Gyöngyszem! A korodhoz képest egész jól tartod magad xD A legtöbb lány általában lefelé szokott kerekíteni. XD
Gyöngyszem! A korodhoz képest egész jól tartod magad xD A legtöbb lány általában lefelé szokott kerekíteni. XD
Téged IMÁDLAK!!!!
Már miért lenne a "bánat" cigányos? Még ha azt írta volna, hogy "ne bazsevájjá má itten dik mán"(lehet felcseréltem a szórendet xD ) akkor lehet én is gyanakodnék :) Bár most már magamra is gyanakodom, hogy ilyeneket tudok :D
Ami késik, nem múlik.... :D
Sziasztok.Volt már valaki Kittinél(23 éves),vagy Korina(26éves)??????A képeken jól néznek ki,de élöben is ök várnak??????
Bár hangom van,bár ne hallanád:)
***moderálva***
A legnagyobb problémának azt érzem, hogy Ti itt mindenféle szavakkal dobálózhattok anélkül, hogy bármelyikötök is vállalná magát, ezzel ellentétben az itt hirdető lányok (evidens), hogy vállalják önmagukat és teljesen védtelenek az ilyesfajta lejáratóhadjárattal szemben...és uram bocsá' olyan szavakat, kifejezéseket használok ami nekem tetszik, egyesek olyan bejegyzéseket írnak ide, hogy ember számba nem venném, nemhogy az etnikai hovatartozását vitatnám!!!!!
Tudod kedves, az intelligencia nem bőrszín kérdése :) Szép napot!
Azt, majd énekeled: Most múlik pontosan..... :D
Inkább idegesítő:(
Na meg határídős melóm van 13.-ig,amíg be nem fejeztem nem nagyon mozdulhatok a lakásból.
Majd 13.-a után lerendezem a hírdetésfeladást.Ami késik nem múlik:)
Embere válogatja, de ritkán fordul elő ilyen...... Szerintem! :)))))
Azota se kaptam a várva várt fenyegetéseket!? Lehet hogy most éppen gondolkodik!? :O Vagy megint cerkázik vhol, azt ide írogat, hogy gondok vannak velem, azért írogatok itten?! :O :DDDDD De, így szép az élet! :D Gyöngyszem :DDDDD
Amúgy szerintem elég az arcára ránézni és kívülállóként is rögtön látja az ember, hogy nem él valami egészséges életet... SZERINTEM.
Nem szeretnék senki lelkivilágába belegázolni, a világ összes kincséért sem... :D
Azt nem vágom, hogy most mit csinál....... De régről emlékszem még rá, amikor láttam itt, ott, amott...... De hát ez a nagyon okos, msot megint beégett! Majd megint új neve lesz........ :DDDDDDDDDDDDDDD
:D :D :D :D :D
hihihi :D :D
puszika! <3 :D :)))))
Ezt írták róla egy oldallal előrébb : "Szia, tip-top a kislány, nagyon ajánlom, élőben szebb mint a képeken. És nagyon rendben van minden körülötte, egy luxus kis csajszi, ketten dolgoznak Elizával."
Nem akarom félbeszakítani a társalgást, csak újra megkérdezem, hogy Biáról tud-e valaki bővebb információt?!
Gondoltam hozzászólok, mielőtt lányos konkurenciát csinálnak belőled! :DDDD Ne pirulgass, jó pasika vagy, de ezt már mondtam, meg tudod is. :)))) Pusza!
Erre magamtól sosem gondoltam volna.... na jó, de... :D bocsánatot kérek a puszta feltételezésért is :D
Jujjjjj Gyöngyszem! Most pirultam ám, nem is egy sort! <3 :)))))))))))))))))) De ugyan ez, viszont írom és mondom! :)))))))))))))))))))))) Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiika! :*
Amugy, meg egy ilyen "kedves" lány mint a "kék"ruhás, hát semmilyen téren nem tud lejáratni, szerintem, csak magát......... :DDDDD