Azért az írogatást, ne fejezd be! :) Van még másik téma is! :P :)
Azért az írogatást, ne fejezd be! :) Van még másik téma is! :P :)
Ja..és nézd meg a számot hogy én voltam-e mert ha jol tudom nem csak egy Szandra nevezetü lány vagyok (van is egy és volt még egy ilyen nevezetü hölgy) és csakhogy tudd akkor abban az idöpontban péntektöl hétföig nem voltam elérhetö...ugyhogy jobb lenne ha utánajárnál annak a számnak és nem engem támadnál...ennyi!!!!!
De én be is fejezem ezt a fórumra irogatást mert egyáltalán nincs kedvem itt irogatni..főleg nem ilyen okoskodóknak!!!!!!!!!!!
Kedves gyurgyalag!!!!!!! igen ,még mindig nagyon korrektnek érzem magam,mivel tudom hogy amit írtál az nem igaz!!!!! Te csak itt ne okoskodjál meg engem járass le...ha problémád van tessék felhívni engem ne itt menösködj!!!!!!
Szia!
Tényleg meleg lehetett a kocsiban délután :D
ohh,értem.
Az igazség az,hogy akad Ilyen,csak Én akkor is elküldöm...,nem megy.
Ha a zuhany után is van kivetnivalója a szaglásomnak,akkor nincs mese,nem megy,de Ő igen! :)
Örülök azért,hogy ilyen elenyésző sokkolásokkal szembesülnek a Hölgyek...
Szép estét Neked!!!
Nadin
Gróf, látom, itt vagy most.
Írnál nekem valami jó szöveget? A lényeg, benne legyen h a Pokol az ajtó előtt 45 fokot jelent, kellemes meleg van idebe is, úgy 34-35 fok. Fogyókúrázók kiizzadják összes zsírjukat, nem kell mittom, fittnessbe járni, meg koplalni.
Én csak döglök, ő dógzik... Valami ilyesmire gondoltam.
A közösségbe is küdheted. Én meg nem vagyok inteligens :D egy l-lel
Na, rövid, érthető, csalogató legyen, de a jövő hétre, mer megdöglök itten a hőségben.
Nem, valóban nem fogadok/fogadunk mindenkit, de vannnak, amik már későn derülnek ki :D
Akkor a többet nem...
Az önértékelésem nagyon jó, azzal nincs gond, mint írtam a vendégek 99%-val sincs.
(Csak tipp, nem számoltam ki.) Összes vendég nem tudom, hány, abból csak 3 fekete listás :)
Több önértékelést Hölgyek, nem kell Bárkit, feltétel nélkül fogadni...,nincs annyi rózsaszál.
De Ti tudjátok, Én csak kedvesen mondom Nekik,hogy sajnálom,de részemről nem egymás társaságát keressük.
Sziasztok lányok!
Ajánlatom:
- A vendéget Ti fürdessétek le!
- Ha mégse, nem kell a fenekét szagolgatni! :D
- Ablakot érdemes nyitni.
Nekem a sok év alatt csak egy alkalommal kellet egy vendéget 3.-szorra magamnak megfürdetni, de megérte.
Egy alkalommal húzott vonalkódot valaki a lepedőmre, azt hittem, kintről jön be a szarszag, de nem. (nem vettem levegőt:)).
Egy alkalommal 1 óra alatt kb. 30-at fingott a vendég az orrom alá, közben rám nézett döbbenten, mintha én lettem volna.
Körbe f.sta a WC-t, az én törimbe törölközött (fekrete lista, később még sokszor hívott, hogy megbeszélhetnénk:)).
Kijelentem, ez 4 év termése a rosszból, a többi vendég ad magára, még a seggét is megmossa. Sőt, szőrtelenítenek (nem engem).
Én nem nyilatkozom! :DDDDD
A jóféle házipálinka, öblögetéssel kiváló az elment hangodra..... :)
Am jó ilyen hszt olvasni,még ha a felét se hiszi el az ember :) Nem az a vótam júcsánál zsír atom király megéri. :) Eskü be sírtam rajta :D
Akkor biztosan alaposan átgondoltad :-) Persze,megoldható és sok szeretettel várlak! Ha nagyjából már tudod majd az időpontot,csörögj rám! További kellemes napot Neked!
Sziasztok Diáról valakinek van infója vagy Timiröl? De a Komáromi Rebeka is érdekelne hogy érdemes e hozzá el látogatni. Köszi.
szia Geri! A Kecskeméti drogdillerek egy vicc, mellé fogtak a rend őrei. Már az is vicces volt, hogy a tek csapatnak szóltak. És nincs semmilyen lány, vagy lányok, akiket futtattak volna. Tiszta röhely ez az egész, hogy emberek miket ki nem találnak, és hogy milyen mesék, vagy legendák kerülnek napvilágra!!! Tiszta vicc!!!!
Ami engem irritál mostanába,hogy nem csak a kép lopás,hanem a szöveg tolvajlás is elterjedt.
Teljesen átfogalmaztam a bemutimat,kiváncsi vagyok mikor látom viszont más hirdetésébe a saját szavaim.
Utóbbi 1hét fejleménye. Mindkét lányt a fórumon olvasottak
miatt látogattam meg a saját tapasztalat a biztos :-)
Krisztina 33: A képeke valóban őt ábrázolják, kicsit talán
régebben készülhettek. Ami sokat számít nekem, egyedül rendel,nincs semmi
zavaró tényező! Csókolózás utána NF,utána misszionárius. Hamar megvolt vele az
összhang, elhitette velem hogy élvezi így sajna több pózra nem jutott idő. Egy
látogatást még biztos teszek nálla! Lakás
zuhany teljesen rendben van ! Az *r átlagos.
Ryta 30: Aki szereti a különleges lányokat annak ajánlom! Színes
melírozott frizura, nyelv pircing, apró feszes cicik formás popsi. 3negyedórát
töltöttem nálla amit a tus után egy kellemes masszázs követett, utána NF amit
sajnos végig nem vállal, védőfelszerelés fel fazoncsíkos finom punci tárult
elém és elémpucsítva fel is kinálja magát. Szerintem teljes mértékben élvezi
amit csinál és ezt hallatja is. Nykivel rendel a lakás és a zuhany rendben
habár megjegyezném erre a célra egy ágyat jobban eltudnék mképzelni! Az *rak
***moderálva*** viszont félóránál többet maradsz.
Sandra tudnál nekem választ adni egy kérdésemre?
Kb. másfél hete hétvégén nálam járt két olasz jóbarátom, akik hosszú évek óta itt élnek Mo.-n de ettől még erős akcentussal beszélik a magyart. Rákérdeztek hogy tudnék-e nekik ajánlani egy valóban belevaló lányt. Mivel nem Kaposváron élek (bár nem messze tőle), legközelebb csak ott vannak hasonlatos szolgáltatók, szóval itt neten nézegettük a lehetőségeket.
Közösen hívogattuk a telefonszámokat, és véletlen te nálam is képbe kerültél. Vagyis én is csörögtelek, és barátaim is. Nekem miért mondtál x összeget, akcentusukból jól kivehetően külföldi haverjaimnak pedig magasabb *rat????
Mindannyian tudjuk a választ de korrektnek is érzed magad?
apróban hirdető Mesi-ről valakinek van infója?
Boss! Ezen én is kinyúltam. :)) Tényleg olyan volt. :D