Ennek még van aki bedől?
Ennek még van aki bedől?
Biztos nem tolakodnak nála ezt az árakat mi alapján találta ki.
Az 50 guriga 1orára tényleg nem semmi. Ráadasul+panzio, mert csak ott . Lakasra nem megy , ja és te biztosits panziot ahova elvidd ,mert ö nem tud helyet. Nem semmi az biztos!!
Sziasztok! ÚJ vagyok itt, és érdekelne, hogy 30-as, 40-es kategóriában kit ajánlanátok? Köszönöm előre is!
Niki33 volt már valaki hozzá olyan árak vannak eldobom az agyam máshol háromszor, élveznék belőle.
Várunk vissza Debrecenbe! Vigyázz magadra!🙂
Szia. Ninát én is ajánlom. Többször voltam nála. Nekem nagyon bejött :) bár mostanában fehérvárra ritkán jár nagy szomorúságomra :(
Niki21 úgyan az utaltatni akar mindenkivel
Ez örömteli, de mit jelent? 1 hét ismét, vagy kb
. állandó?
Várok minden kedves úri embert sok szeretettel Sopronba hívj vagy viber vagy whatsappon is elérhető vagyok puszi
Sziasztok!
Az aproban hirdető Suzy valakinek infó?
Jöhet privát is
Szia.
Fantasztikus fenék, szűk és mindig nedves punci, eszméletlen jó francia. Sok pózt szeret és imád is szexelni. Több menetet nyomtunk mindig, nem óranézős. Személy szerint nekem kiemelkedően a legjobb szexpartnerem volt egész életemben (nagyon sokszor voltam nála). Nagyon-nagyon ajánlott, viszont nagyon meg is válogatja a partnereit.
Sziasztok érdeklődnék Mercédesz (52)-ről van valakinek tapasztalata? Akár privátban is jöhetnek az infók. Előre is köszi
Az csak 18éven aluliaknak ajálatos játékszer. 😊
Egy élethü guminöt kell töcskölnöd ,
Hát gyerekek meg áll az eszem ,hogy mik vannak itt!!
Sziasztok! Chanel-t próbálta már valaki? 😁
Köszönöm az infót!
Ha nem azonnal kell, akkor olyat tudok, akinél voltam és ajánlom, de utazós. Székesfehérváron IS szoktak rendelni. Sandra33 (most éppen Veszprémben, de általában az azt követő héten szfváron szokott lenni. 33 van megadva, de azért szerintem van az 40 is :-) viszont a képeinek teljesen megfelel, és kedves, közvetlen. Ugyanúgy jókat tudok mondani Nináról (most szombathely, de néha székesfehérvár) Még a jelenleg Miskolcon hirdető Vikit is többször láttam Szfváron, de nála a hozzáállással azért voltak gondok, közelébe nem ér a másik kettőnek. Pedig szép arcú, a másik kettőnél derékban azért teltebb, csak kicsit az a "menj már el aztán pattanj le" stílus volt velem. Sajnos most egyik sincs a városodban, de csak idő kérdése. Szerintem Sandra33 lesz ott leghamarabb
Zita(Zitácska) újra ellátogatott debrecen városába.
Szuper lakás,forgalmas környéken.Közelebb a mennyországhoz érezheti magát a kedves vendég.
A popó még mindig ott van a toppon.Odaadásban is hozza az elvártat.
💋🌹😘
A 40es szilikonosra gondolok!