Személyes kontaktus 😀
Hát peersze hogy lesz.... És ezt a dumát te be is nyalod? Echte kamu a csaj.
Személyes kontaktus 😀
Hát peersze hogy lesz.... És ezt a dumát te be is nyalod? Echte kamu a csaj.
Eggyet jegyezz meg komám, lové utalás csakis utólag! Ha nem tetszik neki mehet a kútra vízért, ennyi.
Köszi Mindenkinek az infót!🤝
Alexan no para... már itt van, teleportál a csaj...tanulhatnánk vmit tőle :D :D
Alexan · Újonc · Kamerás opciót ajánlt még éjszaka.Kérdeztem,hogy lesz e személyes kontaktus is esetleg később?Igent felelt.De már az árait nem osztott meg velem.Mára meg lelépett.Hát ennyit erről.Képei nagyon tetszetősek,voltak.
Nándi · Őstag · Nem húszéves az tuti de kor amivel hirdet max 1 évet tér el!! És kinézetre is nagyon toppon van a csaj!
Üdv voltam nála egy hónapja azért a kép egy kicsit a kozmetikázott Látszik rajta a kor De mint szolgáltató odateszi magát rendesen nem csalódtam Mona Hanna Anita Így vannak együtt
1 havertól tudtam meg, hogy Ő az egykori híres Nelly-Kelly páros egyik tagja. Annak idején prémium szolgáltatást nyújtottak, szóval biztos nem rossz a műsor. Ennek ismeretében én is tervezem erősen a látogatást.
Már Mosonmagyaróváron van, szóval a tipp igaznak látszik, kamu átverős...
Sziasztok!
Ha, Anita(29)-ről, ha valaki írna információt nagyon megköszönném, akár privátban is!
staffi · Őstag · Pár napja még Zsani23-ként hirdetett.... olvass vissza kicsit😉
Nem próbáltam még, de adatlap alapján szerintem Viber/Camsex lehúzós lesz...
Ha valaki rákérdezett jöhet infó ide is, köszi!
Sziasztok. Fehérváron hirdető Dóránál járt már valaki? Tapasztalat? Köszönöm
Fruzsi 23 új hirdető
Valakinek van tapasztalat vele kapcsolatban?
képeken elég ígéretesnek tűnik
köszönöm😀
Hello Mindenki! 😀
Ide ledobták a napalmot? Mi a ferdelámpás történt itt?
Reméljük, sikerült az elmúlt három hetet pihenéssel tölteni és mindenki virágos jókedvvel tér vissza a topicba.
Nem szeretnénk ovis irányba elmenni, kérünk mindenkit, hogy úgy beszélgessen, mintha egy kávéházban üldögélne a másikkal és annyit is engedjen meg magának.
Ha nem sikerül, minden figyelmeztetés nélkül kitiltjuk, aki rombolja a fórumot.
Kb ket hete nincs is bekapcsolva. Minek tartanak fenn ilyen hirdetést?
Petya_001 · Tag · "Almás Kriszta" nekem is hiányzik! :)
Beatrix 41 masszőz.
Róla csak felsőfokban tudok beszélni: hattyú a tyúkudvarban, királynő a parasztok közt.
Akinek van fogalma mi az a lingam, az értékelni fogja a profizmusát, az odaadását és a tisztaságot. Akinek nincs fogalma róla annak úgyis hiába mesélek. Egy csomóan hirdetnek masszázst (akár lingamot is), de fogalmuk sincs hogy is működik, mit it is kéne csinálni. Jobb mint a hagyományos szex, ilyet egy csajjal úgyse élsz át. Ne menjetek hozzá, több ideje marad rám 😊. Sajna csak néha van Győrben
Sziasztok!
Ma elég nosztalgikus hangulatba kerültem, azon merengtem, hogy régebben - tapasztalataim szerint - nyugodtabban el lehetett menni egy lányhoz, kevésbé kellett olyantól tartani amik manapság eléggé természetesek lettek. Igénytelen, buta, csaló lányok tucatjai érhetőek el a városban.
Sokszor a kedvem is elmegy, hogy új lányokat látogassak meg.
Mostanában két régi kedvencre gondoltam sokat, az egyik Kriszta volt egy gyümölcs nevű utcában szolgáltatott. Róla egyébként régebben itt olvastam, azt hiszem.
A másik lány az agancsos állatról elnevezett utca almatároló felölé végén, Andrea volt. Kedveltem, nagyon rendes és persze nagyon csinos lány volt, aki pusztán kedvtelésből, unaloműzésből foglalkozott ezzel. De az már tényleg régen volt.
Egyébként le lehet írni az utca neveket? Vagy moderálva lesznek?