Keress rá a fórumban, régebben már hirdetett, és nem rossz!:)
Keress rá a fórumban, régebben már hirdetett, és nem rossz!:)
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan popószexben jártas lányt aki élvezi vagy úgy tesz mint aki élvezi amit csinál?
Bár az sem gond ha olyat ajánlotok aki csak hajlandó rá! :)
Köszi!
Én vagyok a hölgy tag,ha regisztrálva vagy ***moderálva*** szivesen beszélgetek,csak a nick neved add meg:)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok. Ma ismét meglátogattam Gina 25-öt, és kiváncsi voltam az erotikus masszázsára. Nagyon felizgatja az embert amikor a melleivel simogatja a hátad, vagy éppen a f.....ad. A befejezés kézzel történt, fantasztikus nő. Mivel ennyire felhevültem ezért még maradtam a hölgyeménynél és beszélgettünk pár dologról, és fehozódott a 2 csajos történet is. Majd a kiváncsiságtól vezérelve erre is kedvet kaptam. Biával kényztettek. Brutális amikor két csaj sz.....ja a f......ad, és felváltva d....od őket. Nekem nagyon bejött. Csak ajánlani tudom. Tehát egy kellemes 2 órát töltöttem el.
Az az oka, hogy negatívan írok róla, hogy megosszam a tapasztalataimat másokkal. Van összehasonlítási alapom. Ez egy minőségbizosítási szerepet is betölt. Másrészt a gyakori névváltoztatásai miatt válaszoltam neki, mert a névváltoztatása miatt nem volt egyértelmű, kire vonatkozik az írás.
Kingácska - 24. Isteni teste van!
Ha se rózsa, se rugó, se lepedő, akkor vihetsz dohányt is vagy sóskát/suskát. :D
Újabb gyöngyszem Hilda 39. Alexa 40, és Dina 52 mellé. Most komolyan! Ezek tényleg azt hiszik hogy valaki ezért még fizetni is fog?? Nagyon gáz! :D
Rózsa helyett vihetsz neki rugókat is vagy lepedőket, csak a rózsa az romantikusabb. Nagy gyűjtő a leányzó, mint minden hirdető itt az oldalon. :)
Félő, hogyha üreskézzel állítasz be, akkor ürítetlen farokkal távozol. :D
Pár hete még beszéltem vele... de azóta sajnos nem tudom elérni. A hellyel volt valami gond ahol eddig dolgozott. :-( Ennyit tudok róla. üdv
Mert ha nem viszek milyen következményekkel jár??? Pozitív vagy negatív?? :D
Sziasztok!
Bia 22 érdekelne,tapasztalat valakinek?
Hella hova tűnt? Valaki tudja a telefonszámát?
Hi
Én februárban jártam nála, de még biztosan visszamegyek hozzá!
Nagyon szép az arca, finom a bőre, kedves, aranyos, egyszóval ragyog a lány (legalábbis számomra)!
Hat, illetve tíz szál rózsát vigyél magaddal.
tsá
Szia, a tapasztalatom:
A telefonban készségesen tájékoztatott, sikerült is időpontot egyeztetni.
A panel lakásban ketten dolgoznak Henivel. Tímea fogadott, a képeinek megfelelő fiatal, csinos lány.
Megbeszéltük a lehetőségeket, itt már pici eltérést tapasztaltam a telefonos tájékoztatáshoz képest.
Végül úgy döntöttem, hogy maradok, nem kellett volna. Biztos nem voltam szimpatikus mert Tímea hozzáállása a dolgokhoz számomra nem volt még elégséges sem.
Közben Heni intézte a logisztikát az előszobában. TP-t konkrétan nem éreztem, de gyakorlatilag 55 perc múlva ismét a liftben voltam.
Nekem ez nagyon nem jött be. Az első találkozásom nem volt túl biztató Tímeával, nem hiszem, hogy megyek még.
Sziasztok. kellemes Május-1ét Mindenkinek!
Tegnap felhivott egy k.korú hölgy és kiabálni kezdett Velem a telefonba hogy márpediglen azonnal szolgáltassam vissza a ruháját és vegyem le a fotómat mert az az Övé..:-) Nos. A fotokon Én vagyok. A ruha az enyém mivel saját kezüleg vettem! talán megártott Neki a nagy meleg:-) Ja igen ..És mindezt magán-számmal...Lilyke
Nah melyik az!? :D
Ha szereted a nagy cickokat ajalot.
Ha jó masszázst akarsz Lénát tudom ajánlani.
Sinclairnél a pont. Semmi értelme vitatkozni vele, mert mindent kiforgat, és baromságokat írogat, tuti hogy többször visszaolvassa magát, és élvezi a művét... Nem szabad leállni vele vitázni, mert addig b@szogat, amig bele nem fáradsz a válaszolgatásba, és miután ráhagyod, jön a fölényes "ugye, hogy igazam volt?!" dumával. Felejtős a pali..