Sziasztok! Kit tudtok ajánlani itt a városban akinek nagyon jó a franciája és 20 éves kortól már fogad kuncsaftot?
Köszönöm segítséget!
Sziasztok! Kit tudtok ajánlani itt a városban akinek nagyon jó a franciája és 20 éves kortól már fogad kuncsaftot?
Köszönöm segítséget!
Sziasztok! Kit tudtok ajánlani itt a városban akinek nagyon jó a franciája és 20 éves kórtól már fogad kuncsaftot?
Köszönöm segítséget!
Sziasztok! Kit tudtok ajánlani itt a városban akinek nagyon jó a franciája és 20 éves kórtól már fogad kuncsaftot?
Köszönöm segítséget!
Hello Kedves ! Itt vagyok! Írj üzenetet! ;)
minden nö itt buzi
***moderálva***
Kedves Évike,
t*rzsv*ndég igy is van egy jó szolgaltatónak,mert megvárjak a v*nd*gek,vagy közbe -közbe el is mennek máshova.
én is ki szoktam járni külföldre és ha visszajövök ,mindig hívnak,keresnek.
elöbb utobb meg egy férfinak is unalmas ha mindig ugyanazzal a lánnyal van,az új lányokhoz meg igy is úgy is elmennek,a kiváncsiság miatt is.
üdv
Na ilyen egy informatív és stílusos beszámoló ! Köszöent érte.
Csilla(30)
A múlt hónapban voltam nála.Telefonba kedves hang, részletes tájékoztatás.A hölgy városunkban az örök jég birodalmával szemben tevékenykedik egy tömbház 2...4.(nem is tudom már hanyadik) emeletén.Bejutás OK.
Csilla egy nagyon dekorativ csinos nyurga alkat. Szerintem a kor stimmel .Fekete fehérneműben fogadott,a képeken Ő van. Még egy egyeztetés, csupán a félreértések elkerülése érdekében az ***moderálva***.Én egy franciára iratkoztam fel ,ez a hobbym.Fürdő OK. A franciája mondhatom mesteri, próbálja ki aki kiváncsi rá....
A lakás csendes zúg . egy kolléganőjével dolgozik a kerón.
Lelépés előtt még végigmértem nyurga alkatát, pici fekete tangáját.
Összeségében kellemes élmény volt, felirtam a " még látogatandók listájára"
Puncicához volt szerencsém még a múlt héten. (részben az itteni róla szóló kedvező véleményeket olvasva esett rá a választásom) Valóban nagyon csinos, kedves, barátságos lány, aki rendelkezik a megfelelő erotikus kisugárzással. Nem unott, nem lekezelő, nincs "elhasználva". Az együttlét során kellően aktív és kezdeményező. Nálam abszolút az ajánlott kategóriába tartozik.
Sziasztok.
Csak szeretném megkérdezni, hogy vajon ugyanannál a Rékánál jártunk-e, mert akinél én jártam a B*csi utcában még vmikor tavaly, nos, ugyan az arca szép, de minden más szemény véleményem szerint hagy kivetni valót maga után, nem hiába vannak csak ruhás képek róla... Erősítsetek meg, hogy nem tévedek, még mindig lóg a hasa és a melle, szóval nem is értem ezt a sztárolást.... Persze, lehetsz visszatérő vendége, ha bejön ez neked, de ha már fiatal, és esetleg "ajándékot" vár a végén, akkor én maradok egy hamvasabb bőrűnél. A fürdőszobájukról nem is beszélve, ami szintén egy ***moderálva*** volt, hacsak azóta fel nem újították, akkor meg én kérek elnézést...
Ja, hogy ha valaki elfelejtette volna, tavaly szeptemberben ezt írtam beszámolóként:
Doc - (97 hozzászólás) írta 2012. szeptember 03. 12:49
Réka:
Valós képek, arca szép,de: vmi oka mindig van, ha csak ruhás képeket tesz fel magáról vki... Löttyedt has, löttyedt mell, legalább két gyerek után van már...
Helyszín a B*csi utca, lepukkant ház, közös udvar. Szoba relatíve korrekt, fürdő irtózatosan *csm-ny.
Én nem ajánlom: 4/10
Sziasztok!
Csilla30-ról valami info?
Tisztelt vivike 1991!
A kérdésére belső üzenetben válaszoltunk.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
mirre lennél kiváncsi pozitiv vagy negativ élményekre melyiket szeretnéd hogy ki legyen ide irva mit szeretnél látni
kedves kivancsi pasi tudom hogy ki vagy hidd el sokkal jobb lessz mindenkinek ha le állsz amugy szánalmas vagy anyuci hidd el nekem sokkal h*ly*b vagy mint azt te gondolod NAGYON KEVÉS VAGY
Sziasztok voltt már valaki Eliza (34) tudnátok mesélni kőszii
no sikosító.átlagos környék,panel.nem lehúzós.
jaja hajdúszoboszlón rendelt a drága. jó bőr, jó teljesítmény. XD
Állítólag külföldre ment, de nem tudom 100% biztosra. :(
Beszéltem vele. Átlagos árak. Kedves csaj. Mikepércsen rendel...