Pl. Helénáék?
Pl. Helénáék?
babyke18
Évica írj 3 dolgot, hogy miért HOZZÁD érdemes menni, ha Kaposváron járok!
ez igy igaz !nem ismeretlen sopronba
Sziasztok,
melyik megbízható szolgáltató dolgozik kolléganővel? Egy haverral szeretnénk menni két kedves lányhoz, de nem négyesre :)
Köszi a segítséget
BJ
Ez így igaz...Itt mindenki magyarnak és szoláriumozotnak mondja magát aztán életében sem látott szolit!
Szia!
Daniella (29) az egyik - ha nem a legjobb - jelenleg a városban. A képeken Ő van, nagyon kedves és figyelmes. Vele csak jól járhatsz.
Üdv: Thomika
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Na megérkezett az ön reklámozó Alina is.. Magyarnak mondja magát de közel sem az sajnos..
Beszarásos! :DDDDDDDDDDD
Ha elkapja az embert az ösi, ösztönös b*****ás, akkor bizony ugy! :P :D
Kedves Urak!
Köszönöm.hogy néhányan ilyen kedvesek vagytok!Ugy sejtem nem csak velem :( Bejelentkeztek kikönyörgitek az időpontot de ide soha nem értek. Remélem,ha valakihez mégis oda értek hasonló kedvességgel fogadnak majd titeket! :)
Abby
HÚÚÚÚ de ciki! ;) ettől nem lesz több forgalom!
Csak úgy durr bele?!:)
Üdv !
Akkor még most sem tudtam eldönteni, hogy Szilvi vagy Adrienn, Adrienn vagy Szilvi ???
Valaki esetleg tud még valami pozitivumot hozzátenni ?
Q10 köszi a választ ilyen lányt keresek akkor megpróbálom elérni.:)
Sziasztok!
Valakinek lenne személyestapasztalata Maya 29, Ryta 30, Niki 30 lányokról? Privátban is jöhet! Köszönöm!
Helló Hatas,
hogy hívják a csajt?
Kedves Szösszenet Kitty! Valóban nem voltam vendéged!!! Martin1980 adta ezt a tájékoztatást :( Azon lepődtem meg, úgyaniy a képek és a gigacickóid látván mást képzelek rólad! Nem akartalak bántani főleg, hogy nem ismerlek csúpán érdeklődöm, vagy érdeklődtem volna. Elvégre ezért is van ez a fórum.
Hali!
Korinánál és Mirabellánál voltam.Istennő mind a kettő!:)Hozzáteszem,én a vékonyabb csajokat szeretem!
Hogy mi történt? Cseréljünk, aztán majd a bőrödön érzed.
Csak 1 példa a sok közül: Nyálas taknyosok felhívnak (kihangosítva persze, háttér vihog),
aztán másik, úriember módjára: "Felugorhatnék egy szájba élvezésre?"
Soroljam még? Van egy No gomb a telefonomon, a kiképzést is bírom már, de egy idő után...
Hát, ez történt.