Azthiszem megtaláltam a legújabb gyöngyszemet. Képről mindíg is imádtam a ruszki csajokat és most nem csalódtam! :) Szívem szerint el sem árulnám, csak nekem, csak nekem ide vele! :D :D
Azthiszem megtaláltam a legújabb gyöngyszemet. Képről mindíg is imádtam a ruszki csajokat és most nem csalódtam! :) Szívem szerint el sem árulnám, csak nekem, csak nekem ide vele! :D :D
Most hogy Liza elment, kit tudnátok ajánlani 18-23 közötti kategóriában?
Leginkább friss tapasztalatoknak örülnék.
Köszönöm :)
most ennek az egesznek mi ertelme van? ez lesz az uj hobbytok? beszelitek itt a nagy semmit.grof is orult hogy talalt maganak egy vitapartnert,mert maskulomben senki nem szolna hozza
Gratulálok! Nagyon ügyesen szeded szét darabjaira mások hozzászólását, hogy biztosits mindenkit szellemi fölényedről és közben igazold a saját- egyébként abszolút feltételezéseken alapuló- következtetéseidet. Azonban közben szépen rajzolod előttünk jellemed következő képkockáját, amit az elejétől kezdve érezni lehetett és az utolsó mondatod árulkodik róla igazán. Úgy tűnik csak érdekek mentén tudsz gondolkozni és csak ezt tudod feltételezni másokról is. De arra a kérdésre továbbra sem adtad meg a választ, hogy mi érdeked fűződik ahhoz, hogy másokat negatívan tüntess fel ilyen szorgosan és kitartón.? Talán néhány, a legutóbbihoz hasonló míves hozzászólás hozzásegít majd mindenkit ennek a megértéséhez, mert már kár lenne tagadni, hogy én csak ezt az egy dolgot szeretném megtudni tőled és semmi mást. Így hát nincs más dolgom, mint továbbra is biztatni téged a szorgos munkára, hátha a megvilágosodás élményét át tudjuk élni mindannyian. Hajrá!
Igen, én már voltam Bellával. Odaadó korrekt lány, tiszta lakás, aranyos kislány. Őt mindenképpen ajánlom!
Senki sem, szereti az Orkokat...... :D
Mond a Bossnak ,ne szívja mellre.:-))))
Én kitartóbb voltam a vendégnél és célba is jutottam, nem is egyszer.
Amit leírtam az saját tapasztalat és tárgyilagos.
Azért meg nincs okom haragudni , ha kerülik a roma fiúkat, biztos tudják mit csinálnak,
nekem legalább is úgytűnt.:-))
Így van! Őt érdemes! :)
Befossssok lassan már! :DDDDD
Sziasztok Férfitársaim.
Csak egy kis rövid beszámoló az RH STÚDIÓ ban eltőltőtt utolsó alkalomról.
Mirához jelelentkeztem be, Egy órás masszázsra.
Pontosan érkeztem (óra ötvenkor) , behívott, majd egyből nagy sietségek közepette zuhanyozni invitált.
Gondoltam semmi gond majd közben egyeztetünk mindent.
(óra nullanulla) nekilátott a mazírozásnak teszemhozzá kapkodva, mint egy futószalagos gyárimunkás.
Kemény tíz perc olajos dörzsölés után (amit tantrikus masszázsnak nevez)gondoltam lehet hogy egy frissítő masszázzsal kezd,mad fokozatosan lép tovább. AHHHA.
Áttessékelt az ágyra,kicsit csúszkálni mondja.
Mikor tusolás után kérdeztem hogy mivel is tartozom ezért .: ***moderálva*** csúszott ki a száján.
Azt hittem hogy csak félreértettem valamit hiszen a telefonban is mondta
00:30 ***moderálva*** 1:00 ***moderálva.
(Óra húszkor már az utcán voltam)
Nagyon kellemetlenül éreztem magam,a kellemes helyett. Ezzel rátette nálam pecsétjét az RH -ra.
Szeretem a jó masszázst csinos pikáns masszőzöktől,de még mindíg csak REBEKÁT és DÓRIT ajánlom. 10/10.
Szerintem innentől mindenki maga döntse el.
További jó kalandokat, jó fórumozást mindenkinek
SEMI
Hát, akkor azt hiszem nincs miről beszélni ezek után... Bocsánatot kérni meg szerintem másnak kéne. :D
Amúgy Édescsillagot szerintem érdemes felkeresni.... ;)
Múltkor voltam Lina 18-nál... Illetve csak akartam menni... Megbeszéltünk egy időpontot (hívásom után 30 perc), odaértem a helyre amit mondott (Orfű felé a Pécs vége táblához) majd hívtam. Kb ennyi lenne a rövid történet, mivel onnantól kezdve nem vette fel a telefonját!! Többször próbáltam hívni, se kép-se hang... Tehát a leányzórol ennyit... JA: és szinte első kérdése a telefonban az volt, hogy magyar vagyok -e vagy... ?! :)
Most komolyan kérdezem: van itt az oldalon még olyan lány aki fiatal, őszintén nyög, élvezi is amit csinál és érdemes is elmenni hozzá költekezni? Van itt olyan aki még normális? Várom a véleményeket, tanácsokat, javaslatokat!
Hali Gróf!
Üdvözletem küldöm innen. :D
Látom, nem nagyon van téma, majd megpörgetjük nemsokára.
Na csá mindenki!
Melyik lányról mit kell tudni???
Ebbe még a főnököm is belepirulna.
Még Ő sem dirigál ilyen keményen ember...
Miért nem keresed fel személyesen?
***moderálva***
Mehet több lány egyszerre................mi kell még?
Adnak vissza ***moderálva***, jól érzed magad, másodszorra már más a feeling.
A lányok szépek, guszták, tiszták..........vadregényes környezet.
Ha ezen túl vagy , ráérsz fikázni. :-)))) Esetleg elnézést kérni...........
Én is voltam Krisztinél pár hete. A telefonban kedves volt, személyesen azonban nagyon távolságtartó, görcsös. Nem tartozik alegjobb élményim közé, külsőre még a mellei elég jók, de a nem volt túl kedves, közveteln a légkör. Összességében legfeljebb 2 pont a 10-ből.
Ennyi! :DDDDDDDDDD
Miből gondoltam?:) Én is elmentem levél módban:)
Mármint, nem én, hanem másik címről a levél..... :DDDDDDDDDDDDDDDDD