Volt azért korrekt roma csaj is, pl. Amanda. Nálam ő az élmezőnyben volt. Sajnos most már nem aktív.
Volt azért korrekt roma csaj is, pl. Amanda. Nálam ő az élmezőnyben volt. Sajnos most már nem aktív.
Liza(22)-ről mi a véleményetek? Megéri meglátogatni?
Popsifaló · Újonc · Sziasztok!
Szerintem nem kell keresni roma lányt,én lépten nyomon bele bele botlom egybe,pedig a képeken nem látod,ha ki is van takarva!
DuracellFeri · Újonc · Miért, ha 10 negatív véleményre jutna egy pozitív róla, elmennél hozzá? Van, akin nem lehet segíteni...
Sziasztok köszönöm a válaszokat!Azota el is tünt a hírdetése pedig csak megszeretem volna látogatni.Esetleg tudtok hozzá hasonló vékony leányzott Pécsett?Előre is köszönöm.
Én úgy gondolom, hogy mindig Inke az, csak mivel Nagykanizsa és Marcali között van, ezért hol ezt, hol azt adják meg. "Marketing fogás" mert inkei partnerre senki sem fog keresni az oldalon :-) Aztán amikor hívod, akkor derül ki, hogy onnan még "pár percre"
A név gyakori változtatása már inkább ad okot kételkedésre. Egyébként voltam olyan hirdetőnél, aki X városban lakik, de reggel kiutazik y helyre és ott keresi a mindennapi betevőt, aztán másnap meg masik irányba, de mindig egy 30km-es körön belül.
Ez a Marcali Inke stb.. környéki vonal nem tűnik valami biztonságos pályának. Jönnek mennek a lányok, várost csereberélnek naponta ,eltűnnek visszajönnek. Nem valami bizalomgerjesztő. Azt hiszem ahogy eddig is kihagyom.
Jó estét!Nicole 29-nél járt már valaki?Jöhet privátba is.Köszönöm
Sziasztok. Nicka (40) Masszázst hirdető hölgynél járt már valaki?
Kis referencia érdekelne.
Köszönöm.
talicskapitány · Újonc · Lehet meglátott az ablakból és inkább kikapcsolta a telefonját :D
Én egyszer megbeszéltem vele időpontot, odaértem de a telefont már nem vette fel . Sőt ,kikapcsolta.
Köszönöm szépen.
Sziasztok Lola 28-ról vélemény Pécsen hírdet.Előre is köszi szép napot.
Nem ajánlott! Óranézős, sokkal kevesebbet teljesít a megbeszélt időnél. A pénzt előre elkéri. A hozzáállása kritikán aluli.
Üdv. Megkaphatnám én is a számát? Köszi.
staffi · Őstag · Azért en ma meglatogattalak ha már egy ideig nem leszel elérhető. Szóval.... velem korrekt mindig a hölgy most is az volt,termeszetesen kiprobaltam nála a csókot is ,ez ne maradjon ki az életemböl. Kedves, aranyos,csinos ,szép csajszi akivel ha közös nevezőn vagy simán el lehet beszélgetni bármiről amig öltözik felfele az ember. Voltam nála már több alkalommal ha lesz még akkor ujra meglátogatom .. de kívanom neki sikerüljön amit eltervezett...😉🙂
Sziasztok. A Fruzsina 25 nevű csajsziról szeretnék kérdezni ismét. Nemrég nem kaptam rá csak egy választ privátban. Más tényleg nem kereste még fel, vagy nincs róla valami hiteles információ? Köszönöm
Szia Arit ajánlom sokszor járok hozzá nagyon kedves és istennő az ágyban.
Ott kiröhögnék ilyen kinézettel.
Segítene a dolgon, ha kiírnád a nevét. Vagy legalább privát üzenetben elküldenéd. Köszönöm szépen