Szia!
Molly nevű hirdető nem az a tipikus roma lány, de biztosan van benne roma vér. Bár sokat beszél de nagyon sokmindent enged és megbízhatónak mondanám. Többször is voltam már nála és ő is nálam.
Szia!
Molly nevű hirdető nem az a tipikus roma lány, de biztosan van benne roma vér. Bár sokat beszél de nagyon sokmindent enged és megbízhatónak mondanám. Többször is voltam már nála és ő is nálam.
Szia !
Februárban voltam utoljára nála, de 2 hete láttam az utcán és nem változott semmit 😉 Majd elárulja a teljes nevét ha szeretné, nem vagyok felhatalmazva mindenre 😃
Sziasztok!
Pécsen tudtok ajánlani kedves, megbízható, igazi roma lányt? (nem útszéli)
Köszönöm
Bikuci007 · Újonc · ma voltam Merynél,ajánlott kategória
Nem voltam nála, nem is szeretnék, csak az ellentmondásra hívtam fel a figyelmet.
Tudom, bárki hibázhat vagy elfelejtheti mit is írt ki anno, ám nekem ez akkor is csak azt sugallja, hogy nem a dolgozó hölgy kezeli a hirdetést. Az meg felvet pár kérdést, nem túl bíztató.
FatLittleBoy · Újonc · Hm... érekes :) akkor meghiúsult ?
Mindkettőt ismerem: Adelint ajánlom.
Sziasztok! Cora 45ről van valakinek infoja?
Küzben megtaláltam a lánykát RL en Fanni 26 néven hirdet. Viberern meg Anna néven 3 platform 3 név nem tul biztato ! :D
s9pamacs · Újonc · Mikor voltál nála utoljára? Milyen eszter az eszter?😀
Sziasztok!
Krisztina 42 vagy Adelin 23 ajánlanátok? 🙂 Privátban is írhattok e két hölgyről…
Szia!
Lili35 sokáig a kedvencem volt. Ha szereted a telt lányokat akkor tetszeni fog. Iszonyatosan jól szopik, és láthatóan élvezi is amit csinál. A hatalmas mellei egészen elképesztőek. Egyébként a személyisége is nagyon szerethető, beszédes és okos.
Az igazi neve egyébként Eszter és vasárnaponként a vásárban is szokott sportcipőket árulni 😉 Ha le akarod csekkolni
Lara 51 től van e valakinek kellemes élménye holnap meglátogatnám . jól jönne személyes beszámoló Előre is köszi, ha lehet akkor priviben .
Kira (22)
"Csak autós kaland"
"Nem szeretné: Autóban"
Ha van felesleges elszórnivaló manid, akkor eredj. Hidd el, Ő nem a te embered.
Sziasztok. Veszprémben hirdető Hajniról (masszázs) van valakinek tapasztalat? Köszönöm.
Zozy80 · Újonc · Mónika 40-ről van valakinek infója privátban is jöhet az információ.
Szia Engem is érdekelne privátban az info.
Köszi
s9pamacs · Újonc · Lili35 illetve a tetovált Lilil, valamint a szintén szőke a Lilli? Három közül ki az ajánlott kategóriába tartozó?
BlackMan88 · Újonc · Vivienn 20, tiszta olyan mint Lola csak kicsiben! 😁
Nagyon dögös a képeken, nem látogatta már meg valaki?? 😋