Katrina21 buta - ostoba nem tudja elmondani hol lakik laza 10min keresés , oda nem találása után mentem a jól bevált Hellához hóesésbe.Legalább ennyi jó a hóesésben:)
Katrina21 buta - ostoba nem tudja elmondani hol lakik laza 10min keresés , oda nem találása után mentem a jól bevált Hellához hóesésbe.Legalább ennyi jó a hóesésben:)
Katrine 21 rendkivül sötét buta valaki.Megbeszéltem vele hogy megyek hozzá.De ilyet még nem látam,nem tudta elmondani laza 10min alatt hol lakik jöttem -mentem.Nem találtam oda.Ja meg vigyek gumit mert neki elfogyott:)
De most Uránvárosban is szakad a hóóóóóóóó! :DDDDD
Én csak burkoltam, nah mindegy...... :D :(
Köszi az infot hasznos volt! Kellemes tapasztalatom utoljára úgy 2 hónapja volt. Lizanal voltam.Egy igazi kis bestia, brutál mélytorkos francia 10/10, isteni szűk punci-popsi. Nem nyafog szó nélkül csinálta amit kértem. Nálam most ő viszi a pálmát debbe. Még tuti megyek hozzá. Apropó Elviráról Függőn kívül másnak is sikerült már lerimánkodni a bugyit?
VIGYÁZAT URAIM! GYULAVESZÉLY!!!!
A most hírdető Lotti és Heléna nem azok a leányzók akik a körúton rendelnek!
Gyula taktikát váltott!!!
Ariel csoda!!
Évát csak dicsérni lehet uraim !!
VIGYÁZZAT URAIM!!!!!
A most hírdető Lotti és Heléna páros , nem ugyan az a személy aki a körúton rendeltek ÜDV !!!
Gyula !!!
Belvárosból kit ajánlanátok ma estére? :)
Hella tényleg hálás teremtmény.Én többször jártam nála normális nem nézi az időt.Mehet *l*p*ron szájba is.Szép mell Uránváros vége
Sziasztok!
Klaudia(30), Vivi Cica(21),Rebekah(38), róluk valakinek esetleg valami infó? Előre is köszönöm!
Privátba is írhattok! Üdv
Szia burgas!!! vivienn42az apróban hirdett, de tel számát oda tudom neked adni..
engem is moderáltak pedig csak a véleményemet mondtam el
Hella...a legjobb milf Pécsen! Gyönyörű mellek és izgalmas száj..garantált,hogy vissza fogsz térni hozzá! Szintén a nagyon ajánlott kategóriában van!
Szandra egy igazi kincs! Ha szeretkezni akarsz,ha azt szeretnéd,hogy olyan legyen,mint a barátnőddel,akkor Ő tökéletes választás... vagy a barátnője Larissza... már a telefonban is élvezet ahogy beszélnek...bár lehet azért is,mert mondjuk engem ismernek,nem tudom,de nagyon tudom őket ajánlani!
Sziasztok, vivienn42-t hol lehetne látni? Itt hirdet?
köszi
Sziasztok
Ma voltam Jannánál,hát valami elragadó egy csajszi!
Nagyon korekt és profi amit csinál!
Nagyon ajánlom mindenkinek!
Berniről tudtok infót? Köszi
Ajánlom: Petra, Dóra, Mónika.
sziasztok
Jázmin érdeklne.Járt már nála valaki ?