Kedves FunSundancer!
Bár Heninél én nem jártam, de az összes többi csajt ismerem, akikről írtál.
Tökéletesen egyet értek veled, pontosabban nem is lehetett volna megfogalmazni az írásod.
Köszönjük!
Kedves FunSundancer!
Bár Heninél én nem jártam, de az összes többi csajt ismerem, akikről írtál.
Tökéletesen egyet értek veled, pontosabban nem is lehetett volna megfogalmazni az írásod.
Köszönjük!
Addig jó,amíg van mit kapcsolgatni:)
Olvasd vissza, nyem fog tetszeni a drága..... :DDDDD
Kérlek tanulj már meg helyesen írni, mert ez így elég gáz. Amúgy nem kell magyarázkodni, én se szeretek dolgozni, pláne nem minimálbérért.A kérdésedre válaszolva: érdeklődni járok fel ide, és olvasni a véleményeket a lányokról, mert érdekel, hogy kinek a szolgáltatását érdemes igénybe venni.
Mai nap Natinál jártam. Gyönyörű vékony, csinos,szolibarna bőrű,csodás arányos testű,formás fenékű,aranyos kis mellekkel,gusztusos borotvált puncival.De ami a legfontosabb,kedves,és intelligens lány.Nem nézi az órát,elsődleges szempont nála,hogy a vendég jól érezze magát,és elégedetten távozzon.Ami nagyon imádtam benne:CSÓK,az volt a mindenem.A lakás,iil.szoba tiszta,rendes! A szolgáltatása Rubintéhoz hasonlítható,tehát KIVÁLÓ!
Köszönöm Nati!!!!!
Úgy látszik minden kinek van ELLEN FELE:))Különben mi szükség lenne erre:katt-katt-katt-katt:) :)
Nem 29, a képei erősen szépítik a valóságot, hozzáállása miatt messzire kerülendő.
Érdekelne,hogy járt-e már valaki Delia 21-nél? Ha igen,akkor várom az infokat róla! Kösz!
Bocs fiúk! Nem Szandy! Mandy!!!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok férfitársaim!
A napokban meglátogattam Szandy nevű kedves leányzónkat! Mondhatom,jó kis csaj! Nagyon tudja a dolgát,kedves,figyelmes,mondani sem kell neki,hogy mit hogy csináljon! Mindenképp ajánlott kategóriába sorolnám!
Tisztelt VL!
A fórum/városok/Nyíregyháza oldalon lejáratás folyik amibe engem is bele kevertek és szeretnék ebből kimaradni. Már kapom a fenyegető telefonokat. Szeretném megtudni, ha rendőrségre kerül az ügy IP címet kötelesek vagytok kiadni?
Előre is köszönöm Dia.
Jah és hogy éppen kivel dolgozom ahhoz meg főleg nincs közöd. Ennyi....
Kedves Haramia jó lenne, ha engem kihagynál ebből a játékból, mert már kapom a fenyegető telefonokat és nem akarok ebbe felefolyni........
Megköszönném ha kihagynál/tok ebből. Nem értem miért nem tud mindenki a saját dolgával foglalkozni. Nem nehéz ip-t lenyomoztatni....
Köszönöm: Dia
Engem is érdekelne !
Mi folyik itt Gyöngyösön? :))))))
Aki a fiatalabb korosztályt kedveli (24-ig) az írjon bátran privát üzenetet, ha tudok válaszolok.
Nekem ők a zsánereim, és igenis van Liza után is élet.
"De persze nagyobb a kereslet a hölgyek terén az átverésnek" Szerintem ez személy, és strigó függő!
A jó szolgáltatók elég hamar lelépnek, ezt tapasztalatból írom. (pl.: Nyíregyháza: Virág, Katicabogár...stb)
Gondolom máshol jobban keresnek, vagy megtalálják a nagy Ő-t!
Igazi iskolás lányok jelentkezését várom üzenetben! Diákigazolvány bemutatása előnyt jelent! ;)
Feszes pici popsi, kemény mellek, és szeresse a sexet, like Liza! :DD
Have a nice day! :)
egy baj van skacok......olyan dolgokba folytok bele amiről fingotok sincs.....sajnos vannak olyan csajok akik nem nem tudnak ebből megélni.....és így álnéven irogatnak,próbálnak a jó csajoknak keresztbe tenni....irigység?!tuti......sajna van ilyen......a törzslátogatók ugy is tudják mi a tuti,,,,,,írni meg bármit lehet!!!!!!!!ennyi...
miért gyula?te így jártál???
olvass vissza a forumba kékruhás csajként vanna rola az irások!
Haramia koma!
Egyébként Sylvia és Rebeca nevű lány nincs is a hirdetők között! Honnan szedted azt,hogy a 4 lány együtt dolgozik,ha abból kettő nem is létezik?