03.18. a Te születésnapod.
03.18. a Te születésnapod.
Én meg felhívom mindenki figyelmét,hogy barna embereket nem fogadok.És te kedves Alf elég barna vagy.Keres magadnak,barna lányokat.
Ingyen nem vállalja senki???Csak a szex szeretete miatt???Hurrogjatok ám!!:):):
:)
Nekem is tetszik :)
Mindig csak ugyan azok a lányok vannak
Pedig a negatív kritika is kritika. Sőt!
Cicamica 24: Képek nagyon jók de be ne dőljetek .... nem a várva várt lány fog fogadni ....
Sziasztok
Fannyka engem is érdekelne.Valaki valami infot.Itt vagy privibe.
Nem vmi bizalom gerjesztő....... :D
Vissza az igánytelenségbe..... :DDDDDDDDD
Én nagyon meg vagyok elégedve Larával.Neked is és másnak is csak ajánlani tudom.
Fannikáról valami infót fiúk légyszi osszatok meg. A képeken csinos, de a stílusára kiváncsi lennék. Azt hiszem nem rég még Fehérváron volt.
Osztom! De ha itt páran kiírnák a tényleges korukat, és valós képekkel hirdetnének, élből be is zárhatnák a boltot. Bár így is csak egyszer lehet beetetni a vendéget, és a tetejébe magukat lejáratni, de még úgy tűnik így is akad pár naív sügér aki néha betéved. :D
Hi..
Eve Hellről van vkinek infója??
Jók a mellei,de eléggé lepukkant szolgáltatónak tűnik..Talán nem is 28 éves:((
Kinga (21) tökéletes testű- és arcú, kedves, kezdő, vékony barna kislány. A lakás rendben van, a fürdő korrekt, a parkolás inygenes.
Fantasztikus együttlét lett volna Vele, ha kiküszöbölnének (igen, többes számban) néhány idegesítő hibát.
Bár a lakásban egyedül dolgozik, de a "főnök" a szomszéd szobában van. Előre kell f*z*tni mindenért és azonnal viszi is át a zs*tont. Az időt majdhogynem stopperrel mérik. Ha akció közben kér a vendég valami pluszt, akkor megszakítás, f*z*tés, megvárni míg visszajön és folytatás. Meglehetősen zavarba ejtő és idegesítő.
Továbbá, a hirdetés alatt a lány gyakran változik, szóval ha egy hónap múlva visszatérsz már nem ugyanaz a "21 éves Kinga" fog fogadni (bár én az "elődjével" is tökéletesen elégedett voltam).
Ha a moderáló szétmoderálná az írásomat és valakit érdekelne amit írtam, csak dobjon egy privit.
Krisztina 29-ről valaki????
Egyúttal felhívnám a kedves hirdetők figyelmét hogy legyenek oly jók, legalább 3-5 évente aktualizálják az életkorukat és vagy a fotójukat vagy az alakjukat hozzák némileg összhangba a valósággal. Előre is köszi :-)
Akinek nem inge, ne vegye....
Ha csak úgy nem :-)))
Sziasztok
Régóta szemezek Ivett hirdetésével
Valakinek valami tapasztalat ?