Szemlélődj figyelmesen és akkor nem kell félig felesleges kérdést feltenned!
Nándi · Őstag · Szemlélődj figyelmesen és akkor nem kell félig felesleges kérdést feltenned!
Sziasztok
Alíz 24 ről már csak annyit, hogy 95en jelöltétek kedvencnek, ami itt a mai mezőnyben nem rossz szám
Akkor csak tudhat valamit
Sokan jártatok hozzá, sok embernek megfelelt, még ha állítólag igénytelen volt
Sok ember tudja hogy ki Alíz, páran meg itt játszák a hülyét
Nem vagyok a menedzsere, ti dolgotok hogy mentek hozzá vagy sem
Sziasztok szép reggelt mindenkinek érdeklődni szeretnék hogy kit ajánlanátok itt debrecenbe válaszokat előre is köszönöm további szép napot
Lacibetyár · Újonc · sziasztok!
hozzá érdemes elmenni, vagy kerülendő? Bár masszázs hirdetés, de hallottam, hogy vállal többet is (nem a franciára gondolok)
Ha valakinek van tapasztalata, szívesen várom privátban is.
Köszönöm szépen
sziasztok
Alexan · Újonc · Napkoritól kapsz nagy cicit meg egy ürítést.Eldöntöd.
Sziasztok amanda27 igaz hogy le lep a penzel
A napkorira gondolsz?
Merci ,Dia érpatak,Hanna,Denisa32
Roxirol mi a vekemenyetek?
Szevasztok, szombaton megyek nyiregyhazara melyik lanyt ajan
Apróba meg találsz nem mindig vagyok
Nándi · Őstag · Ha nem olvasod ne is büfikézzél ide hasonló h.lyeségeket.
staffi · Őstag · Sóstón van egy anyaotthon.... jártam már ott igaz nem anyatejért de vannak néha elhagyott fiatal anyukák ott.... kerdezz rá hogy anyatejes van -e ott abba nem vagyok jártas 😉😉
Hanyagolni kell akkor, ennyi.
Menj a szülészeti osztályra....
Anyatejes nőt lányt keresek , ha tud valaki ilyen hirdetőt irjon privátot mert nem olvasom a forumot .
Szia , anyatejes csajt nőt keresek Nyiregyháza vagy környékén ..Irj rám privátban mert nem mindig olvasom a fórumot : )
Hali! A napokban voltam Amanda 25-nél. Ajánlott kategória. Nagyon kedves kiscsaj, a franciája nagyon jó, közben finoman simogatja és masszírozza a tasakot… Nem kapkodós, igazi barátnő feelinges.
Sziasztok! Hadházi úton tudtok valaki jó hirdetőt?
A natúr francia + 10 csoki, szerintem ez magáért beszél!