igen
igen
kriszti 29-et mindenkinek ajánlani tudom aranyos kedeves egyedül dolgozik ami nagyon ritka és nagyon finom a ....
Nem tudom, miért nem saját képekkel hirdet, amikor jól nez ki.
Sziasztok Kellégák! ;)
jövő héten jó eséllyel megyek pár napra Sopronba, s gondoltam, kellemest a hasznossal... :D
Kb. egy évet visszaolvastam, de többnyire nem találtam itt azokat, a hölgyeket, akikről írtatok.
Az itt hirdetők közül tud valaki nfót adni a következőkről: Natika, Mercedesz, Ramóna, esetleg Tiffani és Barbi?!
Hol találok még soproni hölgyeket?
Segítségeteket előre is köszi!
Skacok vigyázzatok! Aki esetleg nézte a mai híreket volt benne, hogy egy kecskeméti drogdíler csapatot buktattak le, akik a központban lévő lakótelepen lányokat futattak, akiket ugyan így megfigyelnek/tek!
Lejátszva:D
Vajon ki fogadna akkor, ha szeretném Klaudia (25)-öt meglátogatni ? Csak azért mert egyrészt anno teljesen más képek voltak kint, mintha más szerepelet volna a fotókon. Most pedig konkrétan az első, illetve utolsó képe valamikor Adri (20)-nál voltak kint...Akkor most ki-kicsoda ? :D
megis miert jaratnam le az aprosokat? ha T.szerkesztoseg lennek akkor tuti nem hagynam hogy ilyen ketes csajok hirdessenek az oldalon.nyugi jol ki van szamolva az oldal uzemeltetesi koltsegei hogy vannak ingyenes aprok 1 keppel es fizetosok 3 keppel.az sincs kizarva ha mar igy gyanakszunk egymasra hogy talan egy ingyen aprohirdetos vagy te is,es nem jon jol a biznisznek az en hozzaszolasaim ezzel a temaval kapcsolatban. sok sikert mindenkinek :) apropo nyugi,en biztos nem kuldelek moderalasra,,engem nem erdekelnek az ilyen dolgok
Szindy 24-ről Infó??
És mégis ki kényszeríti a vendéget, hogy maradjon? Bármikor fel lehet állni és el lehet húzni, és hidd el nekem, egy hölgynek nehezen tudok elképzelni nagyobb beégést, mint amikor már épp lényegre térés van (lenne), és egyszer csak udvariasan felállsz, és közlöd vele, hogy tisztálkodni nemcsak neked kell, és otthagyod (sajnos nekem is volt már, hogy el kellett játszanom ezt)...
Helló Gróf!:)
Egyetértek, szerintem minden hölgynek válogatnia kell(ene), függetlenül a rózsaszálaktól, és aki olyan, azt akár az ajtóból is el lehet küldeni... Tudom, ez nem mindig egyszerű, és főleg azoknak könnyű, akiknek nagyon sok vendégük van, de máshogy nem megy!:(
EZ most a ti menetetek Thaiboxxal! :DDDDD
Kérdés kinek rossz?:D
Ezt ha lehet így mondani kultúráltan leboxoltátok.De most már Linda felkeltette az érdeklödésemet igen kulturáltan és szépen tud fogalmazni úgy tünik nem buta csajszi.
Az is gusztustalan, ha a vendég nem tisztálkodik, de az még inkább veszélyes, ha a nagy jövés-menésben, vagy csak lustaság miatt nem tiszálkodik a hölgy. Érezni rajt az előző vendég illatát, sikosítóját. Vagy az ajtóban találkozol az előtted vendégeskedővel és a szolgáltatónak nyilván nincs ideje minmális tisztálkodásra sem. TÖRI SINCS a sok vendéghez. Ezt tapasztaltam Tatán egy nagy darab szőke hölgynél!
Akkor egy Ork..... :D
De akkor rossz választ adtál ám! :D
Sziasztok, sikerült Enivel egy kellemes pásztorórát eltöltenem. Szerintem ajánlott kategória.
Én részemről megyek még.
Üdv Mesi! Az új fotók nagyon jók lettek, minden elismerésem!
Debrecenbe mikor látogatsz el? Szeretnélek élőben is megcsodálni.
T.
Szia, én még kiegészíteném FazonFan MT. névsorát Korinával, és Melodyval. Bár Melody most Veszprémben van ha jól tudom.
Ha szereted a teltebb idomokat akkor Miát is javaslom.