Hát igen néha nagyon kiürül a megye :)
Hát igen néha nagyon kiürül a megye :)
Sziasztok
Evelinről tapasztalat ? régóta szemezek vele
Ugylátom Kaposvár A bevándorlók városa Lett ! Igaz minden bevándorló csak kevés ideig marad . Egy kis izelitőt hoznak ide a másik nagyvárosokból. De legalább van választék!
Sajnos KLAUDIA 21 ről kell megosztanom a NEGATÍV tapasztalatot.
Úgy kezdődött hogy telefonon megbeszéltünk hogy mi hogy van, ***moderálva*** stb (amugy csak ***moderálva****, szólt hogy merre kell menni. Elindultam az egyik hires személyeségről elnevezett utcára (ez egyik kórház is kapott a hirresség nevét), felhitvam Klaudiát, hogy merre is pontosan, melyk csengő - szólt hogy középső lépcsőházhoz oda kell menni, és utána megmondja hogy melyik csengő. Oda mentem, hívom telefonon de már nem veszi fel...kb. 4szer próbálkoztam még....
Barby 23 ről annyi hogy nagyon jó. Az egyik legjobb itt a városban.
szeva nyergesman!
Végre nem egy agyatlan hozzászóló, és nem egy saját portékáját dícsérő***moderálva***! Sok mindenben egyetértek veled, véleményem szerint itt sz*lg*lt*t*st ***moderálva*** az ember. Sajnos előre nem lehet tudni, hogy a reklámból mennyi a valós. Sokszor egy átlagosnak kinéző hölgy sokkal jobb szolgáltatást nyújt mint egy bombázó. Ennek ellenére mindenki ki akarja próbálni a dögös csajt. A ***moderálva***nem nagyon lehet meghatározó, hisz a pécsi lányok nagyjából hasonló ***moderálva****, van azért ahol vastagabban fog a ceruza,***moderálva*** . Ilyen helyre szerintem csak egyszer látogoat el sok férfi, ezek a helyek a lehúzósok. Számomra az igénytelenség a visszataszító, legyen szó lakásról, bútorról, vagy a bútor hiányáról, a sz*lgált*tó, vagy épp a sz*lgált*tás igénytelenségéről. Gondolom ezt hozták magukkal, és úgy gondolják, ha nekik megfelel, akkor jó lesz a v*nd*gnek is. Azért szerencsére vannak kivételek Lilu, Adri, Klau akikbem nem fogsz csalódni. De ez már izlés dolga, hogy kinek milyen típusú hölgy tetszik.
és még Petra érdekelne...kolosszális cicik!!!! más is ennyire jó?
Sziasztok !
Deboráról valakinek infója?
Tudtok Veszprémben ***moderálva*** pár órára??
Nőnapon? Akkor neked kívánta... :)
Tegnap meglátogattam Virágot. Vékony, kislányos alkat, maroknyi kemény popsi. Kedves,aranyos. És tényleg szűk! :))
A helyzet az, hogy van igazsága a haramiának is azért!
Nos ez a Lotti és Heléna már tényleg nem az akik akkor az év elején a krt-on rendeltek!
Mára már sokkal beképzeltebbek, pénzhajhászok lettek! Egy a lényeg: végezni minnél hamarabb! Személy szerint én inkább feladtam azt a fél órácskát amit k*f*zettem! Unott, ráncigálós, "húzzál már innen a pcs.ba minnél hamarabb"!
Talán a lakás igényesebb lenne, ha meg is tartanák folyamatosan!
Szóval egy a lényeg: sokat változtak, sajnos kárunkra!
Gróf, neked mikor van a szülinapod?
Izabell
Olvasom itt a hsz-eket, mindenki első oszt. árut akar vásárolni negyed oszt. áron. Van, aki a sarki talponállóban érzi jól magát, van aki a belvárosi előkelő presszóban. Kérdés az, hogy kinek mik az igényei és mennyire vagy mire van p*nze ?
Ezek az " akciók " ált. egy marketing fogások, magyarul ígérgetések. Mert ha odamész, nem sok marad belőle.
Szerintem mindenki igyekezzen a saját pénztárcájának megfelelően választani ! Pécsen is vannak kedves lányok, igaz nem sok, több a lehúzós, de azt el kell kerülni. De ha mindenki megírná az eseményeket őszintén és hitelesen, akkor a lehúzósok éhen halnának. De, mivel a másik "színes oldalon" és részben itt is sok az érdekelt személy aki írogat a saját portájáról sok jót, a másikat meg ostorozza. A halandó nem tudja, hogy hol az igazság....
Ahhoz, hogy jól érezd magad, ahhoz szerintem sok minden kell, ami alapjában véve a minimumnak kellene lennie azoknál a lányoknál akik ezeken az oldalakon hirdetnek. " Soknál sajnos ez nagyon hiányzik, vagy hiányos ! "
Szépség. Kinek mi a szépség ? Higiénia, tisztaság, lehetőleg egy nőies illat. A szájából, hajából ne áradjon a dohányfüst szaga.
Lakás. Legyen kulturált, otthonos és tiszta. Lehetőleg zajmentes és füstmentes. És a szomszéd szobában a "békák" ne ugrándozzanak ! Egy panelben ez már elég nehezen megoldható, mivel úgy kell lopakodva felmenned és lejönnöd, mert ezer ablakból leskelődhetnek a függöny mögül.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Minden esetben nagyban befolyásolja az anyagi vonzatát, hogy ki milyen körülmények között található meg. Gyakorlatilag Pécsen két-három hely van ahol biztosítva van úgy igazán az effajta kikapcsolódásra való hely.
Én személy szerint egyetlen egy helyet tudok ahol minden adva van ahhoz, hogy jól érezd magad. A ház jellege miatt, hogy egy botanikus kert veszi körül, Pécstől pár percre, egyesek villának, egyesek kúriának írták. egyesek nagy háznak, de egy biztos, én ott mindig jól érzem magam. A kulcsomat, a pénztárcámat, a telefonomat nyugodt szívvel az asztalon hagyhatom, az érintetlen marad és a kocsimat látom a hálószoba ablakából. Lehet, hogy ezen a helyen többe kerül minden, de ha sok ilyen hely lenne, jobban lehetne válogatni.
Úgyhogy a kereslet és a kínálat nem ugyanaz, mint a vásárban. Ugyanis azért mész ilyen helyre, hogy valakivel ágyba bújjál, azt meg jobb ha megválogatod. Azért az olcsó húsnak híg a leve ! Azért aki többet kér, az többet is ad.
Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de nem mindennel értek egyet az előttem írtakkal. Én is jártam már egy-két helyen. Volt benne jó is rossz is.
Köszi a részletes infót! Észrevettem már én is, h ide írogatnak érdekből emberek...Ha van tapasztaltod más lányokkal is írd le! Érdekel a véleményed! üdv
Csak beírod a Google-be hogy ***moderálva*** Ivett és kész :D
Kicsit úgy érzem, hogy meg lettem szólítva, de ez nem baj. A Gróf Úrnak reagálnék a felvetésére e képpen:
Mentségemre szolgáljon, hogy alapvetően én a te véleményeidből indultam ki. Volt néhány álmatlan éjszakám, hát átböngésztem az elmúlt évek történéseit, többek között a zufix-el folytatott csörtéidet is. Veled ellentétben én elhittem neked amit írtál, főleg amilyen stílusban írt a csaj. Azonban én a képei alapján mégis bevállaltam, mert mi történhet, legfeljebb ha nem tetszik eljövök. Az első akció után méginkább hihető volt a véleményed, mert a lány tényleg képes úgy viselkedni ahogyan te azt most is említetted. Én azt gondolom köztünk, csak annyi lehet a különbség, hogy másképp közelítünk a lányokhoz és mást várunk el tőlük cserébe, még talán az is ebben a konkrét esetben, hogy míg én főleg a te véleményednek köszönhetően fel voltam készülve amikor odamentem, te viszont sokkal jobbra számíthattál.
És még valami. Én tényleg egy kis ingyen reklámnak szántam a dolgot, mert ha megfigyeltétek a lányokról még csak véletlenül sem írtam rosszakat. Azok a hölgyek akik kimaradtak a felsorolásból, olyan gyengén produkáltak, hogy szóra sem érdemesek, mert vallljuk be őszintén sajnos vannak ilyenek is. Részemről ennyi.
Elárulod hol keressem ivett képét? Talán tudok segiteni ha látnám kivel akarod összehasonlitani.
Nah mennyi Monty Python kedvelő ember van itt :D
Csak a kavarodás meg a sz*rkavarás lesz belőle, ezért beírok. Az a lány akit mondasz nem Léna. Léna ennél a csajnál igényesebb. És mellesleg totál máshogy néz ki.