csak annyi, hogy bcsabán tényleg katasztrófális a felhozatal, megfogadtam nem megyek itt többet lányokhoz, majdnem mindenki inkorrekt, vagy tényleg óriás (elnézést lányok, de ez tényleg így van).....üdv.
csak annyi, hogy bcsabán tényleg katasztrófális a felhozatal, megfogadtam nem megyek itt többet lányokhoz, majdnem mindenki inkorrekt, vagy tényleg óriás (elnézést lányok, de ez tényleg így van).....üdv.
Ja, el tudom képzelni... :)
Ez meghívás volt? Én szeretem Fehérvárt, tudod... :)
Bizony, benéznek, a 2 város nézi egymást. De semmi gond, a hülyék előbb-utóbb "lecsengenek".
Írtam, hogy nem mindenki beteg. Sőt!
Azért máskor ne, légyszi! :)
Nem tudják elrontani a napom! Ahoz több kell :P :)
Mint ahogy én is!!Sok esetben bejön és sokban nem...megnyerö hang és tilus! De mint mondtam nem dühöngök csupán nem értem...De témát részemről lezártam :)
bizony :) én franciára voltam nála úgy egy éve és olyan mint a vákum :) hamar végem lett :P
Akkor vegyen 100 kártyát és már nem is olyan vidám neki a szórakozás! :D Különben egy időben a konkurens menedzserei így foglalták le a lányok idejét. Azért magánszámmal kitartóbbak lesznek míg az állandó kártyavásárlásra ráunnak vagy nem lesz rá keret. :)
Egyetlen gyógyír, ha tényleg nem veszel fel magánszámot. Már annyit nyertél vele, hogy nem leszel frusztrált mikor egy normi vendég odaér. :)
Nekem bevált!
ez igy igaz !
Sziasztok !
Jenny /23 /-ról tud valaki infót? Április 19 óta dolgozik és már 22 ember kedvence. A telóban nagyon kedves hangon adott részletes tájékoztatást.
Köszi.
Annak valóban nincs, de a hangnak és a stílusnak van! A lányok nagy része így szűr!:)
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt itt a városban, aki vállal kényszerfranciát???
Valaki tudna ajanlani egy olyan lanyt akinel mar volt?
Nem akarnek valamilyen ismeretlenhez menni es esetleg csalodjak.
koszi!
Semmi jelentősége....számmal jelentkeznek be...persze elmentem de ti is tudjátok...ha végig szivatott mindenkit vesz egy másik kártyát :) mindenesetre remélem jól érzik közben magukat :D
Nos én sokat járok és el mondanám , hogy a Vilivel egyet értek a Virág nevű hirdetővel kapcsolatban ! Kedves aranyos és korrekt lány , a telefonba meg beszélt dolgokhoz tartja magát és igen is ajánlott kategória mint ahogy ezt a Vili is írta már egyszer !!!
Rájuk én is gondoltam, de Lotti még van?
Babaolajos csata?Kölcsönös striptíz a dolog előtt?:)
Mi az a három dolog,amit imádsz?:)Nem áll szándékomba önreklámot írni.Férfiként kezellek,nem úgy veszem,hogy "valaki,aki,f*z*t".Igyekszem megtalálni az érzékeny pontjaid,ahol legjobbanesik az izgatás,na meg a beszélgetés.Na és persze szeretem ezt elhúúúúúúzni. :)És ha van hozzá kedved kávézhatunk és beszélgethetünnk egy jót.
Nem kell maganszamot felvenni!!
! barangoló Kitty nem téged martinkát szólította, már ha jól vágom:) Egyébként nyugodtan ellátogathatsz a csajszihoz semmi negatívumban nem lesz részed, s ezt tapasztalatból mondom!