naaaaaaaaaaa! :D
naaaaaaaaaaa! :D
Vagy, ha nem villog a jobbon, akkor keresd a balon! ;) Nekem ott veri ki a szemem. :D
Sziasztok tud valaki ajánlani aki birja a mélytorkozást esetleg lábfétist is csinál?
előre is köszönöm.
Ha a keresőbe beirod,hogy Emese mint kulcsszó,akkor kidobja a hsz-eket.Van egy konkrét hosszabb Róla 2011 július 27.-én,viszont az annál korábbiak az enyémek mert Emeséről Mesire váltottam egy éve.Bár a kor eltérés alapján úgyis rájöttél volna,hogy nem ugyanaz a két hirdető. Remélem segitettem :-)
Szia:hát ezek után már nem lehet tudni sajnos hülyének néznek minket hiában van fénykép-garancia,lásd:KITTYNA Hirdetését,egyik nap fotogarancia másik nap pedig kétes hirdető.Melyik ez a banda aki így szórakozik velünk???
Kittinél valaki volt már? Képek alapján csinos. Tapasztalat?
Az új képei alapján minimum 8-10 többlet van rajta a régiekhez képest. Kicsit elengedte magát. Azért nála is vannak bibik.
Köszönöm szépen az ötletet, megpróbálom ott is az érdeklődésem.
Sziasztok!
Így kell ezt csinálni.
Niki (23) kezdőből rögtön tapasztalt egyetimsta diáklány lett. Lettek új képek, lett új image, és lett egy új telefon is. :-)))
Nekem nem nagyon tetszik az ilyen, nem tudom ki hogy van ezzel?
Üdv: Thomika
Boglárka / 13.ker/, Delilla / 13.ker /,Lolita / 13.ker /Virág / 6.ker./
Madárkám!:)
Sajnos ezen lányok miatt jutott ide ez a város. Itt már mindenki mindent v@llal óvszer nélkül, és mi, akik semmi pénzért sem vállalnánk ilyet, joggal félhetünk a fertőzésektől, és mindenféle nyavajától! Ez a lány úgy látszik nincs tisztában semmivel! Én is sajnos sok ilyen lányról hallok a partnereimtől. Némelyik lány már annyira rosszul keres ami persze lehet hogy az ő saját hibája, hogy kényszerből vagy kényszerítetségből ezt is vállalja!
Ehhez a a hozzászóláshoz szántam az előbbi választ (bár az elsőre is igaz, de erre méginkább...) :
A hozzászólást moderálásra küldték.
Sziasztok!
Én Mayánál voltam már és csak pozitívumokat tudok róla írni, szerintem az egyik legkorrektebb, akivel valaha is találkoztam!Kultúrált a környezet és nagyon normális nő!Őt tudom ajánlani!
Kinek a szemét szúrta ez a vélemény ?
Miért is kéne moderálni ? Azért kíváncsi lennék az illető válaszára...
Amúgy meg már picit unalmas, hogy lassan már tényleg nem lehet megfogalmazni egy véleményt, mert valamelyik konkurens lánynak szúrja a szemét és moderáltatja...
Mormálisan kéne viselkedni a vendégekkel és úgy megtartani őket.
Nem ilyen módszerekkel próbálkozni !
Sziasztok!
Láttátok Niki (23) hirdetését!
"Teljesen kezdő diáklány.........."
A képek alatt meg ez a szöveg:
Hirdetés első megjelenése: 2012.10.26. 11:27
Telefonszám első megjelenése: Január 9, 12:48
Utolsó módosítás: 51 perce
37 látogató kedvence
:-))))
Hát nem tudom, de ez nekem gyanús! ú
További szép napot!
Thomika
Tisztelt sakal!
Amennyiben másik hirdetőtől, vagy látogatótól kap üzenetet, úgy a jobb alsó sarokban található jel villog, erre, vagy a közösségi menüpontra kattintva tudja elolvasni, vagy válaszolni erre. Ez szerinteünk elég egyszerű :)
Az üzeneteim menüpont kizárólag a velünk való kapcsolattartást szolgálja
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tegnap én kérdeztem,ki tud mondani valamit Bogi36-ról?
Most hogy voltam nála, én szeretném a figyelmetekbe ajánlani!Lehet hogy a telefonban nem sokat beszél csak a lényeget, de óriási a csaj!Nagyon szép életben, jó a teste, és nagyon tudja a dolgát...!
És még inteligens is!
Sziasztok!
Az itt hírdető Petra szerintetek valós, vagy kamu képek?
A tel.szám ismerős, de egy hosszú fekete hajú lány ugrik be, aki egy bárban volt fényképezve.
Az apróban hirdető Nikolról van valakinek infója?
Mondom én :D