Csákány tegnap beszélgettem egy haverral Zsani 20ról ,hogy hozzá mégnem tudtam eljutni ö azt mondta minden rendben a csajjal ajánlott keménycickok stb *r korrekt a megszokott azon az uton fogad ahol a tunning bolt is van sziasztok jó szórakozást.
Csákány tegnap beszélgettem egy haverral Zsani 20ról ,hogy hozzá mégnem tudtam eljutni ö azt mondta minden rendben a csajjal ajánlott keménycickok stb *r korrekt a megszokott azon az uton fogad ahol a tunning bolt is van sziasztok jó szórakozást.
Nádorvárosi hölgyet tud valaki?
Csá makktársak!
Érdekelne néhány szolgáltató!
Jennifer 19
Korina 26
Zsani 20
Andy 19
Viola 22
Kinga 23
Kitty 23
Kata 19
Delia 21
Csak megbízható információt várnék olyanoktól akik már jártak a hölgyeknél!
Szia :)
Igen tudunk, ha megtalálsz és felhívsz :)
Ne hari de igen én már nem hirdetek mindehol és mindenek előtt de vagyok :P
mailt ne írj már rég leszoktam nem csak a válaszról de arról is, hogy megnézzem. Ennek is meg van a saját oka :)
Sziasztok? White Angelről valami tapasztalatot, véleményt tud valaki írni?
Tyűűű micsoda értelmi színvonal van Szolnokon. Azért remélem nem mindenki ilyen satu....h..lye
Ketrin nagyon be válalos
Virág nem ajálatos magadat hirdetni ehőz szoljatok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
yártam Virágnál mindenkinek ajálani tudom
Kedves Mona!
Gratulálok a 200 000. látogatóhoz! Hiába no, Te vagy a legjobb!
Mert te nemtuc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tuc ám hej esen irni :-) :-) :-)
akor irdmeg a lány nevét mertot tőb lányis van arol senki nem tehet amit te mondol mert a nagyimrén van korekt lány nem kéne mindenkit bele voni a betekes játékaidban tőb lakás ban vanak és nem mindenki egy forma
Vili:Na tessék!Hangot adsz a véleményednek,vagyis kritikát irsz két Nagy Imre uti lányról és tessék leugatnak!
Nem vagyok róla meggyözödve hogy nem-e azok ugatnak le akikröl épp a kritika szól.
Kérdés:Miért baj az ha valaki öszintén irja le a véleményét?
Vili! a Nagy Imrén több lakásban is vannak lányok , nem kéne mindet leírnod mert ott vannak korekt lányok is!!!!
Vili, ha valaki nem jönbe a beteges dolgaidé, azért nem kell kitalálni ilyen hülyeségeket, mert másnak jó mert ő nen beteg !!
VIGYÁZAT! A Vilinek ferde hajlama van,ezért nem jön be neki senki csak aki beválalja a beteges dolgait!!
Vili valóban beteg vagy, a helyedben én kezeltetném magam !!!!!!!
Köszi az infót!
Szia Dark Angel!
Tudunk valahol privátban beszélgetni? :)