a barinője!
a barinője!
... kihagytam a Club-66-ot. Háááát szerintem eszement *rakkal dolgoznak, a hölgyek többsége valóban jól néz ki, de az *raik tényleg inkább az osztrákoknak szólnak. Negatívum, hogy ha veszel pl egy sört az kerül x összegbe és ha meghívsz egy hölgyet is egy sörre az már háromszor x... Meg is magyarázták, amikor a hölgynek veszel piát, abban a csajszi ***moderálva***... Hmmm... De nem kötelező inni. Amúgy a szobák nem a legtökéletesebbek, a tükrös kivételével ami viszont plusz ***moderálva*** *xtrákban változóak, van aki szinte mindent, van aki szinte semmit, a fő probléma, hogy telefonon semmit nem tudsz leegyeztetni csak a helyszínen. Az *sszeg amit a telóban mondanak, csak a NAGYON-ALAP erre jön majd a hölgy "borravalója", szóval ha van sok felesleges p*nzed és nem sajnálod elkölteni, akkor egész jó hely. 10/8
Jocó már Ágika lettél?
Igazad van Ágika!
Lehet,hogy most tényleg beijedtek a fiúk?
Csokicica nagyon jó!ajánlom mindenkinek nagyon ügyes érti a dolgát!
Sziasztok! Kb egy éve látogatom a Soproni hölgyeket, kicsit talán késve, de itt az ideje egy kis beszámolónak. (Mondjuk az elmúlt hetek beírásait és azok által generált reakciókat olvasgatnám előre félek, hogy "szemét konkurenciának" vagy "öndícsérő szolgáltatónak" leszek e kikiáltva;-) )
Naszóval számomra messze Sonja a legkorrektebb szolgáltató igaz az *xtrái kizárólag az "ALAP" kategóriát fedik le. Nagyon szimpatikus volt nála, hogy a legelső alkalommal (mert azóta már több is volt :-) ) belépvén a lakásba megkérdezte, hogy megfelelőnek tartom e az arcát, hiszen a hírdetésben az nem látszódik és hogy továbbra is maradnék e. *rak korrektek, az időt nem nézi és tényleg lehet vele beszélgetni. Plusz pozitívum, hogy ha jól láttam az életkorát is már megváltoztatta, mert idősebb mint ahogy eredetileg még anno fel volt tüntetve. 10/9
Fanny nagyon érdekes kategória. Aki szereti a vékony, szemtelenül fiatal lányokan annak ajánlott, de sajnos valóban olyan érzése van az embernek szex közben, hogy éppen hatalmas fájdalmakat okoz az ifjú hölgynek. Szegény nagyon ügyetlen, pedig igyekszik, azonban sajna én eddig semmi féle javulást nála nem láttam. *rakban egy kicsit elvolt szállva az elején, mostanra ez konszolidálódott, *xtrákban is viszonylag széles a skála, próbál beszélgetni (igaz fele olyan széleslátó köre sincs mint pl.: Sonjának, de aranyos a drága). 10/6
Szidi (remélem jól írom a nevét éppen nem aktív) nagyon dekoratív, azonban nálam idővel nem volt korrekt. Egyfolytában bíztatott, hogy mennyek már el, aztán persz a második menetre nem volt idő pedig órát f*z*ttem és csak a fele volt meg... Az *rai is kicsit húzósak... 10/5
Vulkánházban voltam Bellánál, ha valaki szereti a kicsit extrémebb dolgokat nagyon ajánlott. Nem a leg*lcs*bb, de egy roppant intelligens profi szolgáltató. 10/9
Monroe-ban voltam Heninél, nagyon profi a lány. Fél órás Eszo volt, nagyon komolyan bánik a kezeivel, azonban igen dr*ga a hely. Max extra akkor még a cici fogás volt(!) semmi több. 10/8
Na egyenlőre ennyi, remélem majd bővül a kör... ;-) Remélem senkit nem sértettem meg , akit igen az ne feledje, ez egy Szubjektív Fórum és Én így láttam-tapasztaltam a dolgokat. Szép napot és kellemes időtöltést mindenkinek... ;-)
Kedves Rico,Sakk-Matt és Haramia!
Nem tudom mit képzeltek magatokról,hogy bárkit is sértegettek azért amiért az oldalon van,legyen az férfi vagy nő,mindegy! Szerintem ti is szívesen feltennétek magatokat,csak nincs hozzá bátorságotok! Álnéven írogattok,mert annyi vér nincs bennetek,hogy felvállaljátok magatokat! Sértegetni is csak a fórumon keresztül mertek,mert gyávák vagytok! Nem értelek titeket?! Mi a probléma abban,ha egy férfi is hirdeti magát? Szerintem,csak az irigység beszél belőletek,mert ő meg merte tenni azt,amit ti csak szeretnétek! Szerintetek ti különbek vagytok? Nézitek az oldalt,keresgéltek a lányok között,elmentek hozzájuk és élvezitek,amit ott kaptok! Ő ugyanezt teszi,csak ésszel! Úgyhogy jobb ha csendben maradtok és sértegetések helyett inkább az eszeteket kellene használni! De lehet,hogy nektek az nincs! Mert ha lenne,akkor átlátnátok,hogy ki jár jobban!
Ja és még annyit,hogy a Haramia sorstárs szerint elmondott házban 4 lány van.
Ez tévedés!!!!!!!!!!!
Csak 2 és nincs strigo sem! Tapasztalatból mondom!
Undoritó hogy már a stricik is hirdetik magukat!!!Jocó jol megy a biznisz a 4 lányal? vagy meg kell töled ijedni azért hirdetet magad.
:):) A sportos jocó:):)
Sziasztok!
Tegnap voltam Maya (27) ágyában. Nekem nagyon bejönnek azok a csajszik, akik akarnak és tudnak is irányítani.
Kicsit arcos, kicsit bosszantja az embert, de tutira feldobta az estém; nagyon jó volt vele!
Abszolút ajánlott kategória... nem kezdőknek... szigorúan haladóknak!! :)
Tisztelt durrmoll!
Igen ez így van. Amennyiben a hirdetés ismét aktív lesz (és ugyan abban a regisztrációban), úgy megjelenik a kedvencek között ismételten.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt bius!
Belső üzenetben válaszoltunk
lillárol kellene nekem egy kis ifo szívessen meglátogatnám!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyetértek Haramia komával: ez gusztustalan!
Tudja valaki, hogy vállal-e pasit is???
Úgy megpakolnám!!! Aztán ha hátul végeztem, kezdem előlről !
Valaki be tudna számolni Lívia 29-ről?
Megköszönném!
MIÉRT KELL MODERÁLNI A KOMMENTEM?
Semmi olyat nem írtam, egyszerűen szeretnék pár képet és/vagy videót csinálni a szolgáltatónál töltött időmről egy abba bennelévő lánnyal!
Ebben mi a rossz?
KIFIZETNÉM!
Kedves Videkilany.hu!
Az előbb rossz helyre posztoltam kérdésem. Tehát, íme, ismét:
Ha a kedvenceimben el volt mentve egy hölgy, majd kikerült, mert lejárt a hirdetése, de több nap, hét múlva megint felteszi a hirdetését, automatikusan visszakerül a kedvenceim közé is?
Üdv.,
durrmoll
Kedves Videkilany.hu!
Ha a kedvenceimben el volt mentve egy hölgy, majd kikerült, mert lejárt a hirdetése, de több nap, hét múlva megint felteszi a hirdetését, automatikusan visszakerül a kedvenceim közé is?
Üdv.,
durrmoll
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Ezt a pofátlanságot!!!
Már a str*g* is hírdeti magát?
Az vak aki nem látja: Kitty, Szilvy, Rebeca, Andy és a legujabb jány JOCÓKA!
Jól mehet az üzlet!
Vigyázat uraim str*g* a lakásban!
Értékekre ügyelni!
Hali!
Egy kellemes tapasztalatomat szeretném megosztani mégpedig a Luca nevű hölgyel kapcsoaltban. Egyeztetés könnyen ment t*ci ban rendel, hamar megtalálható, parkolás ingyenes. Egy csinos érett hölgy nyitott ajtót, még egy gyors egyeztetés, *ny*gi*k előre, majd gyors zuhi, és aztán rögtön a lényegre tértünk, frncia átlagos minimális kezezéssel kérhető NF is de én gumiban kértem, aztán kértem üljön bele, ami némi sikosito használatával sikerül, mert nem volt nedvesedés, jol mozog érezhető hogy nem kezdő ezen a téren, éreztem is hogy igy hamar vége lenne, igy pozváltást kértem, szemből is jol dug*ató jo visszajelzésekkel kis nyögés simi magához huzás, majd befejezés is ebben a pózban. Összeségében egy kedves nő jo alakkal, talán kicsit szálkásabb mint a képeken, finom bőr, korhoz képest jo cickók, szép szolis test, a szobában van egy ventillátor is ami nem hátrány ebben a nagy melegben és üditővel is kinált. Írtak már itt róla jót és rosszat is, nekem pozitiv élmény volt. :)