Kedves Elvira!
Mivel elég kiszámíthatatlan a munkaidőm, így csak akkor szeretnélek hívni, ha tutira nem kavar be nekem senki, és szabad vagyok. Na ezt nehéz összehozni. De köszönöm az információt, észbentartom.
Kedves Elvira!
Mivel elég kiszámíthatatlan a munkaidőm, így csak akkor szeretnélek hívni, ha tutira nem kavar be nekem senki, és szabad vagyok. Na ezt nehéz összehozni. De köszönöm az információt, észbentartom.
senki sem huzta fel a kis Klaudiat azota???? pedig de nagy volt az erdeklodes..... nah?
Egy-két beszámoló:
Niki(30): Avagy régebben Szexi Niki. Helyszín 31-es végállomás környéke. Nyugis kicsi lakás, csak ő van benne. Megfürdetett, majd nekem rontott.Hatalmas szemeivel szinte végig szemezett míg frencselt. 1h-t voltam. Az első ak_ci_ót hamar lezavartuk, a második már tovább tartott. Rendesen megdolgozik a jussért.Aki mellmániás ne menjen oda, de aki szereti a vékony csajokat, meg a rámenős csajokat mindenképpen keresse meg.Jó dumapartner, olyan vagány csaj kategória :-)
Zsanett: Valóban Írisszel van együtt. Hogy őszinte legyek nem ilyen arcra számítottam mikor megérkeztem. Ez nem azt jelenti, hogy nem szép, sőt. Csak valahogy másabb arcra számítottam. Nameg azthittem magasabb, de egy alacsony lány Ő valójában, legalábbis hozzám :-).Popó, cickó abszolut rendben. ***moderálva*** Azthittem hogy ilyen *r*k mellett egy kicsit magasabb szinvonalú kecóba fogad, de nem.Ez persze nem azt jelenti hogy lepukkant a lakás, de nem egy panelre számítottam. Engem kicsit zavart a kolléganő jövés-menése, de ki lehet bírni. Egyébként jól pakolható a hölgy.
Elvira:Vele még akkor taliztam mikor még a város egy külső részén fogadta a vendégeket.Most ha jól tudom bentebb költözött. Akkor csak erre a célra fenntartott lakásba fogadott. Abszolut tiszta korrekt lakás. Egyedül van, elmondása szerint nem is szeretne senki mást. Sajnos a masszázson túl nem jutottunk, szerettem volna visszatérni hozzá, de sose tudtunk időt egyeztetni. A masszázs nagyon jó, és a csaj is, jól karbantartott volt akkor, gondolom most is.Engedi, és szereti is ha simogatják, én meg szerettem simogatni.:-) Egyszer remélem sikerül majd ismét ellátogatni hozzá.
Következő kiszemeltem Ariel lenne csak a fogadóórája nemnagyon egyeztethető az enyémmel. Valamint Krisztina, dehát őt azóta sem értem el. És persze ha már megvolt Zsanett, akkor Íriszt is csak ki kellene próbálni :-)
Hm :-))))))))
Az igen!! :-D
Hello!
Gyöngyiről, Viviről tud valaki valamit?
Üdv Maktársak!
Infóra lenne szükségem, itt az aprók között hirdet egy hölgy, HOT névvel, jártmár nála valaki? Munkaadós környezet? Tapasztalatok?
Előre is köszi!
Szerintem, kinek, mi a munkája, nem függ össze az agyi szintjével..... :D
:DDDDD
Bazz! :O :DDDDDDDDD
Csá!
Régebben én jártam a Kitty23-nál, írtam is róla beszámolót (akkor kezdett itt rendelni), de azóta átjáróháza hely ahol rendel lányok képei alapján.
igaz hogy heves megyében de ha itt lenne??
sharlote 256 ezer látogato .
KÉT DIPLOMÁVAL MIT NEM ÉRTESZ EZEN?
Nem elfelejtettem a jelszavamat? :D
Én is felhívtam telefonon Edinát de annyira nem volt képben hogy az alapvető infókat is úgy kellett kihúznom belőle. Ami még érdekes volt hogy nincs nála egy órás lehetőség, vagyis akkor éppen ezt mondta. Meg hogy menjek valami bolt elé és onnan hívjam megen. Öreg vagyok én már hogy a Nyugati előtti óra alatt várakozzak. :D
Évi holnap leszel már?
Na ezeket az infokat én is meg tudom erősíteni kivéve Biát!
Nála még nem jártam!
Nem értem honnan veszitek, hogy nekem beteges hajlamaim lennének?!!!
Azt sem tudtam, hogy a Nagy Imrén több lány is van!
Azt tudom viszont, hogy mostanában Szolnok nagyon felhígult!
Hogy mondjak valami közelebbit is a dologról : két lány van egy szőke, meg egy fekete, én úgy jöttem vele össze, hogy az email címét bemásoltam a face keresőbe és ott ki is adta, hát mondjuk rá, hogy ő volt a képen, csak már nem mostani a felvétel.ő volt a szőke. kiderült, hogy ketten vannak. Nekem ő jobban tetszett. De a nekiállása!!! A nullánál is nullább!
Nem tudom mit akartok még? házszámot nem illik írni, csak annyit mondok, hogy a 20-as környékén van.
Egy *** moderálva *** is leírtam már róluk a véleményemet. Az egyik szolgáltató meg is keresett levélben, hogy eléggé csúnyán fogalmaztam! Nem szokásom, pedig már egy pár beszámolót írtam, nem itt, hanem a ***moderálva***végű honlapon. Nem szokásom ez, de valahogy ők kihozták belőlem, mikor látom az arcán ahogy megkapja a p*nzét, már kíván is engem a francba!!!
Ezek pl. Petrának a lába nyomába sem érnek soha!
Sziasztok.Helga Sárvár.Tudna írni róla valaki.A feltett képei alapján nekem nagyon bejön. Köszi.
Szandika egy bobanő.A szolgáltatása pedig nem megfelelő.Csak azért irtam igy,hogy rímeljen.
Felhivtam Marát.Atelefonban amikor meghallotam a hangját,már tudtam,hogy jól választottam. Egy SOS-re jelentkeztem be de amikor nekiálltunk már tudtam.hogy más lessz a végkifejlet.Egy borzasztóan jó aktus lett a vége.A hozzáállásárol csak felső fokonlehet beszélni.Az aktus olyanra sikerült mintha a szerelmemmel lettem volna. Isteni voltál MARA.Biztos,hogy megkereslek még.Sok puszi addig is.