Sziasztok amanda27 igaz hogy le lep a penzel
Sziasztok amanda27 igaz hogy le lep a penzel
A napkorira gondolsz?
Merci ,Dia érpatak,Hanna,Denisa32
Roxirol mi a vekemenyetek?
Szevasztok, szombaton megyek nyiregyhazara melyik lanyt ajan
Apróba meg találsz nem mindig vagyok
Ha nem olvasod ne is büfikézzél ide hasonló h.lyeségeket.
Sóstón van egy anyaotthon.... jártam már ott igaz nem anyatejért de vannak néha elhagyott fiatal anyukák ott.... kerdezz rá hogy anyatejes van -e ott abba nem vagyok jártas 😉😉
Hanyagolni kell akkor, ennyi.
Menj a szülészeti osztályra....
Anyatejes nőt lányt keresek , ha tud valaki ilyen hirdetőt irjon privátot mert nem olvasom a forumot .
Szia , anyatejes csajt nőt keresek Nyiregyháza vagy környékén ..Irj rám privátban mert nem mindig olvasom a fórumot : )
Hali! A napokban voltam Amanda 25-nél. Ajánlott kategória. Nagyon kedves kiscsaj, a franciája nagyon jó, közben finoman simogatja és masszírozza a tasakot… Nem kapkodós, igazi barátnő feelinges.
Sziasztok! Hadházi úton tudtok valaki jó hirdetőt?
A natúr francia + 10 csoki, szerintem ez magáért beszél!
Volt azért korrekt roma csaj is, pl. Amanda. Nálam ő az élmezőnyben volt. Sajnos most már nem aktív.
Liza(22)-ről mi a véleményetek? Megéri meglátogatni?
Sziasztok!
Szerintem nem kell keresni roma lányt,én lépten nyomon bele bele botlom egybe,pedig a képeken nem látod,ha ki is van takarva!
Sziasztok köszönöm a válaszokat!Azota el is tünt a hírdetése pedig csak megszeretem volna látogatni.Esetleg tudtok hozzá hasonló vékony leányzott Pécsett?Előre is köszönöm.
Én úgy gondolom, hogy mindig Inke az, csak mivel Nagykanizsa és Marcali között van, ezért hol ezt, hol azt adják meg. "Marketing fogás" mert inkei partnerre senki sem fog keresni az oldalon :-) Aztán amikor hívod, akkor derül ki, hogy onnan még "pár percre"
A név gyakori változtatása már inkább ad okot kételkedésre. Egyébként voltam olyan hirdetőnél, aki X városban lakik, de reggel kiutazik y helyre és ott keresi a mindennapi betevőt, aztán másnap meg masik irányba, de mindig egy 30km-es körön belül.