Igazán nincs mit! :-)
Igazán nincs mit! :-)
Tisztelt Szerkesztőség!
Ebben az esetben elnézést kérek a tévedésemért! Azt hiszem holnap első dolgom lesz, hogy szemüveget csináltatok magamnak :)
További sok sikert kívánok a munkájukhoz, és még egyszer elnézést!
sakal
Én is ismerem a Kittynát és nem úgy néz ki ahogy a képein.... :-)) Vp
Endruk.
Nem is akarunk hülyének nézni.
Elég neked annyi,ha azt mondom,hogy személyesen ismerem őket?
Egészségedre:)
Lányfüggő azért fúra hangja tutti fagyit nyalt azt berekedt:)))))))))
Helloka Évica hogy,vagy te drága?:D Lányfüggö legalább karbantartás miatt helye van hideg frisitős zuhanyzásnak:)))) Legalább nem fogy annyi vizzük a csajoknak véggre sporolnak:D
Sandra 21év-ről mit tudtok? Telefonon keresztül meglehetősen reszelős a hangja. Mintha nem ugyan az lenne, aki a fotókon mosolyog. A hangja alapján idősebbnek tűnt.( Bár fotógaranciás.)Jelenleg nincs aktív hirdetése mert a kéglijében, karbantart a melegvíz szolgáltató cég.
Szió Évi Anita én vagyok teccet a név és váltottam ugye nem zavar?
Anita is Te?Nem cseszegetés!
Mi naaaaaa?
Az biztos, hogy én Korinához megyek még!! Igazi nő!
gyorsan tanul, mi a gond ezzel ? :)
Tisztelt gyöngyszem!
Igaza van :) A bal alsó sarokban található az ikon :)
Várjuk a többi beszámolót is!!
Sziasztok!
Kittyna és Petra úgyan úgy néznek ki mint a fotókon,én ezt garantálom nektek fiúk.
.....viszont Rólad Mesi mindenki csodaszépeket írt. :-) Be kell vallanom, hogy ez nagyon elgondolkodtató. :-) És Emesében így elsőre nekem negatívum, hogy csók az nincs. :-(
Azért nem kényszer szerintem, ha vki bagószagú, büdös, gombás, narkós, és gumi nélkül dolgozik...... Inkább undi, és igénytelenség..... :DDDDD
Nah ez az! Az hogy az én véleményemet igen, arra azt mondom oké! Bár nekem tetszett az Alja *****.... :DDDDD De igen, a nők ilyenek! Egymásnak ugranak, féltékenységből, irigységből, stb...... Ahelyett, hogy együtt dolgoznának, a férfiak, nagyobb élvezetéért..... :DDDDDDDDDDDDDDDDD