Én csak itt vagyok regelve, így is alig van időm...... :DDDDD
Én csak itt vagyok regelve, így is alig van időm...... :DDDDD
Az ***moderálva*** hirtet..
Bazki! vagy balkuki vagyok, vagy nemtudom, de nem találtam meg..... :DDDDDDDDDDDDDDDDD De így a leírásod utéán Boss, hááááááááát nekem sem az ízlés világom..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A jóféle sportoló fokhagyma popsimon, jól is állna a tanga......... Begerjednél rá szerintem! :DDDDD bár soha nem votl rajtam, mivel boxer pártíííííííííí vagyok! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amugy a lista így kezdődik: Sok jóféle nőt nekem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát ha ö gyöngyszeam akkor gond van inkább szén darab,nincsenek fogai ,kampos az orra, gebe vékonyés rém rondaegy öreg cigo futtata kb 1 éve sikloson dolgozott gondlom megszünt köztük a kapcsolat azota rendel komlon (irozatosan ronda csaj!)
Ez így van! :))))))) jobb Dugni, mint verekedni! :DDDDD
Miért zavar a bolondozás-hülyéskedés?Szállj be te is.:) (de aztán óvatosan,mert féltékeny leszek :D)
Inkább jobb,mint az értelmetlen veszekedések,sárdobálások.
Csak,ha hozol nászajándékot:D
Gubás gyere írjuk össze a kívánságlistát:)
Vidékilányos esküvő lesz,kötelező megjelenés fehérneműbe,erotikus göcbe.
Gubás Te rögtön feszíthetsz elefánt nózis férfi tangába:D
Tuti! Sör, pálinka a belépési kombó! Utána persze jöhet, majd a durvulás is, főleg mennyiségre..... :DDDDD
Lagzira meghívtok ugye? :D
:D
Hali mindenkinek.Tegnap meglátogattam Dórát.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Kedves,csinos,elözékeny és végtelenül oda adó!Bátran merem ajánlani mindenkinek.:-))))
Ha zavar, ne olvasd! :)
Tisztelt Channel!
Belső üzenetben válaszoltunk
Ne itt udvarolj, keresd fel Évit inkább személyesen.
Hát nem! De azért vénnek nem mondanálak! Sőőőőőőt! Érett, igényes, igazi nő! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mondjuk az is igaz! :D
Erotikus a hangod!? :DDDDD
Köszönöm!Igen segitettél :-)
Tisztelt moderátor vagy ki!
Ez nem önreklámozás bár magyarul leszarom ki minek tekinti, csak próbáltam egy élményemet leírni illetve ha valami egyszer bevált akkor nem is kell tovább keresgélni. Na mindegy nekem jó volt a ...............! Na jó éjt mindenkinek.