Én Orkokkal semmi képpen sem! :D :D :D :D :D
Én Orkokkal semmi képpen sem! :D :D :D :D :D
És engem is moderáltak, pedig csak a Gyűrű Ura című filből idéztem........... :D
no,én befejeztem ezt a marhaságot,igaz nem sok helyen voltam,(szerencsére)de többet ilyesmiért p*nzt nem adok.
Sziasztok! a fiatal kiscsajról (klaudia) ról tud valaki valamit? köszönöm :)
Kedves uraim és hölgyeim a mai napon voltam molly-nál aki tényleg szép és nagyon ért a masszáshoz de a levezetést még egy kicsit gyakorolnia kell de ami a lényeg nálam nagyon bejött így vissza térö vendége leszek.
itt nincs lehuzás és nem lopják meg a vendéget amikor fürdeni megy.
és ami lényeg nem nézik az idöt ez nagyon bejött nekem.
nálam a hölgyemény 10/10-et éri el.
az ilyen gyöngyszemekre vigyázzunk.
Jó régen nem írtál már be pelé, már hiányoltalak.
Ez a hozzászólás is rendkívül értékes, természetesen mint a többi.
Gratula!
Már írtam a Pécs topikhoz, de itt is leírom: Katrina (21) maximálisan ajánlott kislány.
ez így igaz
ez nem reklámszöveg hanem személyes vélemény :) velem normálisak voltak......
sziasztok járt már valaki szandra39.nél??? valami infót kaphatnák róla?? A nagyban hirdett! elöre is köszi..
Ja,hát öndicséret mindig büdös:)
Nati 23 Ról valaki adhatna infót elvileg 03.12 elérhető képek nagyon jók de úgy nézem nagyon retusáltak. Bármilyen info jöhet akár priviben is köszi
Az hogy egyesek már csak fél órát v*llalnak egyértelműen a p*nzről szól a dolog de nem azt jelenti hogy kevesebbet kapnál ha nem bírod sokáig ne csőre töltve érkezz :P Natika Linácska messze legszebb csajok Győrben, s igazán bármit megtehetsz Natika barátnősebb fealinget nyújt de hát nincs 2 egyforma lány.
Kérdezd meg azért őt is, hátha változott már a véleménye ;)
ÓÓ Nee! Akkor nem tudom mi legyen.
Ariel 18 alattit nem fogad.
Ma délelőtt voltam Lindánál,aki egy csodálatos lány. Mind külsőleg,mind belsőleg. Teljesen más hangulata volt a vele eltöltött időnek,mint a többi lánynál,akiknél ezt megelőzőleg voltam. Minden egyes percét élveztem és jó érzés visszagondolni rá. Ha ezt olvasod Linda,akkor köszönöm szépen a mai délelőttöt Neked. Dávid.
Rebeka milyen?? Képek alapján csinos :)
Köszönöm szépen!!! :)
Kármenről van valakinek tapasztalata?
Kik ajánlottak az idősebb korosztályból?