Na bújos cica há mi bajod van???? :))
Na bújos cica há mi bajod van???? :))
Kaposvári str*gók bajban vagytok, nincs kuncsaft?? Megérdemlitek, remélem lesz ez még így se.... Hajrá Virág!
én mondjuk eleg sok ideig csinosan felöltözve fogadtam,és soha nem volt problema senkinek.
mondjuk a vendegek is megérik a p.nzüket,amikor elmondok mindent,erre a szomszedhoz bekopognak,meg becsengetnek..Istenem!
Nem mindenki érti elsőre a dolgokat az biztos!
puszi
:)))
Akkor ne ragozzuk tovább.Nektek nem tetszett és kész.Aki akarja próbálja ki és majd meglátja milyen.Már írtam itt, hogy mindenkinek más az ízlése.Ennyi.
én is ezt tapasztaltam. köszi h megerösitettél. senki nem mocskolódik bocsi. arról van szó h van egy virág nevezetű kaposvári" hölgy" és olyan adatokat ad magárol hogy hülyitené a kaposvári kurva pecéreket akik már végig mentek mindenkin. nem korrekt hazudozik.és az együtt lét vele rideg .hideg. és erre hivtuk fel a figyelmet. arra is hogy nem egy rossz lány tipus amit bóknak kéne h vegyen.. sztem valaki erölteti szegényt. ez a véleményünk. dancu tamarában nem fogsz csalódni. perfect.
Virág,nem jön a cicis kép:( Ez után talán csak olyan szolgáltatóhoz érdemes menni,aki a képein felvállalja a meztelenségét?:(
Nem fura, hogy újonnan regisztrált, egy-egy hozzászólással rendelkező "urak" mocskolódnak itt egy fiatal lány kárára? Zavar benneteket? Miért? A ti lányaitok nem ennyire csinosak? :-)))) De ha ekkora baj egy lány megjelenése, akkor szedem a 3-4 barátnőmet aztán megyünk hozzátok hogy legyen még téma itt a fórumon. Jól kell szolgáltatni, és nem itt mocskolódni!!!!!
Azért van igen, hogy megosszuk a tapasztalatainkat.És nem azért hogy mocskolódjunk és lejárassunk valakit.Ha nem tetszik a lány azt le lehet írni kultúráltan is.És nem ferdítve az igazságot.
Az igasság nem át látszó ,és fórúm azért van tapasztalatokat megoszzuk másokkal is,ha te jó tapasztalattal rendelkezzel akkor meg téveszted a fórúmot olvasso makk társainkat de mindenkinek ajánlom mennyen el és tapasztalja meg a dolgokat.
Ez elég átlátszó.Ami itt megy.
Voltam a virág nevő hölgynél a Dési H ucába elég eltérö a egész története már hirdetet Letti,Regina és Vrág néven hirdet most,és már nem ott van ha nem panzióba.Adatai tényleg nem fedi a valóságot mivvel kövér és mellei se 90 es méretőek mogorva és fúrcsa természető lány.Nekem nem jött be és már az *r*n is változtatott ***moderálva*** Napokban voltam ott de kifordúltam mert tübben laknak szinten és kicsit gáznak tartom ha figyelik az embert.Én többet nem keresem és hirdetése se valós lehet képen ö van de ,tiszta gáz a nő és elég fúrcsa környék ahol most van .Láttam tőbb ember irja ezt ezért fórúmot olvasva én is negativ tapasztalattal tudok szolgálni sajnálom de hiddeg és lekezelő a nő.A Tamara nevü lánynál nem voltam még de hamarasoan meg láttogatom és ha voltam nála megosztom veletek a tapasztalatom ődv mindenkinek makk társak ha tudtok valami jó csajt írjatok.
Ennyit a NEM ÉRDEKEL dologról!
Ha nem érdekel mert nincs mit takargatnod mutogasd te a szomszédoknak!
Ahogy az "úriember" írásait nézem Azt is ki kellene írnunk az ajtónkra miből élünk, mennyi a magasságunk, súlyunk, sőt meztelen fotóval hirdetni b.zd meg k.rva vagyok ha nem tetszik a testem az ajtón látott képen se ne csöngess be!!!!!!
Én arra az emberre gondoltam, aki téves dolgokat állított rólam annak ellenére, hogy még életében nem járt nálam de még csak nem is látott!!!!!
Az, hogy nem állok ki meztelenül vagy kis fehérneműben, talán azért, mert nem vagyok egy topmodell. Nekem nem fér bele ez.
Viszont ahogy írtam már korábban, nem garbóban és farmerban fogadom az embereket.
Szexi kis mini ruhákban vagy szexi kis jelmezekben. Amit kell, azt ebben is látják. Ezt te magad írtad!!!!!
Senkinek sem kötelező maradni, akinek nem tetszik valami. Ez eddig is így volt, ezután is így lesz."
Ennyit a nem érdekelről!
A többiben igazad van kivéve, hogy az úriember szánalmasnak talál mindenkit bizonyos korosztályon túl mert..... bár sosem volt náluk..... kivéve aki neki tetszik a képek alapján!
Sziasztok némi infó már régen volt!
Maya 29; csatlakozom az előttem írtakhoz a képek nem fedik a valóságot, csalódás volt!
Kinga 19; a mellek gyönyörűek a teste is jó minden pózba mehet nem nyafog, de sajna nem elég ápolt időt rosszul oszt késett de siet csak húsz perce van. Pedig adottságokkal el van eresztve még kedves is, csak pont az a plussz hiányzik hogy visszajárj!
Niki 30; Kicsi vékony a képek ok, igen jó szolgáltatás, belőlem a durvább aktust hozza ki ajánlott!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
mert annyira rosszak. és inkorrektek. de alové kell nekik. a tamara még elmegy mert az legalább nem frigid.
kaposvári virág.
haha
kiirt a lapjára 90 6 90 es méreteket. feszes kebleket stb.
mit találtam?
egy fél duci széle hossza egy kis" roma" gádzsit.
a mellei lent logtak a derekán. haha.
az alkalom meg?
de meg bántam
gyors menet csak innen el! jelszóval.
tiszta közöny a lány.
mostanában négy öt komment is erröl szól rólla.
lehet h pályát tévesztett.
sajnos sok a hazug szélhámos nöci. csak a lové kell.
kerüljétek sztem.
a többi kaposvári lánt ismerem . korrektek. nem hazudnak.
nem akarnak félre vezetni.
azt adják amilyük van.
ajánlom öket!
Virág,Tamara,miért változtatjátok olyan gyakran a neveteket?Nem értem.
ja ! van egy lány tényleg gyönyörű feszes cicik valódi 9060 90 es alakkal. junius 30. án regisztrált alig egy honapja 1300 ember látta kb :Hirdetés első megjelenése:
Telefonszám első megjelenése: Péntek, 14:49
Utolsó módosítás: 1 órája
29 látogató kedvence
de tényleg gyönyörű. kát h nem kaposvári.
Szia HankMoody :)
Remélem a fórumon is megjelennek majd a beszámolók rólunk és a hely igényességéről. Nekünk is furcsa,pedig nagyon maximalisták vagyunk a vendégekkel ,a lakással és magunkkal szemben is. Ha van időd látogass meg minket,vagy engem (Zsófi). Mi 3-an dolgozunk,nincsen "pit bull "
a konyhában ,csak és kizárólag mi :) Bizunk benne,hogy hamarosan rólunk is irni fognak . Köszönöm az észrevételt :) üdv:Zsófi
adatok : majd 5000 ember látott. 9 embrnek vagy a kedvence. nézted már más kolleganöidet statisztikájátországosan? van akit 2000 láttak és 80 ember kedvence. ennyi. erre mi a magyarázatod? ezt is manipulálják ugye? te vagy a tökély? csak azok nem tudják akikkel eddig voltál? tudod miert vagyok ki rajtad? MERT HAZUG VAGY.üdv