:D Szerintem a Zoy hozzászólása is sántít! Te egy órával ezelőtt regiztél !!! Talán csak ezért?! Vajon Ki kinek a menedzsere? :D
:D Szerintem a Zoy hozzászólása is sántít! Te egy órával ezelőtt regiztél !!! Talán csak ezért?! Vajon Ki kinek a menedzsere? :D
Nem tisztem eldönteni, hogy melyikőtöknek van igaza, illetve kettőtök közül ki (nem) a menedzser, de a zoy által leírt paradoxon mindenképp érdekes és elgondolkodtató.
A beszámoló egy több soros szapulással, kritikával végződik, amit a következő mondat előz meg (idézem): "Tegnap fel hívtam hogy ismét meg látogatom".
Sziasztok! Hozzászólnék Zoy vélemény nyílvánításához Odettról. Vendégként voltam nála, Zoy leírása nem fedi a valóságot, ez csupán lejáratásról szól. A helyzet a következő, Odett tiszta, kedves, szorgalmas, vonzó és nagyon kedves lány, mindenkinek ajánlom.
es megnyilik a titkos szelence a hasznos tudnivalokkal :P
igy van,ha francia legyen natur, mint a vajkrem :D (esetleg magyaros )
nyugi,nem en leszek az az ember aki neked majd oromet fog okozni.tessek nezelodni a hirdetok kozt,valasztani ,elmenni,atelni a dolgokat,es velemenyt mondani ;)
:D van aki erti ;)
Hú bammeg Évike a képeid nemrég találtam meg máshol. Ha nem volna asszony mennék is sunázni :D
Swinger esküvőre megyek csak legyen valami rendszer is mert nem akarok szopni :D
Úgy írjátok itt ezeket a dolgokat mintha boxmeccsre mennétek a lányok ellen:) Amúgy ha kétségeid vannak, akkor kinézel egy szimpatikus lányt aztán azt csinálod amit Fütyülős kollega ajánlott.
Ilyen minimálb*r mellett valóban nehez!:P
Kiszallni amúgy kilehet ,csak aztan visszatér az ember.
Ha nem csak itt kezdő valaki akkor mást ajánlasz?
Ha csak "itt" vagy kezdő akkor Lizát ajánlom.
Amúgy fórum jobb oldala/keresés/lány neve, és voálá!
Az ***moderálva*** még fent van a hirdetése! ERROR: The request could not be satisfied
Egyéb extra kívánság?Ne kímélj:D
Swinger esküvő:)
Sziasztok ! tud nekem valaki segiteni !? Egy miskolci lányt szeretnék meglátogatni a " Nellyke " de az ott szereplő telefonszám hivásakor mindig csak hangrögzitő kapcsol. Tudja valaki a helyes telefonszámot ? Naon szeretném :-) köszöike mindenkinek
Üdv mindenkinek. Új vagyok még itt. A következő hölgyekről szeretnék infót: Letti, Liza, Dia.
A személyes tapasztalatok másokkal való megosztását nem a rosszindulat, hanem a jóindulat motiválja. Ha kedvesebben viselkedsz másokkal, mint velem, akkor több visszatérő és boldog vendéged lesz, bár a kinézeted nyilván az adott marad. További sok sikert kívánok.
Sziasztok!
Bia22-t látogattam meg. Finom, nagyon finom, érzéki lányka, kellemes masszázsban volt részem. Hely tökéletes, zuhanylehetőség jó, parkolás ingyenes, ***moderálva***átlagosak.
Semmi negatívum nincs, ám valószínűleg csak a váratlan betoppanásomnak köszönhetően, de figyelmeztetett, hogy már nem sok időm van...
Szegénynek még a műkörmét is majdnem letörtem egyszer, azt aztán végképp nem akartam.
Bocsi, Bia!
Nem vagyok sem pártfogója, sem a k o n k u r e n c i a érdekeltje, egyszerűen csak a tényeket írom le. Megyek még hozzá, de az az időnézés nem nagyon kellett volna...
Betudom annak, hogy új voltam.
Kezdjük egy hatalmas egészhétvégés orgiával, aztán esküvő....... Ha túléljük persze, csak akkor...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD