Lilla.27-29?
Lilla.27-29?
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Hát ez vicc...Az új "lányunk" itt a városban aki fotógaranciát ígér pár napon belül,3órán keresztül 29 éves,aztán hirtelen(2óra) múlva 27?Megmagyaráznád,hogy a saját hirdetésed hogy írtad félre? (2évvel)
...Kriszti még mindig csodás...
szia. sikositot hasznalt? milyen kornyeken lakik?normalis, nem lehuzos amugy? en azt hittem eloszor h "nem magyar" es ennek megfeleloen kedves bacsik is lehetnek a hatterben.... az *rait elkuldhetned ...
Sziasztok!
ha esetleg van valakinek pozítiv véleménye (Kaposváron)
Suzy-ról vagy szandikáról akkor megköszönöm ha válaszol! :)
Jó.
Tisztelt Szerkesztoseg!
Amit linkeltem (tobb eves hirdetes), azon a szolgaltato 29 eves, 182cm magas. Az ujfent videkilanyon feladott hirdetes szerint pedig 22 eves, s mindossze 156 cm. Meg ha ossze is ment volna (26 cm-t) szegenykem a valsag idejen, ennyi evet biztosan nem fiatalodott. ;)
Udv:
panda
Szeretnék érdeklődni,hogy az ingenes hirdetés 4 napig érvényes de ha ídőbemegváltoztatjuk akkor mennyi ídő alatt aktiválják mert tegnap este csináltam de még mindig jóváhagyásra várakozik:(
Április 14-én charter légijáratokat indít két utazási iroda Moszkvából Sármellékre, ahonnan Hévízre és környékére szállítják utazókat - jelentették be a Moszkvai Magyar Kulturális Központban tartott tájékoztatón. Hölgyeim, alapfokú orosz nyelv ismerete hasznos lehet!
Április 14-én charter légijáratokat indít két utazási iroda Moszkvából Sármellékre, ahonnan Hévízre és környékére szállítják utazókat - jelentették be a Moszkvai Magyar Kulturális Központban tartott tájékoztatón. Hölgyeim, alapfokú orosz nyelv ismerete hasznos lehet!
És amúgy milyen volt vele ?
Hozzáállása milyen volt ?
Plusz "fapados" sz*lgáltatás. Nagyon kevés alap és kevés "fel*ras bónusz" kérhető.
Emberek! Az apróban hirdető Eszter 42 az az Eszter, aki 2 évvel ezelőtt olyan népszerű volt, de aztán eltűnt?
Hello!Édescsillag gyere a Pécsi chat-re! ;-)
Réka 24 rendes szolgáltató nem lehúzós és nem nézi az idöt.
ami meg a magasságát illeti az meg elenyészö nem éri el a 160cm csak egy holdjáróban amúgy kűlsöre és alakra tökéletesen megegyezik a leirtakkal és az nyit ajtót aki a képeken van.
azt hiszem viszatérö vendége leszek.
Sziasztok! Adri 20....Tiszta gáz, kamú az összes képe!!!
Akk muszály ki próbálnod :) Felelősséget nem vállalok,de életem egyik legjnagyobb szerelme debrecennél vissza olvashatsz! Bár elérni kicsit nehéz,de ne add fel én 2 napig hívtam még mikor tavaly szoboszlón volt, picit erősseb *rba (vagyis mikor én voltam az volt azóta nem tom). Hajrá. Írj majd mi volt.
Chanel Gold-nál járt már valaki? Nagyon megindultam hozzá,akinek van vali infója róla az legyeb szives megirni.
Uraim! Van kedve valakinek este egy mókához?
Sziasztok!
Daniella (29)-nál nem járt valaki véletlenül? Jó lenne egy értékes beszámoló, mert a képei alapján igencsak "megcsiklandozta" a fantáziám.
Köszi: Thomika