Létezik ám privát élet is! :)))
Létezik ám privát élet is! :)))
Azt hiszem csúnyán lebuktál akkor.... :D :D :D :D
Valózsínűleg azért nem hírdet mert abbahagyta, ezen nem gondolkodtál még?
Tisztelt Gloria!
Amit feltöltött képet az oldalunkra, az biztos nem Önt ábrázolja, ugyanis rengeteg magyar és külföldi oldalon fellelhetők :)
Szerintünk kicsit hiteltelen a lejáratása és a konkurencia reklámozása ;)
Tisztelt vadangyal!
Kérjük olvassa el a szöveget, melyet a hirdetése feladása előtt elfogad :)
Bocs siettem! Az előző helyesebben : munkájában. :)
nem porog ez a kecskemeti forum :( en meg mindig Klaudia szamat keresem.... :) masok is? :P
Én csak mosolygok :))))
Gubás? Ő annyira pasi, hogy annál jobban már nem is lehet! :) Mind a munkályában, hobbijában. Volt hozzá szerencsém.......és tényleg nem kicsi az a hancúrléc. :DDDDDD
gubás respekt!!!!!!
Helló
nem tudom van-e itt valaki,aki ehhez az oldalhoz tartozik(moderátor stb.)de kezd unalmas lenni,hogy egy feladott hirdetés jóváhagyására 4-5 napot kelljen várni.
Jázminról valaki valami infót tud ?
Az para! :(
Inkább az ollyan csajok, mintsem az aki csak másban, máshol tud hangoskodni... :D
Boss! Nekem most esett le, hogy konkrétan ki is ő kertiből..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ui.: Dupla Pacsíííííííííííííííííííííííííííííííí! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kedves MT-k örömmel jelentem, hogy Liza, a szilaj kis kanca vissza tért. Voltam nála, jól éreztem magam, a műsor színvonala a megszokott. Már pont bajban voltam, mert egy fiatal lányt szerettem volna, egyébként Évikét néztem ki, de erre megjelent Liza így inkább mellette döntöttem. Évikét talán későbbre tenném. Az apróban hirdető Dya (40)-ről tud valaki valamit? Árak átlagosak, no mell, izmos popsi. Műsor színvonal, arc, viselkedés, feeling? Köszönöm előre is, ha valaki Dya ügyben infóval segít. Szép napot mindenkinek;)
Fati is csak szeretne 32 éves lenni. Inkább 40-45. A hozzáálása nem rossz de a színészkedéssel sokat ront az összképen 10/7.
Tisztelt Gloria!
Kérjük, hogy a lejárató hadjáratát és a konkurencia hirdetését ne itt adja fel :)
Tisztelt Gloria!
Kérjük, hogy a lejárató hadjáratát és a konkurencia hirdetését ne itt adja fel :)
Tisztelt Gloria!
Tisztelt Gloria!
Az oldalunkon több Klaudia is található. Ön melyikre gondol?
Budapesten pedig nincs Klaudia nevű hirdetőnk ;)