Leslinek válaszoltam, de semmi baj. :)
Még annyit, hogy a rosszindulatú embereket próbálják ők visszaszorítani egy kis rápirítással! :D
Leslinek válaszoltam, de semmi baj. :)
Még annyit, hogy a rosszindulatú embereket próbálják ők visszaszorítani egy kis rápirítással! :D
Kocsma fórum:D De itt márkás ital nincs csak kisfröccs:)
Köszi az infót!
Mondjuk ez egy elég jó megállapítás! Elfogadom! Ezért **************************************! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem, csak azoknak nincs, akik hirdetőként regisztráltak és mégsincs hirdetésük. Aztán lehet, hogy tévedek.
De lehet, közösségi oldalon keresztül, de sok reg-nek vmiért nincsen..... Nemvágom miért.... Ahogy neki sincs..... :D
Én ilyet nem írtam Drága!
Pusztán annyit, hogy ha valami már kialakult, akkor igen nehéz változtatni rajta, és csak szigorúan fellépve sikerülhet, ráadásul nem 1-2 hét alatt. Tudom, hogy fejlesztenek, azt is tudom, hogy nem egyszerű, de ha máshonnan nem, hát nézve más oldalakat lehet meríteni ötleteket (nem is keveset). De ahhoz, hogy ez működjön, tisztán kialakult és világos rendszer kell a hozzá kapcsolódó célokkal, és onnantól mindent ennek lehet alárendelni. Másképp nem tudom elképzelni a javulást!:(
És én is kedvelem ezt az oldalt (különben nem lennék itt:D), ám ettől még ha esetleg nem jó valami, miért írnám, hogy de?:)
Csak felvetve pusztán a példa kedvéért egy problémát, mit kéne kezdeni a kamuképes hirdetőkkel? Ezt az oldal szerkesztőinek kell eldönteni, hogy mi a céljuk, és ahhoz igazítani az oldalt. Ha kitiltod őket, nyilván kevesebb lesz a hirdetők száma, ha nem, akkor viszont a vendégek panaszkod(hat)nak jogosan, hogy nem az fogadja őket, aki a képen van.
Az is igaz, hogy a rosszindulatú embereket nem lehet kizárni, de korlátozni lehet őket, és akkor egy idő után a számuk önmagától is csökkenni fog.
Hm,Carmen ezt nyaltad!!Vagy csak akartad!!És ahogy irtad azon a napon nem is lehetél Tamaránál,bár hirdetése ide szólt,de ő nem tartozkódott városba!!!
Enyi!!
Na, ezt én sem tudom! :) Ha nincs hirdetése, akkor nem lehet privizni sem?
Az még hagyján, de hogy priviiiiizzen az ember? :DDDDDDDDDDDDD
Oda szoktaírni, hogy.....privizzzzzzzzz :D csak most biztos elfelejtette. :P
Szevasztok! Üzenem Léda (42)-nek NYISS EGGY FRANCIA NYELVISKOLÁT! Ezt utánozni nem lehet! Ajánlom mindenkinek 10/10! Én állandóan vissza fogok járni!!!!!!!
És , mégis hogy?! :DDDDD
Te barbár, avgy a primitív fröccsös Csillácska vagy, vagy egy hasonló kisfröccsért b*szó, primitív barom..... :DDDDD
Csak, nehogy amikor elkezdek vetkőzni, ne bírj magaddal, és rámvetődj, mint kiskatona az első szabadulásánál..... :DDDDD
:D gyöngy
:D cseréltesd 25ösre a biztosítékot ha ilyen könnyen kiveri!
Hááát nincs is azzal baj ha nem írsz, mert igen gyatra a helyesírásod! :D
De primitív! Ocska Liba! Ezért nem írok nevet Mert az ilyen irigy lotyók beszolnak!!!!!!!!
:) két utóbbi nem állít valótlant, ajánlott a csaj!