Én kínaiul tanulok most, egész jól megy. Ők többenvannak, mint mi.
Pici cípösz? :)
Én kínaiul tanulok most, egész jól megy. Ők többenvannak, mint mi.
Pici cípösz? :)
Mostánában úgy alakult hogy a legutóbbi szolgáltatók mind a toronyházban voltak, szóval részletesen:
Hanna: nekem nem volt bajom a bejutással, abszolút normálisan fogadott, időben, elég érdekes hogy a házban portaszolgálat van, és előttük sétálgatsz. A lakás talán az egyik legjobb amiben voltam, a lány egyedül van. Valóság mint a képeken, kicsi vékony lány. Kedveskedést meghálálja, imádja amit csinál, kicsit olyan mintha egyetemista korodban felszednél a buliban valakit. Francia közepes, lenne rajta mit csiszolni, aktus viszont remek, árak elfogadhatók, extra nincs.
Barby/Regina: egy négykezesre neveztem be. Barby kicsit husibb olyan "next door" tipus, viszont arcra nagyon kedves, dohányzik, ez csókolózásnál zavarhat. Regina testre formásabb arca érdekesebb, de vállalható. A lakás mondjuk átlagos, igazi szocreál panel. Az aktus maga, a lányok lelkesek, mindenben érted vannak, a leszbi része teljesen ott van, nem megjátszott, élvezik amit csinálnak, nem nyafognak, az elmúlt hetek legjobb aktusa volt. Ha negatívumot kellene kiemelnem az a közepes francia, és a nem túl hangulatos lakás lenne. Árak közepesek.
Polly: Polírudvar ugyanaz mint Maya, messzire kerülendő. Ide teljesen mindegy kihez mégy azt kapod aki éppen szabad, felháborító
Üdv, mindenkinek
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
Hiányoznak a vékony lányok,nem jönnek be a nagy testű nők nekem.
Hiába ízlések és pofonok.......
Gyenge a felhozatal!
ezt mondtam en is ...
észrevételem szerint sajnos erőteljesen szétválnak a régebbi, tapasztaltabb, profi szolgáltatók, és a fiatal nemrég a városba v. a szakmába került lányoktól.
Előbbi kategóriában tudják a lányok h mi a dolguk, igényes szolgáltatást nyújtanak, és 30-40 körül vannak (életkorban följebb én nem próbálkoztam).
Míg a fiatalak, többnyire a környékről (vidék) idekerült lányok, akiket pár szóval v szabállyal berak a managger egy lepukkant kéróba.. szerencse kell hozzá, h szép is legyen, ügyes is, hangolódjatok is egymásra. nekem az itteni fiatal lányok vagy egynek elmegy kategória v negatív tapasztalat.
Míg az első kategóriához visszajárok.
én is baromira örülnék 19 éves, hamvas profi csajnak, de még nem akadtunk össze.
ha már itt tartunk, rendelt régebben (1,5 - 2,5 éve) az állomástól nem messze, egy szilikonmellű, akkor feketehajú, tetovált csaj, szája is fel volt töltve, intelligens is volt, eskortot is vállalt, de hamar eltűnt, tud bárki róla vmit? dolgozik e, itthon van, vagy külföldön? nagyon megfogott anno.
Csilla(35): régebben voltam nála, és valami átmeneti időszakban, mert külföldi munkát tervezett, aztán nem is hirdetett és valóban csak később tűnt újra fel, ezért nem tudom, h abba a lakásba jött e vissza. valszeg nem , mert az akkori kéró K a n di a utca, bár felújított, kimagasló kategória volt, de az efajta szolgáltatásra nem a legideálisabb, mert másfél szoba, ajtók nélkül, és egy kutya szaladgált össze vissza, valami szekrényajtót nyitottunk ki ajtó gyanánt, h a kutya ne jöjjön be :-) ez engem nem zavart, persze a kutya sem mászkált aztán.
gondolom, most vagy máshol van, vagy ha ott, akkor kutya nélkül és egyedül, utóbbi esetben viszont pont a neked tetsző kategória.
és csatlakozom, igen, szeret beszélgetni, jól el lehet vele dumálni, nem csak az időjárásról mond 2 szót, mint pl Klaudia :-) aztán hajrá :-)
az átlag debreceni *rfekvéstől magasabb volt akkor, valszeg most is,***moderálva***... de cserébe biztosra mehetsz, környezet, minden, klappol.
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani magas,vékony,csinos,fiatal lányt aki nem túl drága,kellemes és odaadó?
Előre is köszönöm hogyha segitetek.
Kiderült,hogy a lököci egy leletébe eltérésk vannak,utána nézett és elkapta a medikus betegség:D
Voltam Gina-nál: kidobott p*nz, lehúzás!!! Ha lehet inkább kerüld el!
Amiért mennek hozzá, abból nem nyújt semmit!
Legszívesebben negyed óra után elküldené a vendégét, meg jön a hülye kifogásaival, h miért nem jó neki, miután már megkapta a p*nzét!
Teste jól néz ki, a feje az elég gáz!
Bella egy időben Hanna21 néven is hirdetett, meg Vanda is ő...
Tudjuk, hogy te nem ő vagy :)
biát inkább a macerás, gázos kategóriába sorolnám, a többi pozitív részemről is okés
egy az egyben ugyanez a véleményem bella19-ről. sajnos... kár érte mert csini lenne
nekem a fürdőt engedte használni.
Hogy kell e még valamit mondanod Csilláról?? Egyedül van?? Vagy vannak még lakótársak?
A fiatalabbak kozul kit tudtak ajanlani? Es miert?
He? :DDDDDDDDDDDD
A teljesen szűz hugom szifiliszesnek érzi magát.Komoly.Pedig e.ü.-re járt.Megzavarodok a mai nap bolondériáitól.
Na jó maradjunk szimplán a szupernél.:)
Én még az anyaságig sem jutottam vsz kivizsgálás kéne.De a tanárok réme leszek,főleg a töritanároké.Anno a kedvenc történelem tanáromat nem ejtették a fejére,előadta,hogy Kleopátra egy óóóóóórdas k@rva volt:)És még ecsetelhetném:)
Gondolom ez így igaz Zsanika, mert nyilván a többség be sem "fordúlt"!:D Hogy micsoda emberek vannak, hihetetlen...