ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
ez nem gatya vót... :D
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
ez nem gatya vót... :D
:D
Már józanodok :D Na, kicsit.
Nem okoskodok, nem menősködök, nem lejáratni akarlak, csak egy kérdést tettem fel.
Költői kérdés volt, mert mindannyian tudjuk rá a választ, aki külföldi azt valószínű könnyű lehúzni. Én tudtam hogy tagadni fogod mert ez természetes, de a barátaim felháborodásán kívül nem is érdekel ez az egész.
Leírtam egy negatív tapasztalatot. Ja, és még annyit hogy ***moderálva*** egy óráért elég nagy arc kell elkérni, így pedig talán már emlékszel is ránk.
Jaj, Te! :P Hát akkor most mi van a szólásszabadsággal????? :D :D
Egészségedre!Vigyázz ebben a melegben,nehogy felborulás legyen! :-))))
Milyen jó meggen megy a műsor az igyen cirkusz !!:)))XDXD Évica mi má öregek vagyunk ilyenhez:))) Sandra a lejáratás divat néhha unalom elűzök ezzel gyakorlnak nem kell meg lepödni Kaposvári oldal erről megy :))))
Most ez kit érdekel ??:))) Meg ird pécsre ki a bejegyzésed hisz oda valósi vagy:)))
Szia!
Sajnos benne van a pakliban, hogy azt is lekoppintják! :(
Én is hasonlóképp jártam, több lánynál olvastam a hirdetésem szövegét szóról- szóra... Az egyediség totális hiányára utal az ilyesmi, szomorú, hogy sokaknak nincsenek önálló gondolatai. A szövegem én is átfogalmaztam nemrég és most kíváncsian várom, hogy lesz-e valaki aki másolni fogja...
Csak csendben "megsúgom", hogy anno egy nagyon kedves ismerőösőm mondotta vala: " Az igazi siker az, mikor Te diktálhatod másoknak a stilusod" :) :) :)
Üdvözletem Kaposvárnak! :)
Pamelánál voltam . Ő valóban nagyon jó szolgáltató ahogy itt írtátok a fórumba . Szűk punci feszes test és mellesleg is jobb mint ahogy látszik a képeken . Pamela után még elmentem Korinához is mert most kis ideig szünetelem a lányokhoz járást ezért úgy voltam vele hogy kirúgok a hámból és egy nap két szolgáltató . :D Lehet még Izához elmegyek ha sikerül vele egyeztetnem. Korináért érdemes volt szobroznom évek óta elakarok menni hozzá sose tudtam mert nehezen érhető el. Most inkább vártam rá . Már a látványa lenyűgözött elsőre nagyon ott van a toppon! Ajánlottak mind ketten!!
A sok negatívum mellé írnék egy pozitívumot is, a kishölgy neve: Hédi
Gyönyörű és igényes lány, teljesen odaadó, fantasztikus vele a $zex. Nem nyafogó és lusta típus, ha nem állat módjára bánsz vele elengedi magát és élvezi az együttlétet. Abszolút barátnő feeling, ráadásul értelmes is, jó vele beszélgetni.
A ház bár eléggé el van dugva, csak kocsival érdemes elindulni, de nem kell ráparázni a dologra. Szép helyen fekszik.
A barátnője Bia is gyönyörű lány. Vele nem voltam, de a kisugárzása alapján nagyon profi hölgy.
sziasztok
info kellene regina(19) tud rolla valaki valamit?
Szia Pédé!!!!
Hát nem mindenkinek egy forma véleménye van,nekem pl.nem tetszet a Maya....Stilusa gáz.... BUDAPESTI Flegma PICSA és nagy arca van azt hiszi hogy Pesten vann de nagyon téved.....A teste nagyon formás,csinos de arca elég öreg,a csajszi 40 éves mondta is nekem de látszit is rajta.
Megdugni nem akartam mert elment tölle a kedvem csak francia volt.
Nem f*z*tek nekki többet.
Mán írtam. Most épp páleszozunk itt a panzióban :)
Alig beb...va írok....:D
Nem ajánlott! nem ő van a képeken meg amit csinál az se jó és le is húzz jó szépen a nagy semmiért.... Nem voltam nála de ebből a bagázsból minden csaj ilyen
Figyelj nem kellene lejáratni minket. A teljesitményünk nem egyenlő a nullával, veled voltak a gondok tul sokat ittál még az aktus közben is pezsgöztél. Arról nem is beszélve hogy, nem elég ,hogy részeg voltál még büdös is!
nah látod! :)))))))))))))))))
igazad van :-)
Jah és ne idegeskedj! Csak árt a szépségednek! :P :)
ok :-)