Ne azzal legyél te elfoglalva, hogy milyen az ízlésem meg mivel és kivel vagyok elégedett!
Inkább azt a történetet öntsd szalonképesen írásos formába ami az egyik Aradi vértanúról elnevezett utcában történt veled! :D
Ne azzal legyél te elfoglalva, hogy milyen az ízlésem meg mivel és kivel vagyok elégedett!
Inkább azt a történetet öntsd szalonképesen írásos formába ami az egyik Aradi vértanúról elnevezett utcában történt veled! :D
Helló! Gréti22 - nél mostanában jártatok, érdekelne a véleményetek?
igen rá
Helo Makktársak!
Kittike masszázsnál voltatok? Csak masszázs van?
Vivien 21-re gondolsz?
Sziasztok !
Van itt valakinek infója Zoéról ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Szia ott van az apróban a telefonszámom a nevem Nana
Követem, nagyon érdekel!!
Sziasztiok!Alisha(25),sonja(33).hirdetökröl lenne infotok?
Szia!vékonyka aranyos 40+os csaj!uránban rendel.mély érzelmek nem maradtak.😄
Szia, érdekelne az ajánlatod, ha tudsz privátban egy elérhetőséget kérhetek? Köszönöm
Köszi az infót!!!
Voltatok az elmúlt napokban valakinél?
biztos már letesztelted és tapasztaltból beszélsz :D :D vagy nálad magos a mérce, nem elégszel meg egy idősebb nővel sem...
Centaur Photography által mutatott fotsoppolt képi világ és a valóság ráncossága szembetűnően erősen eltér!
Aki nem hiszi járjon utána!
Sajnos ebben igazad van, de csak azért mert nincs konkurencia, de az a sok madár aki annyi kavicsot kiad egy szólgáltatonak az meg is érdemli. Nyíregyházán lassan kifogynak a leányzók. Aki meg arra téved lehúzza a jó népet.
Üdv mindenkinek! Mire kihal a vidékilány megindul a fórum is, már lassan én is ritkábban járok lányokhoz ilyen árak mellett meggondolandó kockáztatni egy-egy újat! De itt van a Vivien hogy jót is mondjak olyat franciázik térdre esel kedvességét tanítani kéne nem a legszebb testalkatra, arcra szép és kedves odaadó!
Ez a legjobban inflálódó szektor, nem tudtad tesa?
Köszönjük a szerkesztőknek, moderátoroknak, hogy újra lehetőség van az oldalon a fórum használatára. :)
Nagyon nincs szolgáltatás aki van az szinte az űrben jár ember 20 kavics egy félora😮😮18 kavics egy SOS..Mi történt abban a városban 😮😮