Úgy gondolom, hogy már a lányok hozzászólása felér némi információval, legyen az negatív vagy pozitív. Sok következtetést le lehet vonni belőle.
PL: acsarkodó vagy jó kedvű........és még sorolhatnám. ;)
Úgy gondolom, hogy már a lányok hozzászólása felér némi információval, legyen az negatív vagy pozitív. Sok következtetést le lehet vonni belőle.
PL: acsarkodó vagy jó kedvű........és még sorolhatnám. ;)
Helló!
Ott, ahol sokkal szigorúbbak a modik (nemcsak a vendégekkel, hanem a hirdetőkkel is), mert hosszú távon az a kifizetődő. Ennek ellenére én bízok ebben az oldalban, és remélem, hogy előbb-utóbb ide is írhatok beszit anélkül, hogy utána elmondanának mindenféle managernek, meg ennek-annak, és hogy azok a vendégek és hirdetők el fognak tűnni, akik nem ide valók...
tudtok valami infót Alexa 40-ről??
Valaki tudna ajánlani megbíszható lányt??
Szia!
Mira jól masszíroz, a levezetésben elég konzervatív /kölcsönös fr.nincs, natúrt is nehezen vállal /.Iza nagyon aranyos, ajánlott!!
Sajnálnám,mert azonkívűl,hogy Ti urak tájékozódtok,kellemesen el lehet bolondozni,és barátkozni.
Bár van akinek a jókedvű diszkurzus is bántja a szemét.
Jelzem nem céloztam senkire.
Sziasztok!
Ez a fórum kezd olyan lenni mint, amit a *** moderálva *** betiltottak! Sajnos már megint azok foglyák megszívni akik normálisan használnák és nem azok akik sem fogalmazni, sem helyesen írni, de még csak normáli véleményt alkotni sem tudnak csak a másikat szapulni!
Csak arra lennék kiváncsi ha mondjuk ne adj isten itt is megszűnik a vélemény alkotás joga ezek miatt az emberek miatt akkor hol fogunk a lányokról infót cserélni???
Csak ennyit szerettem volna! Kinek nem inge ne vegye magára!
Kiccicus,ne aggódj:)Rengeteg az olyan férfi,akinek 10perc az egész öltözéssel,ez nem kinevetendő,ők így élveznek.
Többségük normális és aranyos,elélvezett 5perc alatt na bumm (nem a lány tehet a férfiak potenciaképességeiről).
Ők azok,aki aktus után még kedélyesen elbeszélgetnek,elégedetten távoznak,mert tudják,hogy ilyenek.
A másik oldal,aki nem tudja elviselni,hogy gyorstüzelő,aztán nagy dérrel-durral távozik.Ő maga miatt frusztrált,de rajtad veri le.
Sziasztok járt már valaki Miránál masszázson,a hangja alapján kedves,valami személyes tapasztalat?Új vagyok még ezért egyelőre tőletek szeretnék infókat ajánlásokat!Iza,Tiffany Annabell tetszik elsőre és Léna is köszönöm előre is :)
Hoppá, elírtam. Timi 28 érdekelne!!
Hali makktársak!
tina 28-ról kinek van infója? Részletes beszámoló érdekelne.
Én is hívtam tegnap, kb fél perc alatt halkan eldarálta a dolgokat, amiből semmit sem értettem. Mondtam is neki, hogy beszéljen már artikuláltan, de szerintem azt sem értette mit jelent. Kérdésre nem válaszolt. Elköszöntem és ée is tettem atelefont. Szerintem egy kedvetlen, modortalan csaj.
hívd fel....
régebben volt itt hírdetése ennek a lánynak és ki is szemeltem, de nem sikerült eljutnom hozzá.
most amikor megláttam rögtön hívtam.
rutinos lányra számítottam a telefonban, de meglepődtem, hogy a kérdéseimre valaki a háttérből súgja neki a válaszokat..
és eléggé kiscsóka hangja volt.
szerintem valaki majd bele szalad és akkor lesz másik fotó és másik név. :-)
én az ilyenhez inkább nem megyek mert abból nagy baj lenne....
Hát srácok... a minap eljutottam Pamelához... még a hatása alatt vagyok! Nagyon tud és nagyon jól néz ki! Csak ajánlani tudom!
A medikus betegséget placebóval gyógyítják?:D
Én voltam Maránál, ő is roma lány és nagyon meg voltam vele elégedve, nagyon jó a franciája.
SENKI nem segít semmit!!!
Mercedes (38):
Az autós meki környékén lehet megtalálni, igényes a lakás, normális fürdő, tiszta törülköző. Szobában hangulatfény, lágy zene, masszázspad. A hölgy nem fiatal, de korához képest jól karbantartott, ápolt. A masszázs kiemelkedő, tényleg átgyúr, nem csak megsimogat egy kis testápólóval vagy ilyesmi. Kézi levezetés kérhető, ami ugye nem nagy dolog, de több mint a semmi.
Akit nem zavar, hogy egy középkorú hölgyhöz megy, és szeret masszíroztatni, annak ajánlott.
Van egy haverom és megkért hogy tolmácsoljam a következőket: volt a 24 éves Gina lánynál,és azt mondta hogy nagyon tuti a csaj,első osztályú francia és nagyon szűk punci és meglehet vele beszélni mindent és oda teszi magát rendesen---nagyon szereti ha kényeztetik és viszonozza is és hálás érte--ja igen és azt mondta hogy roma lány és nagyon normális és rendes!!!,,,,Hát akkor ez az ellen példa a sok negatívumra,de ha jól tudom Katrina is roma lány és tuti csaj és őt is dicsérték nagyon!!!!!
Disznóvágásra keresek embereket mert kevesen vagyunk :D
Betöltendő pozíciók:
-pörzsölő mester
-gyakorlott vagy gyakorlatlan metsző legény álá böllér
-bél mosó mérnök
UI: van pálinka(jó sok)