás után egyeztettem egy leányzóval időpontot. Kedves leányzó viszont semmi extra. A terveihez sok sikert (BP.) viszont oda több kell, sokkal nagyon sokkal.
Ezzel az egésszel azt szeretném közölni, hogy semmi értelmi keresgetni Nyíregyházán. Kidobott pénz. Bár a fórum is csak engem igazol. Sok töketlen jó időtöltésnek tartja, hogy semmitmondó szövegekkel higítják a fórumot. Van olyan oldal hol adhat az ember az ott olvasott beszámolókra, fel sem merülhet a csalás lehetősége mert az a hirdető eltiltásával jár. Ezt gondolom nem sokan mernétek bevállalni. Na de hátha, hajrá lányok talán ezek után visszanyeritek a bizalmat és ennek gondolom ti is örülnétek. ( ha van egyáltalán olyan aki megütné az ottani mércét). Na minden jót UNOTT KAMUGÉPEK .
Köszönöm, megkaptam, gyönyörű.
Te vagy (már) talán az Egyetlen? :)
Itt linkek tiltva, de a chatre felraktam, pattogtak ki az "urak"...
Gáz, mi? Azért facén írtak.
jav: A kedves hölygyeknek boldog nőnapot, a szellmes nevek mögött rejtőző Zoltán nevű sporttársaknak pedig boldog névnapot kívánok !
A kedves hölgyeknek boldog nőnapot, a szellemes nevek mögött rejtőző sporttársaknak pedig boldog névnapot kívánok !
A cica baba és az Evelin két nap Kaposvár 4 nap pécs utánna ismét Kaposvár aztán kitudja egy honapban hova röppennek még némi kis képmódosítással. Hát egy ilyen pillangót elcsípni nehéz lehet a makktársaknak. de ők tudlyák.
Na megint uj csajok vannak Nkanizsan!!!! Maya és Zina.... hát a Maya képen nagyon ott van de élöbe fele annyira sem..... Dehát kinek ez kinek az!!!!! Azok a műtermi képek nagyot nagyitanak.......
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
ÉS MÉG VAN BŐR NORIKA A KÉPEDEN HIRDETNI MAGAD SZÉGYELHETNÉD MAGAD.
Nos Heléna a F*r*nc k*r*t-nál rendel nem messze onnan,ahol őseink sírjai domborulnak. :) A szoba egyszerű,de tiszta és igényes. Sztem ilyen infrastruktúrális nézetből vizsgálva is a jók közé sorolható. Bár nem tagadom voltam már Budapesten olyan luxus sz*lg*ltatónál,hogy csak néztem,amikor kiértem a helyszínre. Jakuzzitól kezdve hangulatvilágítás,illatos mécsesek hada stb. Szóval ilyen tekintetben városunknak még van hova fejlődnie,de mondom a Heléna ilyen szempontból is a jók között van.
Ez már a "sumér" ékírás? Remélem, hogy nem!
Nem volt egyértelmű számomra, hogy HOL kérdezted. Itt Niky masszázs, Ancsa(18).
Köszöntöm a Hölgyeket Nőnap alkalmából! Remélem, a tavasz jó "ribizlitermést" hoz a feleknek. :-))