Majdnem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Majdnem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak nem toxikológus vagy?:D
hmmmmmmmmmmm! most majdnem írtam vmit, de akkor elárulnék magamról vmi infot..... :DDDDDDDDDDDD
Naaaaaaaaaaaah! Amiről nem tud az agy, attól nem fáj a szív! :DDDDD
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Van egy két paraszt, aki kannásbort iszik, látszik amikor ide beír..... :DDDDD
Kedves MT-k, engem manapság egyre több sok kellemes élmény fogad, amint a lányoknál járok - jól választok netán? Összefoglaltam, hátha segít:
Nicol(28): tisztaságmánia, ami egyáltalán nem zavaró, folyamatos jókedvével elvarázsol! Mindig ápoltan és mosollyal vár! Az egyik legjobb szolgáltató, feldobja a napomat! 10/10
Kitti(26): Ritkán van köztünk, de akkor mindent megtesz értünk. Bár egyre nehezebb bejutni hozzá. Ezért nagy kár, mert tökéletes testben tökéletes szolgáltató. Lenne! Így csak 8/10
Liza(35): Tiszta, ápolt környezet és lány, laza, vagány csaj. Vele találtam meg mostanság a legjobban a közös hangot. Így is, úgy is. Kemény kéjlakká válik a hely, mikor végre odaérek, be is kell csukni az ablakot! 10/10
Kitti(22): Tiszta, rendezett lakás, ápolt lány. Egyebet nem érdemes róla írnom. 5/10
Korina(28): Kellemes hangulat fogad, óvatos lány, szilikon és jó alak (nem szeretem a nagyon vékonyat, hát ő sztem ideális). Kimért lány, távolságot tart - az aktusig :-) Utána a mennykbe repít!!! 9/10
Azért voltak szörnyű élményeim is, de senkit sem bántanék. Maradjunk annyiban, hogy nem jöttek be. Hiába Nina(21)-t és Huanitát (a régit) nehéz pótolni. Tán Liza35 majd egyszer.
Infója vkinek: Mandula26, Yvett27, Valentina27, Sziszi27 lányokról???
Előre is kösz
Szerintem ez valami IQ Fighter lehet....
Hát elég gáz a nő az már biztos...( ha nő egyáltalán :P )
Üdv Mindenkinek!
Nagyon komoly ez a DIDÓ nevű versenyző. A kisbetűs hirdetésekben, a nagy műbrokival szemben ott figyel egy doboz ***moderálva***.
Úgy látszik már csak így bírja ezt a melót...
Vagy a házörző szedi? :) Csak mert egyszer fölhívtam kíváncsiságból, hogy egy ilyen ***moderálva***
Elmondta az *rakat, de hozzátette, hogy vigyázz mert ha nem végzünk időre,
itt ül kint a konyhában a palim, aki nagyon szigorúan nézi az időt és nagyon be tud pöccenni, úgyhogy csak 15-perced lehet a fr@nciskára...!
Mikor megkérdeztem hová kellene menni, flegmán csak annyit válaszolt, hogy nézd meg a térképen! Nincs kedvem magyarázkodni!
Úgy látszik akkor még nem vette be a ***moderálva***, csak oda készítette.
***moderálva***
Emberek?! Ennek még f*z*t valaki???!
Ilyen nőket bármikor ingyen meg lehet ..............
Üdv: Császár
Sziasztok!
Annabellről tudtok valamit? Telefonon szinte lehetetlen elérni.Milyen szolgáltatást nyújt ? Mit szeret csinálni. Azt olvastam egy másik honlapon, hogy még sokat kell tanulnia. Új vagyok az oldalon, jó lenne, ha segítenétek.
Köszi
Az i betüs szilikon csodára. Egy fullos félórára voltam nála, átlagos hozzáállás. Lehet vele beszélgetni is.
Na most megfogtál:)
Tisztelt Szerkesztőség!
Köszönöm, köszönjük a válaszukat. Bizakodva várjuk a fejlesztéseket és a jövőben további ötletekkel állunk elő, aminek megvalósításához kérjük segítségüket. Úgy gondolom az oldal fejlesztése közös egyeztetéssel mindeki megelégedésére megoldható.
Tisztelettel
Leslie
Kizárt,hogy Nálam voltál :-) max . keversz Valakivel. Életemben nem jártam Bcsabán ha ez megnyugtat de biztos,hogy nem. Kellemes feszültségmentes hétvégét. Mia ( Andrea )
Egy részletesebb adatlap sokat segítene rajtunk, és a kamuképes hirdetések visszaszorítása is fontos lenne. Olyannak is van fotógaranciája, akiről több fórumon, például itt is kiírták már hogy nem ő van a fotókon amivel hirdet.
Tisztelt Mindenki! :)
Köszönjük az észrevételeket, ötleteket...
Próbálunk tenni a dolgokért, hogy mind a hirdetőknek, mind a látogatóknak megfeleljünk, ami hol egyszerűbb, hol nehezebb :) Épp ezért újul meg nem csak külsőben, de működésben is időnként az oldal (legutóbb december elsejével történt ez). Egy ekkora forgalmú és ilyen összetettségű oldalnak, ami a háttérben rengeteg dolgot figyel..., nem egyszerű a felépítése és az újra strukturálása sem, tehát nagyon sok időt, tesztelést kíván bármilyen módosítás, hogy az átállás után is a lehető leg zökkenő mentesebben működjön minden. :)
Pár észrevétel a hozzászólásaikhoz:
- A pontozásos rendszeren régebben mi is gondolkodtunk, viszont ahogyan gyöngyszem is írta, nagyon fals végeredményeket tud hozni. Beregisztrál valaki 10, 20, 50... email címmel,pontozza maximálisan a "számára fontos" hirdetéseket és máris félrevezető eredményt kapunk. Mivel ez ellen nem igazán lehet 100%-osan tenni, ezért sajnos el kellett vetnünk. Más oldalak tudjuk jól, hogy alkalmazzák, de ahogy nézzük ott is inkább kevesebb valóságalapot tükröz.
- A chat :) Már nem sok idő kell hozzá és teljesen meg fog újulni. Már a végső tesztelési fázisban tartunk és bízunk benne, mielőbb élesben is használatba tudjuk állítani.
- Tudjuk, hogy jelenleg nem a legjobb megoldás a garancialogó kezelésünk. Ezen is szeretnénk változtatni (habár az ötletet és a működést tőlünk merítette nagyon sok hasonló oldal :) ) Már megvan az elképzelés, hogyan lehetne javítani rajta, csak itt is idő...
- A problémás embereket próbáljuk visszaszorítani. Attól függően, hogy mennyire kell beleavatkoznunk a dolgokba hol csak terelgetés szintjén, hol drasztikusabban.
- Ezeken felül több ötletünk is van, amiket szeretnénk megvalósítani, ezek nagy részét szintén Önök javasolták :)
A továbbiakban is mindenkitől szívesen fogadunk építő kritikákat, ötleteket, amiket tudunk meg is valósítunk, de sajnos az olyanokkal nem tudunk mit kezdeni, hogy ez így ahogy van rossz és oldjuk meg... Hőzöngeni bárki tud, de attól még nem változik semmi :)
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Drága én nem szolgálató vagyok hanem egy vendég,aki anó volt nálad is.. Esetleg a bankszámla számomat nem szeretnéd?? :)
Oppsz, akkor nem az előzmény előzményére, hanem csak az előzményre!:)))
Az oké!......de ki dellázik kinek? :D
Edzettebb vagyok én annál:)