Szevasztok a vasútállomás közelébe tud valaki valami jó milfet??? 30 felettit??? Aki igen legyen kedves írjon!!!
Szevasztok a vasútállomás közelébe tud valaki valami jó milfet??? 30 felettit??? Aki igen legyen kedves írjon!!!
Jó reggelt mindenkinek !
Jó lenne nem engem gyanúsitgatnátok más dolgaival ,meg amúgy se érdekel terelgetések mindenki aszt gondol amit akar ,engem hidegen hagy és jó lenne nem velem foglalkoznátok mert rohadt unalmas .Kit érdekel más dolgai ,ne ám már hirtelen én legyek toplistán foglalkozatok azzal akivel akartok jó lenne végre már amúgy is nekem az a fúrcsa megint ezzeket beszolongatásokat mint felém ,mint Virág neű lány felé egy két unatkozó ember teszi !!! Amúgy is mindenkinek van helyes írási hibái attól még értelmezni lehet amit el akarunk ,akarok mondani.Ha valaki vagy én személyem vagy másik hírdető személy valódiságára kíváncsi és rossz indulatú pletykáknak felűl az nézzen el hozzánk és győzödjön meg arról mi igazz és mi nem.Remélem bezárják a fórúmót és végre meg szünik a szeny oldal mert unalmas és unatató.Pár ember inkább unatkozás helyett, és talalágatások helyet keressen fel minket és utána nyiltan ossza meg valódi dolgokat.
Sziasztok! Írjatok nekem Monácskáról, milyen? A képei dögösek, dea régebbi bejgyzések furák róla. Ne a fórumra küldjétek a véleményetek, hanem a közösség rovatba nekem. Úgy nem moderálják és el tudjátok mondani róla az igazat. Mindenkinek kösz aki segít döntanem!
Ezek szerint jobb a párkapcsolat mint pár kapcsolat.
Sziasztok Gináról tud valaki valamit mondani?
Nem, mivel nem volt otthon,de ez nem egyszer volt,hogy máshova csengetnek,meg kopognak.
Én úgy hallottam komoly párkapcsolata lett.
Sziasztok, szép napot mindenkinek, infót szeretnék a Sandra néven futó szőke hosszú hajú kedves arcú hölgyről, van e valakinek tapasztalata??
Engem is, engem is! :)
Szerintem is stimmel az elméleted sőt nem csak annál a névnél.. :D
Ez engem is érdekelne,vagyis Ő :)
Szia Zs1987 nem tom neked mi a gondod ,de fejezd má be gyanúsításaid leszarom másik hírdetőket és ne hozz hírbe mert siet az ember nem aszt jelenti én írogatok mások nevében én egy hírdető lány vagyok és saját nevemmel írok.A másik nem foglalkozom rossz induatú embrekkel aki felesleges hazugságait terjeszgetik én valódi saját képeimmel hirdetek és valós adataimmal ha Zs1987 valami nem stimmel esetleg gyere el szívesen meg kinálak kávéval,estleg üditővel és meg beszéljük ,de gyanúsitgatnod nem kell.Ha valaki mint olvasotak alapján ki írt az nem én gondom és beszéld meg velük.További nyugodalmas jó északát és jó szórakozást minden kedves vendég és látogatónak.
Sziasztok! Ritusról tudtok valamit? Jön még Győrbe? Szigetbe rendelt, fekete haj, nagy mellek, kávé, üdítő, és soha nem nézte az óráját! Előre is köszi!
Akkor gáz ha konkurencia! :D
100 like a facebúkon és virág kibuggyasztja a mellyeit! :D
1000 likenál leeresztett kézzel és valódi korral. :D:D
Tényleg penzióban rendel?? Az szép, van a városban kupleráj??
Enikőt én is ajánlom mindenkinek, aranyos, és tényleg korrekt, akár csak Bella.
MIÉRT van az az érzésem, hogy a "dancu" néven hozzászóló nem más, mint "szőke csaj" (Tamara)? Figyeljétek csak meg a rengeteg helyesírási hibák közti hasonlóságokat!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
nezzetek legyen hazug egy k*rva nem baj. de itt kuncsaftokrol van szo. akik a p*nzukert azt szertnek kapni ami a hirdetes.egyetertek amorosoval es a tobbi hozzászoloval. vagy 4 helyen bukott már ez a virág nevezet. most beutottem a a neveit a keresobe es van olyan hely ahol letti neven van es 18 evesnek irja ki magát. akkor hány eves is vagy virág? 18 ? 20? vagy 36? mert kinezem belölled a 36 ot is. ***moderálva***. nem baj h 36 vagy az sem h olyan vagy amilyen de igaza van mindenkinek mit vezetel felre itt mindenkit? ha tudnám ki a str*cid elbeszelgetnek vele. akinek ez jo menjen hozzá en egyszer voltam le irtam a tapasztalataimat. szar volt. ennyi. 20 perc után ot hagytam es nem az erekciommal van baj mert a legyet is repteben elkapom. alig vartam h spricc es pá na lássam tobbet .nem k*rvának valo. szerintem a str*goja erolteti. amugy valoban o van kepeken. alá tudom támasztani. TEDD KI A MELLEID VIRÁG HAGY LÁSSUK MEDDIG ER? CÁFOLJ MEG MINKET. de nem felemelt kezekkel ám'
Lili új, vagy csak eddig nem láttam? S róla tud valaki valamit?
KIM-ről van valakinek infója?
Nem kicsit csiklandoz a dolog, de még nem olvastam semmit róla.
Szia Zsófi!
Igaz, HankMoody lett megszólítva, de talán megkérdezhetem, hogy finom masszázst vállalsz, vállaltok-e? Amennyiben igen, akkor felkeresnélek benneteket, s az is lehet, hogy majd készül egy beszámoló.
:)
Válasz jöhet ide is, de jöhet privátba is. Várom.
Üdv.: Aliglátszik