Köszi szépen, rossz ezt olvasni :(
Köszi szépen, rossz ezt olvasni :(
Én azt vetettem fel, hogy egy rossz tapasztalatból valaki általánosít és "kétes csaj"-nak bélyegzi azt, aki az apróban hirdet, egy kalap alá véve mindenkit. Nem azt írtam, hogy ne írja meg valaki a rossz tapasztalatát, csupán arról volt szó, hogy nem kellene általánosítani.
Annak, hogy ingyenes hirdetést ad fel valaki, talán az is lehet az oka, hogy nem akarja a banki befizetésnél a nevét vállalni.
Kurátor - Őstag (3030 hozzászólás) írta 3 órája
Sziasztok!
Ma felugrottam KlaudiáhozKedves, értelmes lány,szép cicikkel.Csak ajánlani tudom.
Bocsánat ,hogy beleszólok. Mire garancia a fizetett fénykép garanciás hírdetés?? Arra ,hogy ne húzzon le biztosan nem ha olyan beállítottságú a hölgy és erre van szakosodva. Lásd debihez közeli várost,tele van vele a fórum.Csak tapasztalatok alapján kellene szelektálni és nem általánosítani.
Én épp azt vettem észre, hogy "Maya 29" (70/241-*...)
aki tartósan hirdet a főoldalon, de ezzel ellentétben régóta hirdet az apróban mint "Vékony hosszú combú lány......(telefon szám ugyanaz mint a főhirdetésében).
Viszont a különlegesség még annyi, hogy hirdet egy másik szöveges részben és ugyancsak az apróban "Várlak...29 éves részben, csak teljesen más telefon számmal ( 70/355-**..) Ezt személyesen tapasztaltam mert beszéltem vele mind a két számon és nem ismerte fel hogy három perccel előtte is velem beszélt csak a másik számon :((((
Vajon miért van erre szükség ???? Talán azt gondolja hogy így még több lesz a forgalma ????
Valamelyik hirdető meg tudja ezt magyarázni ?
Szépnapot mindenkinek.Szeretném veletek megosztani egy szolgáltatóval kapcsalatos élményemet.A lány az erőssen molett kategóriába tartozó Edit-Ditke42 nevü csajszi.Telefonon azonnal elérhető volt,a hangja rendkivül aranyos nyugalmat sugárzó,az egyeszkedés rendkivül gyors és rugalmas,a lakás rendkivül tiszta kicsi de igényes már már kicsit muzeum szerü.A leányzó ahogy irtam erőssen molett hatalmas tüdőkkel a kinézete legfeljebb közepes,a higénia teljesen rendben volt,frissen borotvált nagy punci,szép izgató fehérnemüben várt,egy kölcsönös franciára ugorottam fel,ami zavart nyalakodás közben nem volt hajlandó pózt váltani láttam hogy nagyon nem akarja igy ráhagytam.A befejező francia guminélkül szájba élvezéssel átlagosnak mondható.A hölgyet a telt formákat kedvelő félénk férfiaknak erőssen ajánlom,elbeszélget megnyugtat,nem a legszebb de aranyos kedves korekt leányzó, valahol 40 és 50.közötti korban.Szerintem megér egy imát letérdelve. Teljesen diszkrét a lakásban egyedülvan.összegezve *r érték arányban megfelelő korekt szolgáltató.Remélem segítettem a választásban.Utoljára még annyit szeretnék elmondani hogy a nyíregyi piacon a lányok fele kamu lehuzós,valótlan képpel hirdető ámitás,azért van az hogy ezt a csajt a jók közzé soroltam mert csak nagyon kevés igazi bombázó van a városban,szinte minden csalnál van valami negatívum.Járjatok nyitottszemmel kerüljétek a gyulás meg mitom én milyen Tibis lehuzókat.További szépnapot,és kellemes magömlést.
Esetleg ha megírnád pontosan azt is, hány méteres sugarú körben vagy hajlandó fáradozni, könnyebben lefordulnék a székről a röhögéstől. Kretén kérdésre nem lehet értelmes választ adni...
na akkor megint neki futok! nem magyar hanem CIGÁNY! és még drogos is non stop be van ginázva.ugyhallotam hogy füvel fával gumi nélkül!!
kedves moderátor álnál velem szemtöl szembe azért feltennék pár kérdést,mit és mijen alapon moderálsz!!!
Lexy(25)-el valakinek élménye?
Üzenem mindenkinek aki a hétvégén meglátogatott volna, hogy legközelebb hétfő reggel 9-től vagyok újra elérhető! Gyertek Ti is a Balcsira, illetve jó hűsölést a hétvégére! :)
Amika 44-et dícsérték páran korábban, nem tudom osztani a véleményüket. Először is a már divattá vált átverés, kora tuti nem 44, inkább plusz 5-6 év. Másodszor ahogy kinéz, és amit nyújt, ahhoz képest húzós a d*j* is. Ha ott voltam már maradtam egyszer kipróbálom alapon, de biztos hogy többet nem megyek.
Sziasztok Adri-ról és Lauráról szeretnék tapasztalatokat, képen nagyon bejönnek.
Sziasztok Adri-ról Pécs szeretnék véleményeket, ha már valakinek volt vele tapasztalata.
Akkor várok türelmesen!
T.
Mégis kit nevez Ön "kétes csaj"-nak, kedves Sinclair? Ismét általánosít, látatlanban sérteget. Mellesleg egy ideje nem hirdetek már ezen az oldalon semmilyen formában (máshol igen), következésképpen nem vagyok "ingyen apróhirdetős" sem.
Szia Taylor! Köszönöm szépen,nagyon kedves vagy! Kérdésedre még nem tudok egyelőre pontost választ adni. Puszi!
üdv!
Tiffani-ról vaaki valamit tud regélni?
Sziasztok MT-k!
Tudtok ajánlani egy igazán belevaló, szenvedélyes LESZBI párost??? Nekem tényleg olyan kellene, akik nem csak imitálják, hanem fullos akciót nyomnak és élvezik is a dolgot.
Szolgáltatók is írhatnak bátran, bárkitől jöhet priviben is!!! Ha bejön a produkció, tuti visszajáró leszek! ;)
Előre is köszi!
Sziasztok minden kedves vendégeim !
Elnézést kérek mindenkitöl de kártyám készülékel el hagytam ,igy új számon vagyok elérhető nem szeretnék senkit becsapni aki szeretne jövőben is hozzám jönni várom sok szerettel .